tesekur ederım gm acmısın we eskısıkıs gibi olmuss ama benı durduk yere atıp hata praoru werio :(
quote:
Orijinalden alıntı: beyco
tesekur ederım gm acmısın we eskısıkıs gibi olmuss ama benı durduk yere atıp hata praoru werio :(
Alıntıları Göster
selam beyler ya bi sorum olacak upgrade ederken mesela sharda posion basınca +10 yaptgımda 96 attack posionsuz 132 attack sizce sebebi ney yaw bunun??
eline saglık
quote:
Orijinalden alıntı: streetstyle2
eline saglık
dOSTLAR YHAA şuan server kapalı dedi iark ama şu knigh pwline mı ne var 285 mb olan ben onu indirsem açılşınıca oynayabilirm deilmi ??????
quote:
Orijinalden alıntı: 1_black_talba_1
selam beyler ya bi sorum olacak upgrade ederken mesela sharda posion basınca +10 yaptgımda 96 attack posionsuz 132 attack sizce sebebi ney yaw bunun??
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 1_black_talba_1
zaten assassinler reduce shard kullanırama AoD olmaması assassinleri zor durumda bıraktıbu yüzden okçu 4ever168 dex yada 172 kalanı str verirde bu serverda assassin olunmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4
quote:
Orjinalden alıntı: 1_black_talba_1
zaten assassinler reduce shard kullanırama AoD olmaması assassinleri zor durumda bıraktıbu yüzden okçu 4ever168 dex yada 172 kalanı str verirde bu serverda assassin olunmaz
Alıntıları Göster
dOSTLAR YHAA şuan server kapalı dedi iark ama şu knigh pwline mı ne var 285 mb olan ben onu indirsem açılşınıca oynayabilirm deilmi ??????
quote:
Orijinalden alıntı: yokedici61
np ne demek ben humanım...
Alıntıları Göster
uniq ler + 10 olsun we kolay cıksın eskısı gibi pls :D we grade artsın hepsini bozmusunuz yaw
quote:
uniq ler + 10 olsun we kolay cıksın eskısı gibi pls :D we grade artsın hepsini bozmusunuz yaw
Alıntıları Göster
beyler ben acc alamıyorum fazladan acc si olan verebilirmi acaba ?
quote:
Alıntıları Göster
dun chralar gene silinmıs we dun online de :D 254 lwl wardı :D:D duzelt yaw nolur bide maradonda atıp atıp duro :(
quote:
Orijinalden alıntı: Trip1LikeDo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DeaTH_STaR
? ? ?
quote:
Alıntıları Göster
beyler herakles kapandı hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Bosbardak
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: @nd@c
kanıt ve neden ?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4
quote:
Orjinalden alıntı: @nd@c
kanıt ve neden ?
Alıntıları Göster
tuh yaw sabahdan beri bekliyorum bende neden girmio die
quote:
Alıntıları Göster
login
quote:
login
Alıntıları Göster
tum uyelikleriniz silindi tum acountlar kapatıldı oyun kapanmadı acılacak ama suanda bakım aşamasında acılınca yeni uyelik alacaksınız.Kısa sure icinde tekrar oyun online olacak saygılarımla BLACK_TALBA
quote:
server kpalı diil ama boq oldu
Alıntıları Göster
bu ben bendede cb +10 var ama lvl yok bide takılar