Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.658.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12191220122112221223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onlar daha büyük çöpler olduğu için unutmuşum 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar, ps4 acemisiyim cocugum icin almistim, yaklasik 6aydir kullanilmiyor, suan actigimda cihaz acildi guncelle ekrani geldi ama kollar hicbirsekilde acilmiyor, ps4 ustunden sarj olmadi ve acilmadi, cep telefonu sarjinda 1 gun beklettim 2 kolda tepki vermedi. Arkada reset dugmesi vardi 10sn kadar basiyorum ama yine tepki yok.

Sizce piller mi bozuk, bozuk olan bil sarjdada tepki vermez mi?

Pil bakim dedim internetten ama cogunda yorumlar olumsuz, serviste degistirseler eger pil arizaliysa tahminen ne kadar bir ucret cikar kol basi?
  • Bugün için yine büyük bir beklentim yok oyunlar ile ilgili.
    Sadece Türkçe seçeneği olan bir şeyler gelse daha iyi olur.
    Zaten Order 1886'yı bugün vermezse yarın artık kendim alacağım indirimden 😎
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt

Kolları şarja takınca ön taraftaki ledin turuncu yanması gerekir, yanmıyorsa şarj olmuyor demektir.

Cep telefonu şarjı kullanmanı da tavsiye etmem, amper ve voltaj çok farklı olabilir, kolun içindeki karta zarar verebilirsin. Kol tamiri için bulunduğun yere göre çok farklı fiyatlar çıkabilir, yakınlarda ps cafe varsa oraya sormanı öneririm, kendileri tamir yapmıyorsa bile tamirci önerebilirler.

Ama her ay AAA vermez Sony. Üç beş garip oynanmayacak bir şey vereceği kesin gibi.

||PS5||
  • lextor L kullanıcısına yanıt
    Ne zaman açıklanacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: duren

Ne zaman açıklanacak acaba

Devlet sırrı olduğu için bu akşam 23:59:59'da açıklanacak sanırım.

||PS5||
  • Bunu sürekli yazıyorlar ancak bazı arkadaşlar bilmiyor sanırım.Her ayın son çarşambası İngiltere saati ile 16.30 yani Türkiye saati ile 19.30 da açıklanıyor.
  • Gybe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Su saatli acıklamak kadar saçma sapan bir sey olamaz ne bu seramoniyle törenle sanki Last of us 2 veriyorlar acıkla gitsin yau.   

Nerede yazıyor acaba PS blog da bulamadım.
  • duren kullanıcısına yanıt

@Playstation twitter hesabından bulabilirsin

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 27 Ocak 2021; 19:35:11 >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Çok çok çok iyi bir ay.Ben oldukça beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gybe -- 27 Ocak 2021; 19:34:24 >
  • Control HARİKA oldu. Bende üzülüyordum indirimde alamadım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duren -- 27 Ocak 2021; 19:34:53 >
  • iyi bir ay.

oynamadığım oyunlar en azından

PSN : NaughtyDog-TR
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Harbiden oha valla müthiş,control oynadım ama ps5 sürümüne yükselen sürümü vermişler sanırım ? concrete cenie de oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 27 Ocak 2021; 19:36:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12191220122112221223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.