beyler dying light daha once plus ile verildi mi ? Verilmediyse almıcam verildiyse tekrar verilmez diye alcaım |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sabah 6 deniliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Böyle bir olay var bu ne ? Oyun ücretsiz olmuş bizde de bilmiyordum . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sean john -- 20 Nisan 2021; 21:59:27 > |
_____________________________ |
Play at home etkinliği kapsamında hocam. Başka oyunlarda verildi bedava geçtiğimiz ay. |
|
4 mayıs dünya Star Wars günü. Jedi Fallen Order gelebilir diyor herkes reddit'te. |
Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
bu days gone ne leş oyunmuş ya türkçe olmasına rağmen oynayasım gelmiyor silah kullanımı rezalet, hayduta 6 tabanca mermisiyle vuruyorsun sanki hiçbir şey olmamış gibi koşmaya devam ediyor.Kafaya vurmadığın sürece rakiplere mermi değil boncuklu tabanca sıkıyorsun sanki.Hele oyunda vuruş hissiyatı yok, boşluğa sıkıyorsun sanki.Ne uzuv kopuyor ne doğru düzgün kan varr.Karakter zaten ayrı bi leş, kabız gibi hareket ediyor. İyi para verip almamışım pişman olurdum.Bu ay verilen zombie army 4 oynayın 10 kat daha iyidir bundan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 26 Nisan 2021; 14:57:33 > |
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Oyuncular the order dedi dedi bu ay versinler bari benim de canim cekti resmen. Benim icin tek kotu yani sinematikleri gecememekti. |
|
Önümüzdeki ay Plus oyunu dedikodusu olarak Disco Elysium'un ve Godfall'ın adını gördüm Twitter'da. Umarım Godfall çöpünü vermezler ancak RPG sevenler için Disco Elysium harika bir oyun olacaktır. Üstelik Playstation tarafına çıkalı daha 1 ay olacak. RPG sevmeyen kişilerin beğenmesi ise zor olacaktır ancak bence harika bir RPG oyunu. İnşallah verirler. |
CPU: AMD Ryzen 7 9800x | GPU: MSI GAMING TRIO RTX5090 | RAM: GSkill 64GB(2x32) Trident Z5 Neo RGB 6000mhz CL30 DDR5 AMD EXPO Ram | SSD: Samsung 990 PRO 8TB (2x4) | Anakart: MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8400MHZ(OC) USB4 4x M.2 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX Laptops: HP Omen Max 16 (RTX 5090 GPU) | Apple Macbook Pro M3 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yorumumu fazla abartmışım hocam, ilk başta hayatta kalma modu 2 de başladım bu zombilere sıka sıka ölmüyorlardı ve arayüz yoktu oyunda.Herhalde ondan dolayı çok sıkıldım. Şimdi zor 2 seviyesinde başladım, altta mermi sayısı radar can falan gösteriyor, navigasyon açıldı motor nerede görebiliyoruz.Oyunun mekaniklerine de alışmaya başladım şu mezarlık yerine kadar geldim alvaresin cesedi yaktım oyun zevk vermeye başladı. Ama yine de vuruş hissi alamıyorum pek bir de geç tepki veriyor bizim karakter.Bunlar da olsa zaten efsane seviyede bi oyun olurmuş.Hikaye yönünden şikayetim yok bir de grafikler çok fena.Last of us 2 oynamadım şimdiye kadar ama ps4 de gördüğüm en güzel grafikli oyun şimdiye kadar.Bu güçte bi cihazdan böyle grafik çıkması çok şaşırtıcı. Bu oyun için 1 aylık plus almıştım, yorumumu değiştiriyorum 90 liraya kutulu alsam da değermiş.Sonradan zevk vermeye başladı oyun ve ilk başta oynamakta baya zorlandım. Zombie army 4 ve days gone ile içim dışım zombi oldu bu ay < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 26 Nisan 2021; 18:49:54 > |
Bir de şu bizim karakter kendi kendine konuşup duruyor bazen etrafımızdaki zombilerr ayıkıyor anlamadım o olayı.Nerodan çıkan askeri ses kayıtları da gürültü çıkarıyor anladığım kadarıyla o sesi de kapatamadım. |