tesekur ederım gm acmısın we eskısıkıs gibi olmuss ama benı durduk yere atıp hata praoru werio :(
selam beyler ya bi sorum olacak upgrade ederken mesela sharda posion basınca +10 yaptgımda 96 attack posionsuz 132 attack sizce sebebi ney yaw bunun??
eline saglık
dOSTLAR YHAA şuan server kapalı dedi iark ama şu knigh pwline mı ne var 285 mb olan ben onu indirsem açılşınıca oynayabilirm deilmi ??????
quote:
Orjinalden alıntı: 1_black_talba_1
selam beyler ya bi sorum olacak upgrade ederken mesela sharda posion basınca +10 yaptgımda 96 attack posionsuz 132 attack sizce sebebi ney yaw bunun??
zaten assassinler reduce shard kullanırama AoD olmaması assassinleri zor durumda bıraktıbu yüzden okçu 4ever168 dex yada 172 kalanı str verirde bu serverda assassin olunmaz
dOSTLAR YHAA şuan server kapalı dedi iark ama şu knigh pwline mı ne var 285 mb olan ben onu indirsem açılşınıca oynayabilirm deilmi ??????
uniq ler + 10 olsun we kolay cıksın eskısı gibi pls :D we grade artsın hepsini bozmusunuz yaw
beyler ben acc alamıyorum fazladan acc si olan verebilirmi acaba ?
dun chralar gene silinmıs we dun online de :D 254 lwl wardı :D:D duzelt yaw nolur bide maradonda atıp atıp duro :(
quote:
Orjinalden alıntı: DeaTH_STaR
beyler ben acc alamıyorum fazladan acc si olan verebilirmi acaba ?
? ? ?
beyler herakles kapandı hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: @nd@c
beyler herakles kapandı hayırlı olsun
kanıt ve neden ?
tuh yaw sabahdan beri bekliyorum bende neden girmio die
login
tum uyelikleriniz silindi tum acountlar kapatıldı oyun kapanmadı acılacak ama suanda bakım aşamasında acılınca yeni uyelik alacaksınız.Kısa sure icinde tekrar oyun online olacak saygılarımla BLACK_TALBA
bu ben bendede cb +10 var ama lvl yok bide takılar