Şimdi Ara

Iphone 4S mi android mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradığım özellikler hız, dokunmatiğin kaliteli olması ve ekran görüntü kalitesinin iyi olması. İphone 4s 8 gb 1000 tl civarı 16 gb 1300 tl civarı fiyata sahip. 8 gb yeterli olur mu acaba bunu bilmiyorum ki öyle gb lik uygulama indirmem angry bird gibi ufak oyunlar indiririm 1300 tl de eski bir cihaza vermek istemiyorum pek. 5c lerde pek hoşuma gitmiyor. Sizce sıfır iphone 4s almak mantıklı mı? Yoksa android cihazlara mı bakmalıyım dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ktaskaya

8 gb bazen yetmyor ne kadar kullanmam desenizde işiniz düşüyor
    Sıfır iPhone 4s almak mantıklı değil, 8gb yeterli olmayacaktır. İkinci el iPhone 5 bakabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: koraypro

Sıfır iPhone 4s almak mantıklı değil, 8gb yeterli olmayacaktır. İkinci el iPhone 5 bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    ressimler vs. düzenli olarak bilgisayarda toplarda hafızayı rahatlatırsan rahat rahat 2 sene kullanırsınız.
  • Bence g2 alın o fiyata yada ikinci el 5 alın. 8 gb yetmiyo bir süre sonra ne kadar oyunda oynamasanız doğru düzgün sosya ağlar harici uygulamada kullanmasanız yetmiyo yeri geliyo video fotoğrafla bile doluyo 8 gb.

Orijinalden alıntı: cedric...

Bence g2 alın o fiyata yada ikinci el 5 alın. 8 gb yetmiyo bir süre sonra ne kadar oyunda oynamasanız doğru düzgün sosya ağlar harici uygulamada kullanmasanız yetmiyo yeri geliyo video fotoğrafla bile doluyo 8 gb.

g2 almam soğudum telefondan tipi general mobile gibi biraz

htc, sony gibi bişey istiyorum bence de 4s almak mantıksız sonuçta eski bir telefon o kadar para verilmez.
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 32gb 4s kozmetik olarak 10/10 puan istersen uygun bişeyler yaparım bana soracak olursan androide bulaşma ios kullan bütçen yeterli değilse 4s olabilir 5 e hiç bulaşma 5c yi tavsiye ederim, lakin 9 eylul yeni iphone tanitilinca 4s tarih olacak, unutma.

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Bence g2 alın o fiyata yada ikinci el 5 alın. 8 gb yetmiyo bir süre sonra ne kadar oyunda oynamasanız doğru düzgün sosya ağlar harici uygulamada kullanmasanız yetmiyo yeri geliyo video fotoğrafla bile doluyo 8 gb.

htc, sony gibi bişey istiyorum bence de 4s almak mantıksız sonuçta eski bir telefon o kadar para verilmez.

O fiyata alabileceğin htc one bide sony z var ama onlarda eskidi üstelik xperia z nin 1080p ekranını donanımı kaldırmıyo , one da ise kamera kötü. Bende ne zamandır telefon bakıyorum ama her telefonun bir sıkıntısı var. Bende en avantajlısı spen ile note 3 e karar verdim note 4 çıkıp fiyatının düşmesini bekliyorum bakalım. G2 ye bi daha bak bence çerçevesiz ekranı ve üstün donanımı ile fiyatını sonuna kadar hak eden tek telefon belkide.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

32gb 4s kozmetik olarak 10/10 puan istersen uygun bişeyler yaparım bana soracak olursan androide bulaşma ios kullan bütçen yeterli değilse 4s olabilir 5 e hiç bulaşma 5c yi tavsiye ederim, lakin 9 eylul yeni iphone tanitilinca 4s tarih olacak, unutma.

4s in tarih olacagını sanmıyorum. 4 tarih olacak diye biliyorum ki zaten olmalı. Ancak 4s in daha gideri olabilir.

Orijinalden alıntı: HALO

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

32gb 4s kozmetik olarak 10/10 puan istersen uygun bişeyler yaparım bana soracak olursan androide bulaşma ios kullan bütçen yeterli değilse 4s olabilir 5 e hiç bulaşma 5c yi tavsiye ederim, lakin 9 eylul yeni iphone tanitilinca 4s tarih olacak, unutma.

4s in tarih olacagını sanmıyorum. 4 tarih olacak diye biliyorum ki zaten olmalı. Ancak 4s in daha gideri olabilir.

Alıntıları Göster
    2.el 5 al

• quote:

quote:

quote:

O fiyata alabileceğin htc one bide sony z var ama onlarda eskidi üstelik xperia z nin 1080p ekranını donanımı kaldırmıyo , one da ise kamera kötü. Bende ne zamandır telefon bakıyorum ama her telefonun bir sıkıntısı var. Bende en avantajlısı spen ile note 3 e karar verdim note 4 çıkıp fiyatının düşmesini bekliyorum bakalım. G2 ye bi daha bak bence çerçevesiz ekranı ve üstün donanımı ile fiyatını sonuna kadar hak eden tek telefon belkide.

note güzel ama çok büyük. sony z lerin ekran parlaklığı rezalet tft kullanmışlar hangi akıllaysa. htc one m7 güzel geldi biraz ama oda pahalı. bilmiyorum.

• quote:

Aradığım özellikler hız, dokunmatiğin kaliteli olması ve ekran görüntü kalitesinin iyi olması. İphone 4s 8 gb 1000 tl civarı 16 gb 1300 tl civarı fiyata sahip. 8 gb yeterli olur mu acaba bunu bilmiyorum ki öyle gb lik uygulama indirmem angry bird gibi ufak oyunlar indiririm 1300 tl de eski bir cihaza vermek istemiyorum pek. 5c lerde pek hoşuma gitmiyor. Sizce sıfır iphone 4s almak mantıklı mı? Yoksa android cihazlara mı bakmalıyım dersiniz?

Bak bende 4s var ben ne apple fanıyım ne android bu yüzden inan bana artık 4sin ekranı aşırı ufak gelir sana 1300 liraya g2 al paşalar gibi kullan.İlla iphone alıcaksan 2. el 5 al 4s in hem ömrü bitti hem şarjı çok az gidiyor hem çok küçük ekran.Kesinlikle ama kesinlikle bu hatayı yapma.

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Aradığım özellikler hız, dokunmatiğin kaliteli olması ve ekran görüntü kalitesinin iyi olması. İphone 4s 8 gb 1000 tl civarı 16 gb 1300 tl civarı fiyata sahip. 8 gb yeterli olur mu acaba bunu bilmiyorum ki öyle gb lik uygulama indirmem angry bird gibi ufak oyunlar indiririm 1300 tl de eski bir cihaza vermek istemiyorum pek. 5c lerde pek hoşuma gitmiyor. Sizce sıfır iphone 4s almak mantıklı mı? Yoksa android cihazlara mı bakmalıyım dersiniz?

Bak bende 4s var ben ne apple fanıyım ne android bu yüzden inan bana artık 4sin ekranı aşırı ufak gelir sana 1300 liraya g2 al paşalar gibi kullan.İlla iphone alıcaksan 2. el 5 al 4s in hem ömrü bitti hem şarjı çok az gidiyor hem çok küçük ekran.Kesinlikle ama kesinlikle bu hatayı yapma.
    4s eskidi ve ios8 çıkınca son güncellemeyi alıp yavaşlayacak. bence daha üst model veya android daha uygun olur.

• Hocam G2 tavsiye ederim biraz daha para bulabilirseniz 5S alın ama 5 kesinlikle önermiyorum

Arnold Schwarzenegger
  • 4s in ekran parlaklik ve kalitesine alistiktan sonra baska telefon nasilsa kullanmak istemeyeceksin,uzun bir zaman kullanmak istiyorsan ve fiyat seviyen cok ucuk degilse sifir 4s alabilirsin 8 gb yeterli olur kullanima bagli olarak degisir ama standart kullanicilar icin bence yeterli seviyede.

Orijinalden alıntı: beter.böcek

4s in ekran parlaklik ve kalitesine alistiktan sonra baska telefon nasilsa kullanmak istemeyeceksin,uzun bir zaman kullanmak istiyorsan ve fiyat seviyen cok ucuk degilse sifir 4s alabilirsin 8 gb yeterli olur kullanima bagli olarak degisir ama standart kullanicilar icin bence yeterli seviyede.
    Biraz daha bekleyin hocam bekleyebilirseniz ios8'li iPhone 4s performanslarina bakin ona gore karar verin. Benim kisisel fikrim ios8'li 4s'in daha iyi olacagi izledigim beta versiyonlarinin videolarindan boyle bir kaniya vardim ama yine de tam surum cikmadan emin olamayiz. Eger ola ki ios7 gibi telefonu geriye goturen bir sey gelirse o zaman 4s hic cekilmez. 3 yila yakindir 4s sahibi olarak bu yorumu yaptim. Telefon iyidir guzeldir evet ama telefonun yaslandigini da inkar etmemek gerekir. Muzik arsivinizi vs. bilmiyorum eger telefondan muzik dinleme niyetiniz varsa bunlari goz onunde bulundurup bir karar verin hocam. 8gb sikinti olabilir. Ben sahsen siddetle 5c'yi oneririm bir kere 2 yil olarak yazilim destegi net olarak var ve donanim olarak kat kat iyi 4s'den. Siz 5c'yi begenmemisiniz ama illa Apple olsun diyorsaniz 5c'ye bir daha bir alici olarak bakin derim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Biraz daha bekleyin hocam bekleyebilirseniz ios8'li iPhone 4s performanslarina bakin ona gore karar verin. Benim kisisel fikrim ios8'li 4s'in daha iyi olacagi izledigim beta versiyonlarinin videolarindan boyle bir kaniya vardim ama yine de tam surum cikmadan emin olamayiz. Eger ola ki ios7 gibi telefonu geriye goturen bir sey gelirse o zaman 4s hic cekilmez. 3 yila yakindir 4s sahibi olarak bu yorumu yaptim. Telefon iyidir guzeldir evet ama telefonun yaslandigini da inkar etmemek gerekir. Muzik arsivinizi vs. bilmiyorum eger telefondan muzik dinleme niyetiniz varsa bunlari goz onunde bulundurup bir karar verin hocam. 8gb sikinti olabilir. Ben sahsen siddetle 5c'yi oneririm bir kere 2 yil olarak yazilim destegi net olarak var ve donanim olarak kat kat iyi 4s'den. Siz 5c'yi begenmemisiniz ama illa Apple olsun diyorsaniz 5c'ye bir daha bir alici olarak bakin derim hocam.

Alıntıları Göster
    iPhone 4s alırsanız 2 sene falan kullanabilirsiniz ama 8 gb alıp hata yapmayın boşa para vermeyin derim. Bir yerden sonra yetmediğini anlayacaksınız ve pişman olacaksınız.

• Imzamdaki telefon der geçerim. Dokunmatigi ve ekran kalitesi çok iyi. Kamerası optik sabitlemeli, GRam denen yazılım ile destekli 3000 Mah batarya, neredeyse çerçevesiz kasa, istediğin zaman küçük bir yazılım işlemi ile 4 K Video ve Slow mo Video özellikleri de kazandirabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

iPhone 4s alırsanız 2 sene falan kullanabilirsiniz ama 8 gb alıp hata yapmayın boşa para vermeyin derim. Bir yerden sonra yetmediğini anlayacaksınız ve pişman olacaksınız.

Alıntıları Göster
    xperia z1 lerde hoşuma gitmeye başladı. bi tek renkler soluk ama bi kere elime alıp inceleyim diyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.