Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
794.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

PM atmayan fbli olsun

Alıntıları Göster
    Bende pm rica ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

yeni stadda ıslık işe yarayacak demek ki..biraz da barış,aykut,aydın ve nicelerinin üzerinde çalışmak lazım

Alıntıları Göster
    Baros, Sivas maçına hazır olur.
  • quote:

PM atmayan fbli olsun

Alıntıları Göster
    Bende PM alabilir miyim?
  • quote:

PM atmayan fbli olsun

Alıntıları Göster
    Bana da bi' Pala Mehmet.

Lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Bana da bi' Pala Mehmet.

Lütfen...

Alıntıları Göster
    "Ben de aynısından istiyorum."

• quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

pm lütfeeeeeeeeeeeen

Alıntıları Göster
    Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Pm

Alıntıları Göster
     Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• quote:

Orijinalden alıntı: batu61han61

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: batu61han61

İlk Golü Ajax Atarsa Kötü Olaylar Olabilir

Siz de stad yapınca horon tepip kolbastı oynarsınız. Çatla.

Ben Kötü Bir Şey Söylemedim Mesajımda.Ama Sana battıysa bir şey söyleyemem...
    Bide Kolbastı Tabi Oynarız

Bu Adamın İmzasını Kimse Görmüyor mu? Biz 101x100 Yapsak Silerler İmzayı da Adamınki Dev Boy Poster Resmen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Belli oluyor kötü bir şey söylemediğin. Akıllı şey seni.

Kardeşim Yorumda Yapamıcazmı
  • Ohoyyy, tribün coştu resmen.

Ajaxlı biri sumu dökmüş tükürmüşmü ne biri bağırdı " lan şerefsizzz!!!! sahaya türüküyo i.ne! " millet galeyana geldi ıslıkladı filan. Lan nasıl benimsedik stadı kıyamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harold Finch

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın açılışına katılan Başbakan Erdoğan, protestoyla karşılaştı. Erdoğan ve beraberindeki bakanlar protestolar nedeniyle stattan ayrıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Ohoyyy, tribün coştu resmen.

Ajaxlı biri sumu dökmüş tükürmüşmü ne biri bağırdı " lan şerefsizzz!!!! sahaya türüküyo i.ne! " millet galeyana geldi ıslıkladı filan. Lan nasıl benimsedik stadı kıyamıyoruz.

puhahaa koptum :D:D xDé
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Toki başkanı neden yuhlandı..Hadi tayyipi yuhlasalar anlarımda toki ne alaka onu anlıyamadım.Sonuçta toki olmasaydı bu statın yapılması çok zor olurdu..

Yaptığı saçma sapan konuşmadan dolayı.

Alıntıları Göster
    Stad çok güzel görünüyor ya toki başkanı ne yapmaya çalıştı anlamadım ama bu konuşma bugün olmamalıydı.inşallah maçı kazanırz....

• quote:

Orijinalden alıntı: Harold Finch

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    52 bin kişilik stadda açılış maçında 35 bin kişi var,galatasaray yönetimi ne yapmış böyle.
  • quote:

Çimlere de bastırmayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    maç nolur beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
     Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

http://seyrantepesporkompleksi.com/canliyayin/kamera-5/

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın açılışına katılan Başbakan Erdoğan, protestoyla karşılaştı. Erdoğan ve beraberindeki bakanlar protestolar nedeniyle stattan ayrıldı.

Alıntıları Göster
    YAZIK VALLAHA YAZIK...

Başbakan Erdoğan, protestolar nedeniyle açılış konuşmasını da yapamadı.

Futbol Federasyonu Başkanı, Mahmut Özgener, Habertürk'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yoğun bir protesto gerçekleşti. Ondan sonra Başbakanımız ayrıldı. Çok üzüldüm. Bir kere Türk futbolu için o kadar önemli bir eser kazandırıldı. Galatasaray camiası için de çok önemli bir eser. En büyük pay da Sayın Başbakanımızın. Bu stadın yapımının tehlikeye girdiği anlarda devreye girdi. Şimdi bu kadar büyük bir emek varken böyle bir tepkiyi anlamak mümkün değil. Ne kadar şey söylesek az. Sayın Başbakanımızın spora bakış açısını hepimiz biliyoruz. Ne zaman bir derdimiz olsa kendisi ilgileniyor."

• ama koltuklara çıkıyoruz
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

YAZIK VALLAHA YAZIK...

Başbakan Erdoğan, protestolar nedeniyle açılış konuşmasını da yapamadı.

Futbol Federasyonu Başkanı, Mahmut Özgener, Habertürk'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yoğun bir protesto gerçekleşti. Ondan sonra Başbakanımız ayrıldı. Çok üzüldüm. Bir kere Türk futbolu için o kadar önemli bir eser kazandırıldı. Galatasaray camiası için de çok önemli bir eser. En büyük pay da Sayın Başbakanımızın. Bu stadın yapımının tehlikeye girdiği anlarda devreye girdi. Şimdi bu kadar büyük bir emek varken böyle bir tepkiyi anlamak mümkün değil. Ne kadar şey söylesek az. Sayın Başbakanımızın spora bakış açısını hepimiz biliyoruz. Ne zaman bir derdimiz olsa kendisi ilgileniyor."

B.kunu çıkarma arkadaşım. O densiz TOKİ başkanı kim ki çıkıp öyle konuşacak. HADDDİNİ BİLECEK! Zaten taraftar haddini bildirdi.

Erdoğan gitmiş kalmış çok da tın. Onu protesto eden olmadı. Doğru dürüst adam bulsun böyle ameleleri oraya buraya başkan yapmasın.

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.