Şimdi Ara

Zengin olmak nasıl bir his? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathlessss

zengin adamın burda işi ne neden buraya konu açıyorsun şuan büyük ihtimal gece klubünde akıyorlardır

Deme la öyle üzüldüm bak şimdi
  • Beyler zengin olmayı kötülemeyin şimdi.

Elbet herkesin hayatında bir amacı vardır, fakat amacına ulaşmak zengin olunca çok daha kolaylaşır. Sonuçta zengin olduğunda dünyanın en iyi fizikçisi, veya matematikçisi olamıyorsun ama paran olduğunda en iyi hocalardan/üniversitelerden ders alıp dünya tarihine geçmen kolaylaşıyor.

Zenginlik amaçsız olmaktan çok, amaçlara ulaşmayı kolaylaştırıyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

Zenginligin sonsuzsa yani bahsettigin gibi (bu arada ferrari vs gorgusuz arabasidir) hayattan keyif alman mumkun degil, her seyi elde etmislik insani bosluga, olume goturur.

Bir amacin, hedefin olacak ki o hedefe ulasabilmek icin yasayasin.

E peki adamin hayali zengin olmaksa ?
    Pardon hedefi amaci zengin olmaksa?

Zengin olmak amaciysa amacina ulasmak zaten o kadar kolay olmayacaktir, hele hele bahsedilen zenginlik bir yemege 1 milyon lira bahsis diye 200-300 bin lira vermekse zaten 0dan baslayan bir adamin 90 yasina kadar ugrasmasi lazim.

Valla usta ben genc olup zengin olanlari biliyorum.
    Ornek vermek gerekirse Mark Zuckerberg.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

ben de dusunuyorum mesela dusunsene suan canin sıkıldı ve atlayip ucaga yurtdışına gidebiliyorsun alisveris yapiyorsun falan..

Ya aynen öyle sürekli miami los Angeles falan takılıyoruz şu filmlerin dışına çıkın artık öyle şeyler genelde yok

olabilir ama yine de hayal etmesi guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Zengin olmak nasıl bir his?

• Hayatın boyunca ders çalışmak zorunda değilsin. Baban sayesinde en güzel okulda en güzel mesleği okuyorsun. İstediğin telefonun yenisi çıkınca 12 takside bölmek zorunda değilsin. Aynı gün nakit alabiliyorsun. İstediğin oyunları,konsolları anında nakit alabiliyorsun. En güzel arabayla en güzel kızı gezdiriyorsun. Tipin kötü olması zor çünkü para tipi değiştirir. Birçok ünlü parayı bulunca ki değişimlerini görebilirsiniz. Avm'ye gittiğinde şunun en ucuzu nerde şu şu fiyata değer mi hesabı yapmıyorsun. Restorant gibi bir yere gidince masayı donat diyebiliyorsun.

Adaletli bir şekilde doğmadık be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 6 Ağustos 2014; 2:39:25 >
  • Fakirim , mutluyum merak da etmiyorum :(
    (Zugurt tesellisi )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha böyle bir şey;

http://instagram.com/danbilzerian
  • Fujita kullanıcısına yanıt
    Dünya geçici âhireti düşün, firavunu hatırla nemrutu hatırla, ve dünyadaki en adaletli olayı düşün; Ölüm. Evet zenginde fakirde ölüyor asıl zenginlik iyi bir insan olmakta he bu değilki dünyayı salla hayır dünya içinde çalış ve mutlu olmaya bak fakirleri düşün afrikadaki 8 çocuklu ailenin bir çocuğu olsaydın ne olurdu ? Haline şükret ve nefsine sahip çık, ve şunuda sakın unutma: Alışkanlık. İnsanlar hayatlarına alışırlar ve hep nötr çizgisindedirler biri maaşının 1000 tlden 1200 tlye çıkmasına sevinir diğeri 50.000 tl olan harçlığının 60.000 tl olmasına sevinmez bile

• Beyler harbiden hüzünlendim lan gece klübü lafını falan duyunca eskiden 18 yaşını geçeyim her gün akacağım havalarındaydım 2 aydır sadece 2 kez adam gibi gittim.

Dan Bilzerian en kolay örnek, herifin fotoğraflarına bakar mısınız? Parası olmasa o tiple o karıların köpeklerinin tuvaletini temizlerdi ancak.

Zengin ve sağlıklı olmak seçilmiş kişi olmak gibi bence, mesela bu saate canınız mı sıkıldı? Kıyafet bile giymenize gerek yok, arabanızın anahtarını alın gidin pijamanızla falan bir boynere, lacoste'a en kaliteli kıyafetleri al zengin arkadaşlarını iPhone 5'inden ara bir yerde takılalım diye ondan sonra üstü açık Ferrari arabanızla gidin en lüks gece klüplerine, sabaha karşı da eve dönüp en kaliteli şampuanlarla köpürterek jakuzine gir, oradan sonra da en kaliteli ve rahat pijamalarını giyip koca yatağında uyu...

Bunlar zenginler için sıradan olan şeyler, düşünsene parayı düşünmüyorsun lan daha ötesi var mı? Hayatta neredeyse hiç bir şey için çabalamayacaksın. Canın kaykay mı sürmek istedi? Git 500TL-600TL'ye en kaliteli kaykayı al kay. Canın tatile mi çıkmak istedi? bavul bile almana gerek yok, git uçak biletini al istediğin ülkeye git orada kalacağın kadar araba kirala. En kaliteli yemekleri ye, en kaliteli odalarda kal, en kaliteli şekilde yaşa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

Beyler harbiden hüzünlendim lan gece klübü lafını falan duyunca eskiden 18 yaşını geçeyim her gün akacağım havalarındaydım 2 aydır sadece 2 kez adam gibi gittim.

Dan Bilzerian en kolay örnek, herifin fotoğraflarına bakar mısınız? Parası olmasa o tiple o karıların köpeklerinin tuvaletini temizlerdi ancak.

Zengin ve sağlıklı olmak seçilmiş kişi olmak gibi bence, mesela bu saate canınız mı sıkıldı? Kıyafet bile giymenize gerek yok, arabanızın anahtarını alın gidin pijamanızla falan bir boynere, lacoste'a en kaliteli kıyafetleri al zengin arkadaşlarını iPhone 5'inden ara bir yerde takılalım diye ondan sonra üstü açık Ferrari arabanızla gidin en lüks gece klüplerine, sabaha karşı da eve dönüp en kaliteli şampuanlarla köpürterek jakuzine gir, oradan sonra da en kaliteli ve rahat pijamalarını giyip koca yatağında uyu...

Bunlar zenginler için sıradan olan şeyler, düşünsene parayı düşünmüyorsun lan daha ötesi var mı? Hayatta neredeyse hiç bir şey için çabalamayacaksın. Canın kaykay mı sürmek istedi? Git 500TL-600TL'ye en kaliteli kaykayı al kay. Canın tatile mi çıkmak istedi? bavul bile almana gerek yok, git uçak biletini al istediğin ülkeye git orada kalacağın kadar araba kirala. En kaliteli yemekleri ye, en kaliteli odalarda kal, en kaliteli şekilde yaşa...

Adam açıkladı, dağılın. Xeşke fakir olmasak.

• Canın gösteriş mi yapmak istedi?

Git GTX Titan al, 32GB ram al, 3TB harddisk al, anakart falan diğerlerini al istediğin oyunları ultra da 30+FPS'de aç.

Sıkıldın mı ondan? Hiç düşünme, gir direk n11.com'a falan PS4 sipariş et.

PS4 alışamadın mı? git Xbox One sipariş et en pahalı paketinden.

Televizyonunu beğenmedin mi? git 30.000TL'lik dev 4K televizyonlardan falan al.

Bunlar böyle sonsuza kadar uzar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Hayatın boyunca ders çalışmak zorunda değilsin. Baban sayesinde en güzel okulda en güzel mesleği okuyorsun. İstediğin telefonun yenisi çıkınca 12 takside bölmek zorunda değilsin. Aynı gün nakit alabiliyorsun. İstediğin oyunları,konsolları anında nakit alabiliyorsun. En güzel arabayla en güzel kızı gezdiriyorsun. Tipin kötü olması zor çünkü para tipi değiştirir. Birçok ünlü parayı bulunca ki değişimlerini görebilirsiniz. Avm'ye gittiğinde şunun en ucuzu nerde şu şu fiyata değer mi hesabı yapmıyorsun. Restorant gibi bir yere gidince masayı donat diyebiliyorsun.

Seni tanimayan muhabbet etmeyen bir insan sana zuppe der iyi bir arabaya binsen su i... bakın derler toplu taşıma kullansan dagda domuzu var ego kart tasiyor derler bir kız kim olduğunu ogrendiginde sana bakışı direk değişir asla normal bir arkadaşlığın olmaz hep arkadan vurulursun bu hayati terk edip kendi ayaklarının üzerinde durmak istediğinde dostlarının seni değil paranı sevdiğini anlarsin asla normal bir hayatın olmaz kendi kararlarını veremezsin sen doğduğunda okuyacagin okul bölüm seçilmiştir yapacağın is evleneceğin insan bellidir ve sonsuz mutluluk hedefin hiç bir zaman olmaz birine şunu yapmak istiyorum de en basit spor yapayım hemen bir arkadaş "söyle bir mekan varmış bro 3 ay Kıvanç gibi oluyorsun hic öyle spora gitmeye gerek yok" gidip bir üniversite ortami yaşadığında herkes sana mesafeli davranır sen yakın davransan o zengin kesin çıkarı var kizsa ben senin bildiğin kızlardan degilim geyikleri amac yok hedef yok bos yaşıyorsun son olarak mutluluk parayla değil örnek Sakıp Sabancı mesela o kadar zengin ama oğlu ne haldeydi bir düşünün demekki açmıyormuş para her konuyu. oğluna her baktığında bu servetin ne kadar boş olduğunu anlıyor ve diyor ki ;''Koskoca Toyota fabrikam var, ama araba kullanacak bir oğlum yok!''
    ve karısı Türkan hanımda diyor ki;
    ''Keşke orta halli bir aile olsaydık ve çocuğumuz sağlıklı olsaydı!''

Şimdi böyle konulara gerek yok en güzel para sizi yasaminizi devam ettirmek icin yetecek kadar paradir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 6 Ağustos 2014; 2:55:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Aha böyle bir şey;
    />

paylaşmayın abi şu adamın linkini girip girip üzülüyorum halimize

• Fujita kullanıcısına yanıt
    Açıkçası zengin olmak senin hayalin gibi birşey heralde :P hayatımda hiç zengin olmayı düşlemedim çünkü ben bu hayattan satın alamayacağım şeyleri düşlüyorum ... Satın alacak olsaydım şuan onun için çalışıyor olurdum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 6 Ağustos 2014; 2:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Aha böyle bir şey;
    />

paylaşmayın abi şu adamın linkini girip girip üzülüyorum halimize

Aynen görünce hayattan soğuyorum. Ulan ağaoğlundan bilmem kaç kat daha az serveti var, bi buna bak bi ağaoğluna bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Hayatın boyunca ders çalışmak zorunda değilsin. Baban sayesinde en güzel okulda en güzel mesleği okuyorsun. İstediğin telefonun yenisi çıkınca 12 takside bölmek zorunda değilsin. Aynı gün nakit alabiliyorsun. İstediğin oyunları,konsolları anında nakit alabiliyorsun. En güzel arabayla en güzel kızı gezdiriyorsun. Tipin kötü olması zor çünkü para tipi değiştirir. Birçok ünlü parayı bulunca ki değişimlerini görebilirsiniz. Avm'ye gittiğinde şunun en ucuzu nerde şu şu fiyata değer mi hesabı yapmıyorsun. Restorant gibi bir yere gidince masayı donat diyebiliyorsun.

Seni tanimayan muhabbet etmeyen bir insan sana zuppe der iyi bir arabaya binsen su i... bakın derler toplu taşıma kullansan dagda domuzu var ego kart tasiyor derler bir kız kim olduğunu ogrendiginde sana bakışı direk değişir asla normal bir arkadaşlığın olmaz hep arkadan vurulursun bu hayati terk edip kendi ayaklarının üzerinde durmak istediğinde dostlarının seni değil paranı sevdiğini anlarsin asla normal bir hayatın olmaz kendi kararlarını veremezsin sen doğduğunda okuyacagin okul bölüm seçilmiştir yapacağın is evleneceğin insan bellidir ve sonsuz mutluluk hedefin hiç bir zaman olmaz birine şunu yapmak istiyorum de en basit spor yapayım hemen bir arkadaş "söyle bir mekan varmış bro 3 ay Kıvanç gibi oluyorsun hic öyle spora gitmeye gerek yok" gidip bir üniversite ortami yaşadığında herkes sana mesafeli davranır sen yakın davransan o zengin kesin çıkarı var kizsa ben senin bildiğin kızlardan degilim geyikleri amac yok hedef yok bos yaşıyorsun son olarak mutluluk parayla değil örnek Sakıp Sabancı mesela o kadar zengin ama oğlu ne haldeydi bir düşünün demekki açmıyormuş para her konuyu. oğluna her baktığında bu servetin ne kadar boş olduğunu anlıyor ve diyor ki ;''Koskoca Toyota fabrikam var, ama araba kullanacak bir oğlum yok!''
    ve karısı Türkan hanımda diyor ki;
    ''Keşke orta halli bir aile olsaydık ve çocuğumuz sağlıklı olsaydı!''

Şimdi böyle konulara gerek yok en güzel para sizi yasaminizi devam ettirmek icin yetecek kadar paradir

Her kapıyı açıyor demedim ama %90'ı açılıyor. Senin o bahsettiğin diğer şeylerin çoğu karakter meselesi. Orta halli bir insanım ama benimde bazen arkamdan vuruyorlar. Arkadaş seçimi falan zenginlik fakirliğe göre değişmiyor. Ayrıca beni tanımayan birinin benim hakkımda düşündükleri kimin umrunda.

• Çok boktan bir şey yeni ve pahalı bir şey alıyorsun ve ne biliyim sevınesin gelmiyor sanki her zamn senindi
    aldığın şey gibi bi his oluşuyor bnde
  • Bizde pek sayılmayız öyle yediğim yemeği fiyatına bakmama gibi bir lüksü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

Bizde pek sayılmayız öyle yediğim yemeği fiyatına bakmama gibi bir lüksü yok

O zaman ultra-zengin kısıma dahil olmuyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.