Şimdi Ara

Lisede Çevre nasıl elde edilir? Lise için taktik verin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba. Öncelikle şunları söyliyeyim. Liseye başlıcam. Büyük ihtimal yüksek bi liseye gidicem. Ancak askeri lise mülakatlarını kazandım. Bilmiyorum herşey olabilir. Askeri liseyede gidebilirim belkide. şimdi ben kızlarla vb. çok ilgilenmem. mümkünse hiç konuşmam. Genelde çok gevezeler. Bilgisayarcıyım. Günümü bigisayar başnda geçiririm. Lise arkadaşlarım olacak. Peki bu çevreyi nasıl kazanacağız? Kendi yaşantılarınızdanda örnek vererek bana yardımcı olmanızı istiyorum. Lütfwn Saçma cevaplar atmayın. Benim gibi liseye başlcak başka arkadaşlarda var. onların konularına göz gezdirdim ancak adam gibi cevap veren çok yok. Lütfen bu konuya yorum yapıcaksanız saçmalamayın.

• Aşağıda ne kadar saçma cevap gelecek şimdiden tahmin edebiliyorum, o yüzden çıkarıp masaya vurman gerektiğini şimdiden söylüyorum ki aşağıda yazılacak saçma şeyleri dikkate alma.
  • kızlarla konuşmuyor musun konuşamıyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

kızlarla konuşmuyor musun konuşamıyor musun ?

Ya şimdi biri gelip benim yanıma gelse konuşuyorumda , bazıları yavşıyor vb. dikkate almıyom anlamamazlıktan geliyom. Şu sevgili olayı vb. bana göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 22 Haziran 2014; 20:37:06 >
  • Ilık mısın? Yoksa kendini cool mu sanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Ilık mısın? Yoksa kendini cool mu sanıyorsun?

Nasıl yani , ılık- cool ?
  • Kesinlikle doğal ol, gereksiz muhabbet yapma kişiliğine göre arkadaş grubundaki yerini alırsın zaten zamanla, ama öyle sessiz biriysende grubun popüleri olmayı bekleme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Giyimin önemli bikere. Uniforma olsa bile saçlarına ve ayakkabılarına dikkat edeceksin. Güzel bi sivri burunlu iskarpin ayakkabı al kendine. Topuklu olsun mümkünse ve daima boyalı. Sonra saçlarını alaburus kestireceksin. Yuruyuşun önemli, bir kartal gibi ellerini yana açarak yuruyeceksin.

• Kedi uzanamadigi cigere pis dermis seninkide onun hesap neyse aksina birak herseyi zaten kendi cevreni bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: xsersemx

quote:

Ya şimdi biri gelip benim yanıma gelse konuşuyorumda , bazıları yavşıyor vb. dikkate almıyom anlamamazlıktan geliyom. Şu sevgili olayı vb. bana göre değil.

Asosyalin tekisin işte belli, kim bir asosyale yavșar? Kendini havalı göstermeye çalışma komik duruyor

• quote:

quote:

Gay misin?

Gay degilsen, kizlari iplemezsem cool olurum diye mi dusunuyorsun?

Anlama yetinde sikinti var haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Giyimin önemli bikere. Uniforma olsa bile saçlarına ve ayakkabılarına dikkat edeceksin. Güzel bi sivri burunlu iskarpin ayakkabı al kendine. Topuklu olsun mümkünse ve daima boyalı. Sonra saçlarını alaburus kestireceksin. Yuruyuşun önemli, bir kartal gibi ellerini yana açarak yuruyeceksin.

ayn +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

quote:

Asosyalin tekisin işte belli, kim bir asosyale yavșar? Kendini havalı göstermeye çalışma komik duruyor

Kızlardan hoşlanmadık diye asosyel olduk işe bak :D Yok ya bilgisayarcıyım vb. dediysemde ara sıra arkaadaşlarla dışarı çıkar pes vb. atarız sinemaya gideriz.Bazen maç vb. yaparız sokakta.Dersane çıkışlarındada basketbol oynardık parka inip. Ama kızlarla işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 22 Haziran 2014; 20:47:03 >

• Sigara çevre yaptırıyor ama başlama

• Sana sönerim ilk 1 ay sululuk , saçma şakalar yapma damga yersin

• 2000

• quote:

quote:

quote:

Gay misin?

Gay degilsen, kizlari iplemezsem cool olurum diye mi dusunuyorsun?

Anlama yetinde sikinti var haberin olsun.

Şimdi cool luk vb. geçin onları . normal biriyim işte. o dediğim gay lık zaten iğrenç bişey. yapandan korkucan.
  • Arkadaş asosyal ama kendini cool göstermeye çalışıyor.Yazdıklarından bu ortaya çıkıyor.
  • 2000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.