Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf24

Yok mu 6.0 dan 5.1 e dönme yöntemini bilen kimse?

Alıntıları Göster
    4g yi nasıl aktif ediyoruz. Config güncellemesi gelmedi (yurtdışı alet)
    LG G2 de elle gizli menüden açıyorduk ekleniyordu. burada nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Alıntıları Göster
    beyler bu g3 e android 6 romu attım sonra 5 e döndürmeye çalıştım ama olmadı . sonra ugratım telefona root atttım recovery girmek için kapatıım telefonu sonra daha açılmadı ekran hiçbir tepki vermiyor.
    lütfen bi yardımcı olun .

• quote:

Orijinalden alıntı: doesluck3

beyler bu g3 e android 6 romu attım sonra 5 e döndürmeye çalıştım ama olmadı . sonra ugratım telefona root atttım recovery girmek için kapatıım telefonu sonra daha açılmadı ekran hiçbir tepki vermiyor.
    lütfen bi yardımcı olun .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar acil yardım.
    Android 5.0 sürümü yüklü Lg G3'e bir türlü root yapamıyorum. Her türlü yöntemi denedim olmuyor. SuperSu uygulaması yüklü gelmiyor.

• Beyler neden böyle oldu bunun çözümü var mı? Kilit koyunca geri kaldırılmıyor

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/c3/e8/3b/c3e83bddb5f5c6cfa6c990f9e63b89da.png&size=4&bound=3&border=1&resolution=0
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctnkyx

Beyler neden böyle oldu bunun çözümü var mı? Kilit koyunca geri kaldırılmıyor

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/c3/e8/3b/c3e83bddb5f5c6cfa6c990f9e63b89da.png&size=4&bound=3&border=1&resolution=0
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

ayarlar-genel-güvenlik-sertifika yönetimi-depoyu temizle
    bunu yapın düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

Beyler neden böyle oldu bunun çözümü var mı? Kilit koyunca geri kaldırılmıyor

ayarlar-genel-güvenlik-sertifika yönetimi-depoyu temizle
    bunu yapın düzelir

Alıntıları Göster
    Olmadı hocam denedim bunu çok kez

• quote:

Olmadı hocam denedim bunu çok kez

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ojinal diye lg g3 aldık bikaç gün önce şebeke sorunu oluo die internetten araştırdım imei nosuna baktım zaten bataryanın altında da made in korea yazıo, kazıklandım mı, kore yapımı olanlar orjinal diil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahraneverd

lg g2 de kulaklığı takınca alttan seçenekler çıkıyordu ..g3 de çıkmıyor..sebebi nedir..

Alıntıları Göster
    g3 de kablosuz depolama yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Alıntıları Göster
    Flashtool ile downgrade işlemi hata veriyor. "Lg Up" programı ile halledebilirsin sorununu. Internette var ayrintili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 7 Şubat 2016; 20:51:42 >
  • Selamlar.
    Yurtdışı lg g3 cihazımın şebekesi cok hassas.Cihazda 6.0 yüklü.Şebekesini nasıl stabil hale getirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Arkadaşlar acil yardım.
    Android 5.0 sürümü yüklü Lg G3'e bir türlü root yapamıyorum. Her türlü yöntemi denedim olmuyor. SuperSu uygulaması yüklü gelmiyor.

Ben de bir ara böyle bir sorun yaşamıştım ancak KingRoot ile çözmüştüm. İsterseniz bir de onu deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

quote:

Arkadaşlar acil yardım.

Ben de bir ara böyle bir sorun yaşamıştım ancak KingRoot ile çözmüştüm. İsterseniz bir de onu deneyin.

Teşekkürler hocam. Bende onunla başardım Root yapmayı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sku

quote:

Arkadaşlar acil yardım.

Teşekkürler hocam. Bende onunla başardım Root yapmayı.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefon tamamen tepkisiz kaldı. şarj edildiğine dair bir işaret dahi yok. foruma yazdım ama yardım bulamadım. bu konuda kendimizin yapabileceğimiz bir şey varmıdır acaba..

• Sefa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Sorununuzu çözebildiğinize sevindim.
  • genix G kullanıcısına yanıt
    Şu konuya bir bak arkadaşım.

LG G3 D850-D855 HARD BRİCK (KOMA)- UNBRİCK (KURTARMA)

http://forum.donanimhaber.com/m_113745772/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus cakici

Şu konuya bir bak arkadaşım.

LG G3 D850-D855 HARD BRİCK (KOMA)- UNBRİCK (KURTARMA)

http://forum.donanimhaber.com/m_113745772/tm.htm
    Arkadaşlar yurtdışından gelme Lg G3 D855 model 32 Gb 4.4.2 yüklü bir telefon var bende. Lolipop yada marshmallow yüklemek istedim. Bu forumdaki yöntemleride izleyerek yapmaya çalıştım. Hangi kdz yi yüklemeye çalışsam bir türlü yüklemiyor. S/W update kısmında % 4 de kalıyor. Sonra Retry diyor tekrar yapıyorum olmuyor. 2 gündür uğraşıyorum bir türlü yapamadım. Custom rom yada zip ile rom yüklemek için Cihazı rootladım recovery de yükleyemiyorum. Değerli üstadlardan yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

Arkadaşlar yurtdışından gelme Lg G3 D855 model 32 Gb 4.4.2 yüklü bir telefon var bende. Lolipop yada marshmallow yüklemek istedim. Bu forumdaki yöntemleride izleyerek yapmaya çalıştım. Hangi kdz yi yüklemeye çalışsam bir türlü yüklemiyor. S/W update kısmında % 4 de kalıyor. Sonra Retry diyor tekrar yapıyorum olmuyor. 2 gündür uğraşıyorum bir türlü yapamadım. Custom rom yada zip ile rom yüklemek için Cihazı rootladım recovery de yükleyemiyorum. Değerli üstadlardan yardım bekliyorum.

Orjinal kablo ile mi yükleme yapıyorsun. Kablo iyi değilse de yükleme de sorun çıkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

quote:

Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

Orjinal kablo ile mi yükleme yapıyorsun. Kablo iyi değilse de yükleme de sorun çıkabilir

Alıntıları Göster
    Öncelikle Herkese merhaba
    Lg g3 32gb d855
    geçen gün fulmics 3.5 romunu kurdum üzerinede custom kernel yükledim sorunsuz çalışıyordu ama pil performansından memnun olmadığım için
    eski yedeğime restore yaptım ancak başarısız oldu fulmics 3.5 lu yedeğede restore diyince gene sorun çıkıyor
    restoreların hiçbiri tamamlanamıyor rom yüklenmiyor yarım kalıyor ve kapanıyor cloudy2.5 ve fulmics3.5 i denedim
    SORUN Yükleme aşamasında %10 civarlarında telefon kapanıyor reset atıyor kendini başlatmaya çalışıyor
    Restore veya rom yüklenmiyor
    Yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkürler.a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaylny -- 21 Şubat 2016; 16:20:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaylny

Öncelikle Herkese merhaba
    Lg g3 32gb d855
    geçen gün fulmics 3.5 romunu kurdum üzerinede custom kernel yükledim sorunsuz çalışıyordu ama pil performansından memnun olmadığım için
    eski yedeğime restore yaptım ancak başarısız oldu fulmics 3.5 lu yedeğede restore diyince gene sorun çıkıyor
    restoreların hiçbiri tamamlanamıyor rom yüklenmiyor yarım kalıyor ve kapanıyor cloudy2.5 ve fulmics3.5 i denedim
    SORUN Yükleme aşamasında %10 civarlarında telefon kapanıyor reset atıyor kendini başlatmaya çalışıyor
    Restore veya rom yüklenmiyor
    Yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkürler.a
    Arkadaşlar merhaba, Telefonuma bugün root attım, sonra xposed modül yükledim, autorec programından twrp flaşladım. sonra quickboot programından recovery tuşuna bastım. telefon tamamen tepkisiz şuan, ne açılıyor, ne download moda giriyor, hiçbir şey yapmıyor. Galiba hard brick oldu. Garanti dışı kalmışmıdır rootluyken bozulduğu için. çok moralim bozuk. yardım edin lütfen. (rom stock polonya 6.0)

• quote:

Orijinalden alıntı: Srdrsym4441

İyi günler arkadaşlar elimde 32 gb lg g3 mevcut yurtdışı cihaz reset atıp duruyordu arada, dün kapandı hiçbir şekilde açılmıyor tuşlardan vs. Denedim olmadı pc ye bağlıyorum aygıt yazılımı yüklenirken hata verip tanınmadı diyor, sorun bataryadan olabilir mi acaba veya brick mi olmuştur? Yardımcı olursanız sevinirim...
    Arkadaşlar zamanında kullandığım her telefonu root edip rom yükledim fakat garanti dışına çıkacak diye g3'ümü rootlamamıştım. Delta Servis garantili d855'e sahibim. Root edip twrp atıp fulmics rom yüklersem garantim bozulur mu? Kesin bir bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.