Şimdi Ara

Ligimizde ki font kuralı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayet maili falan atsak bi işe yarar mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar albeni yaratmak, tarz oluşturmak için ellerinden geleni yapıyor. armasından fontuna hepsini şekilli estetik şeyler yapıyorlar ki ürünü satması daha kolay olsun. bizde tam tersi, ligin kalitesini ve seviyesini düşürmek için elimizden geleni yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

adamlar albeni yaratmak, tarz oluşturmak için ellerinden geleni yapıyor. armasından fontuna hepsini şekilli estetik şeyler yapıyorlar ki ürünü satması daha kolay olsun. bizde tam tersi, ligin kalitesini ve seviyesini düşürmek için elimizden geleni yapıyoruz.

futbolu bilmiyorlar dediğimiz amerika'nın ligi bile görsellikte bizimkinden önde, yani adamlar bizden çok vakit ayırıyorlar nasıl geliştirebiliriz diye.

logolardan başlıyor ayrılık,

Ligimizde ki font kuralı

bunlar da takımların kullandığı fontlar,

Ligimizde ki font kuralı
    Ligimizde ki font kuralı
    Ligimizde ki font kuralı
    Ligimizde ki font kuralı

şuna bak ne kadar güzel.

• En basit soru şu daha kötüsü yapılabilir miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

En basit soru şu daha kötüsü yapılabilir miydi ?

times new roman
  • Ligimizde ki font kuralı
  • @Tigrerra: Font olayı tartışılabilir ancak TFF nin logosu, Hollanda nınkine bin basar, bu konuda aynı fikirde değilim. PC oyunu gibi logosu Hollanda nın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

@Tigrerra: Font olayı tartışılabilir ancak TFF nin logosu, Hollanda nınkine bin basar, bu konuda aynı fikirde değilim. PC oyunu gibi logosu Hollanda nın.

Yok daha neler. TFF logosunu 15 yaşındaki çocuk bile şimdikinden daha güzel tasarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gecen yıl açacaktım bu konuyu ama yüzde doksan ona da mı takmaya başladınız derler diye acmadım.
    Bakıyorum formalarımıza, şahaneler. Bir de iki yıldır TFF'nin dayattığı fontlu haline bakıyorum pazar forması gibi.

Görsellik cok cok önemlidir benim icin. Bizim ligimizde de PL gibi bir standart olmasının istenmesi cok guzel ama Arial tipini seçerken, onaylarken hic mi utanmadınız be? Biriniz demedi mi tamam PL'de boyle ama adamlar özel font secmiş biz de Arial yapmayalım bir sene font oluşturalım seneye uygularız bunu diye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    coentrao zaragozayamı gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeigis41

coentrao zaragozayamı gitmiş.

Yok eski foto o, oraya kiralamışlardı 1 sene oradan kalma.

Ligimizde ki font kuralı

En sevdiğim 2 font

• BPL de cok iyi front yapıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

adamlar albeni yaratmak, tarz oluşturmak için ellerinden geleni yapıyor. armasından fontuna hepsini şekilli estetik şeyler yapıyorlar ki ürünü satması daha kolay olsun. bizde tam tersi, ligin kalitesini ve seviyesini düşürmek için elimizden geleni yapıyoruz.

futbolu bilmiyorlar dediğimiz amerika'nın ligi bile görsellikte bizimkinden önde, yani adamlar bizden çok vakit ayırıyorlar nasıl geliştirebiliriz diye.

logolardan başlıyor ayrılık,

Ligimizde ki font kuralı

bunlar da takımların kullandığı fontlar,

Ligimizde ki font kuralı
    Ligimizde ki font kuralı
    Ligimizde ki font kuralı
    Ligimizde ki font kuralı

şuna bak ne kadar güzel.

o adamlar ticareti biliyor, bizimkiler şark kurnazlığı peşindeler sadece.

• Bunların beyinlerine android 4.4.x kurup xda dan bir developer bulup iyice bir rom yazdırmak gerek başka türlü de hep bug hep stabilizasyon sorunları..

Yıl 2014 beyinlerin de halla java işletim sistemi

Özellikle üstüne basa basa söylüyorum demirörenin kaynak kodlarını herkese açması gerek

müthiş
  • Federasyon bu lige renk katacak herşeyi baltalamaktan başka ne yaptı ki ? fonta bile sınır koyulurmu neyin kafası bu hani nerden estide bunu yapma gereği duydun ? tüm avrupa istediği fontu kullanıyor özendi desem yine değil.
  • onur.m kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: ONUR342

Federasyon bu lige renk katacak herşeyi baltalamaktan başka ne yaptı ki ? fonta bile sınır koyulurmu neyin kafası bu hani nerden estide bunu yapma gereği duydun ? tüm avrupa istediği fontu kullanıyor özendi desem yine değil.

Bu konu hakkinda neden siklikla baski yapildigini gormedim ben TFF'ye, bunu anlamak benim acimdan daha guc acikcasi. Yapiliyor veya yapildi ben mi gormedim veya duymadim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 2 Temmuz 2025; 6:43:47 >
  • Arkadaşlar cidden mail felan atalım kaldırsınlar şu salak uygulamayı. Galiba çok takıntılıyım ama berbat gözüküyor formalar. Arial nedir ya. Hangi zeki koydu bu kuralı cidden şu insanlar tarafindan yönetiliyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.