Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (10 Mobil) - 3 Masaüstü10 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.658.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chillout

Konsolda satmayan oyunları iteliyorlar işte böyle plusla birlikte. PS5 lansmasnından 2 ay öncesinden itibaren plusdayım ve bana göre Control Ultimate dışında bir tane iş yapacak oyun vermediler. Tamamen çöplerden oluşan plus kütüphaneisne bakıyorum öyle. Bu ay da bir istisna olmayacak o yüzden.

FF7 Remake yaz daha bitmeden 5 milyonun üzerinde satmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rfncskn

Kar etmiyor hocam dpi ayarı düşük mouse ile oyun oynamak gibi geldi döndüm nioh 2 açtım yağ gibi. cihaz ps5 bu arada. Bir şans daha veririm alisabilirsek artık.

Nioh 2 120 fps bir de PS5'te dediğiniz gibi akıyor. Tatillere sakladım Sekiro'yu da Nioh 2'yi de çok vaktimi alacaklar şuan çünkü

• Ff7 zaten çöpün önde gideni, boss savaşlarında ben neyle uğraşıyorum böyle deyip bırakıyorsun. Kesinlikle zorluğundan deği sıkıcı. Alanlar bu oyunun evrenini bilen ve bekleyen kişilerdir ve pazarı var bu yüzden. Tabi benim argümanım geçersiz oluyor bu oyun yüzünden ancak benim ve benim gibi düşünen çok sayıda kişi için çöp olduğunu değiştirmiyor bu oyunun. Şahsen oyuna çok kısıtlı zaman ayırabiliyorum o yüzen fazla eleştirel olabilirim.
  • Zor mor ama oyun gibi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Ff7 zaten çöpün önde gideni, boss savaşlarında ben neyle uğraşıyorum böyle deyip bırakıyorsun. Kesinlikle zorluğundan deği sıkıcı. Alanlar bu oyunun evrenini bilen ve bekleyen kişilerdir ve pazarı var bu yüzden. Tabi benim argümanım geçersiz oluyor bu oyun yüzünden ancak benim ve benim gibi düşünen çok sayıda kişi için çöp olduğunu değiştirmiyor bu oyunun. Şahsen oyuna çok kısıtlı zaman ayırabiliyorum o yüzen fazla eleştirel olabilirim.

Tmm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resident evil 2 ve sekiro gelse keşke :D

Orijinalden alıntı: DittoQ

Dirt 5’in PS4 versiyonu ücretsiz indirilebilir gözüküyor bende Store’da. Acaba Plus’la verilecek olabilir mi yoksa bug filan mı?

Deneme Sürümü gördüğün.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

FF7’nin nasıl oynanacağını çözememişsin, bu yüzden sıkılıyorsun. Çözmüş olsan bağımlılık yapardı  

peki öyle olsun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 31 Mart 2021; 18:34:51 >

beklentileri karşılamayacak yine :d

• Yahu zaten ps5 dekilere bedava bu oyun :)
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt

e dedik karşılamayacak diye :D

• Game pass e devam :)
  • Collectiondaki oyunu plus diye vermek neyin kafası anlamıyorum. Burada öngörüsü olan bir arkadaşa daysgone vermez demiştim kesinlikle ama yanıldım.
  • 
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.