Şimdi Ara

Nip/Tuck (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
12.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstteki mesajlara bakarsan zaten ben dedim vermeyin die ama sen anlamamaya çalışıyorsun .sen bildiğin gibi takıl
  • arkadaşlar spoiler falan demişssiniz ben daha yeni üyeyin ne olduğunu bilmiorum o yüzden öle pat diye yazdım pardon...
  • Sakın söyleme :)

Adamın biçmediği insan kalmadı dizide, sıra bize gelecek diye korkuyorum... :)
  • kesekağıdı olayını bu haftaki bölümde pratiğe uyguladı arkadaş.Bir kadın ancak bu kadar aşağılanabilirdi.Bu diziyi seviyorum yaw.Manyak konulara giriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

kesekağıdı olayını bu haftaki bölümde pratiğe uyguladı arkadaş.Bir kadın ancak bu kadar aşağılanabilirdi.Bu diziyi seviyorum yaw.Manyak konulara giriyor.

aynen katılyorum. kadın nasıl cevapladı onlar hüzün için değil sevinç göz yaşlarıydı

yazık kimber'a üzüldüm walla. gitti güzelim hatun. bizim quentin baya akıllı bi adammış teğmenin ayağını kaydırdı, julia nın yanına girdi ohh kebap walla
  • bencede süperrrrr bayılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno06

benimde tahminim yeni gelen cerrah.ama çok şaşıracağımızı söylüyosanız.başka birisi Ava yada üvey oğlu olabilir.

ava nın oğlu öldü ya
  • son 3 bölümü izleyemedim videosu var mı??? buraya koyarsanız sevinirim bide kısaca özetini geçebilecek varmı??
  • 3. sezon finalinde anlaşılıyo carver kimdir ?

baya hoş olmuş ama izleyin görün
  • yau zaten yarım sezon gibi geliyor prison break ve lost'tan sonra, zaten bitecek; bu pazarda dahil olmak üzere 4 bölüm kaldı :D
  • Her zman en sevdiğim sahne Troy'un bara gidip oturduğu andır ve klasik lafını söyler...

- Absolut neat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 16 Aralık 2006; 18:50:55 >
  • evet su an itibarı ile bende de 4.sezon 13. bolume kadar full var ama baslamadım nedir bu carver muhabberti bakacac artık
    finallere kadar halledebilirsem artık
  • carver türkçesi oymacı. hatunların ağzını kesiyo. bizimkiler onarıyo. piskopat adamın biri işte. sonra kim olduğu belli oluyo baya güzel o kısımları
  • ilk sezondan bir kaç bolum izlemiştim cnbce'de vakti zamanında,aklıma direk gelen doktorlardan serefsiz olanı varya mcnamahara mıydı ismi neydi,onun tuttugu bir adam olabilir,hani işler açılsın mantığında, o adam para için herseyi yapar gibi kalmış aklımda

quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

carver türkçesi oymacı. hatunların ağzını kesiyo. bizimkiler onarıyo. piskopat adamın biri işte. sonra kim olduğu belli oluyo baya güzel o kısımları
  • ve sezon finali geliyo oymacının kim olduğunu bilenler konuşmama hakkına sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

ve sezon finali geliyo oymacının kim olduğunu bilenler konuşmama hakkına sahip

yaa çok merak ediyorum acaba kim çıkıcak
    yine hiç umulmayan biri çıkıcak ama bekliyom walla
  • ben biliyorum

nese zaten pazar günü görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PurliN

quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

ve sezon finali geliyo oymacının kim olduğunu bilenler konuşmama hakkına sahip

yaa çok merak ediyorum acaba kim çıkıcak
    yine hiç umulmayan biri çıkıcak ama bekliyom walla

bencede öle olcak zaten bi haftadır başta kusenim bütün millet carverı sölemekle tehdit ediyo

• Bu aksam sezon finalı var arkadaslar cnbce de kacırmayın :D
    Bakalım kım mis bu oymacı
  • ben 4. sezon finali yaptım.

5. sezon gelecek mi ki ?

4. sezon genel yorumum 3. sezonun yerini tutamaz pek aksiyon yok. 4. sezon sanki dizi bitiyo gibi bitti ama bekleyelim de görelim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.