Şimdi Ara

Lisede Çevre nasıl elde edilir? Lise için taktik verin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsanlarla konuş yeter, ne çok cool takıl, ne de çok doğal. Her şeyi her yerde anlatma,arkadaşlarına sadık ol, azcık da kendine özen göster tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bison

Arkadaş asosyal ama kendini cool göstermeye çalışıyor.Yazdıklarından bu ortaya çıkıyor.

Ya gerçekte coolluk ne bilmiyorum. Ben dedim başta adam gibi cevap verin yoksa yorum atmayın diye. Burda gerçekleri yazıyorum. kızlar felan bazen yavşıyor dedim. Bu olay 2-3 kere başıma geldi. Çıkma teklifi eden oldu kabul etmedim. Yani bazen dediysemde 2-3 sefer anlamında dedm bunu.
  • Gereksiz muhabbet yapma, sır tutmayı bil .
  • arkadaş çevre edinmeden kasıt komple okuldaki öğrencilerle tanışmak mı?

zaten sınıfındakilerle arkadaş olacaksın. olayı anlamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKeser

İnsanlarla konuş yeter, ne çok cool takıl, ne de çok doğal. Her şeyi her yerde anlatma,arkadaşlarına sadık ol, azcık da kendine özen göster tamamdır.

biri bana cooluk ne söylemedi. bi açıklasana şunu. Havalı olmak gibi bişeymi hani böyle nebiliyim okulda tanınan konuşulan vb. türünden
  • cocugum neden bu kadar kasıyorsun kendini? bu özgüven problemi ney? neden bu kadar abartıyorsun emin ol, bunu onlar senden daha cok düşünüyorlardır, kasma oluruna bırak olacağı varsa herşey sırasıyla olur, kendini bil, kendin ol yanında olan olsun olmıyanda s*ktirsin gitsin
  • İlk günler çok önemli. Herkesle kaynaşmaya bak. Özellikle sınıftaki kızlarla kaynaş. Önüne veya arkana kız oturuyorsa onlarla sohbet. Kızlar umrumda değil deme. Diğer erkeklerin gözünde de iyi bir yerde olmak istiyorsan kızlar dahil en güçlü karakterlerle muhattap olman gerekir. Eğer onlarla önceden sohbetin olmazsa maça 3-0 geriden başlarsın. Kendi sınıfının en güçlü arkadaşlık grubunda oldun mu diğer sınıflara açılan kapıya gidersin zaten
  • Fen lisesi boyunca asosyal geçirmiş biri olarak şunu soylemeyeliyim ki bu kız işleri falan önemli işler aşırıya kaçmadan böyle işleri de öğrenmelisin.Ben kızlarla konusmuyorum,insanların yüzüne bakamıyorum.

Yaptığımı düşündüğüm hatalar
    1-)Asosyal takılmak
    2-)Hiçbir aktiviteye katılmamak(Mezuniyete bile katılmadım)
    3-)Insanların yüzüne bakmamak
    4-)Insanları önemsememek,onlara ihtiyacım yok demek

Derslerini kötü etkilemeyecek şekilde kızlarla takımları,sosyal olmalısın.Aslında bana da lazım üniversitede kızlarla nasıl konuşulur tarzı bir rehber.Arkadaşlar yardım edecektir sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk_1903 -- 22 Haziran 2014; 21:04:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir spor faaileyetine katıl basketbol futbol varsa okulun çevreyi kurarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsersemx

quote:

Orijinalden alıntı: CanKeser

İnsanlarla konuş yeter, ne çok cool takıl, ne de çok doğal. Her şeyi her yerde anlatma,arkadaşlarına sadık ol, azcık da kendine özen göster tamamdır.

biri bana cooluk ne söylemedi. bi açıklasana şunu. Havalı olmak gibi bişeymi hani böyle nebiliyim okulda tanınan konuşulan vb. türünden

Coolluk genel anlamda her şeyde soğukkanlı olabilmek.Diğer insanları umursamamak.Fazlası zarar tabi ki. Ama dozajında olursa yani adamına göre muamele yaparsan zarar görmezsin, eğer hiç bu "coolluk" denen şeyden olmazsa da insanlara çok yapışık geliyosun.Dozunu iyi ayarla.

• Kendin ol kendin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askeriyede hangi kuvvetleri kazandin?

• Sen kendin ol gerisi gelir zaten
  • Kasmayın bu kadar alt tarafı lise ortam kendiliğinde oluşur . Ortam yapcam diye gidip kimseye yalaklık yapma kendini ezdirme ayrıca ağırlığını koy şaklabanlık yapma hemen yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Larkin

askeriyede hangi kuvvetleri kazandin?

hava, kara ve deniz için mülakatlara girmeye hak kazandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsersemx

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Larkin

askeriyede hangi kuvvetleri kazandin?

hava, kara ve deniz için mülakatlara girmeye hak kazandım.

onu herkes kazanıyor başarılar dilerim
  • Mereba

• 99'lulara laf ediyorduk, oldu 2001liler
  • DİKKAT !!!!

BU MESAJ BİLGİLENDİRME AMAÇLI YAZILMIŞTIR

Bu kişi 2000 li !!!!

LÜTFEN BUNU BİLEREK CEVAP YAZIN !!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.