Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1068. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (12 Mobil) - 4 Masaüstü12 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
909.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10661067106810691070
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple destek ile görüştüm ios 9 da beta sürümleri final gelmiyor gibi şeyler söyledi. Yani beta 4 ile final aynı değil gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

sürüm numarası neden beta ile aynı o zaman final'in. kafalar karıştı iyice

Bilmiyorum ki. Bu işin doğrusunu bilen yok

ancak ilginçtir ki final sürüm beta 4 e göre daha akıcı gibi geliyor bana,veya tamamen psikolojik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: bungabunga

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

O cihazla bu süreleri almak mümkün değil. Cihaz belli pil belli ortalama alınan değerler belli siz en iyi değerleri ikiye katlamışsınız

Bana degil apple a söyle bunu
    Ekran görüntüsü paylaştım ben ve gercekten bugun telefon hic elimden dusmemisti.

O kullanım süresi hiçbirşey ifade etmiyor bazen saçmalıyor uygulama arka planda çalışsa bile ekleniyor süreye, uygulamaların ekranda kaç dk açık olduğunu göster görelim

Hocam dün geceden kalma o veriler
    Dünden kalma nesini gostercem kaldi mi bisey sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1004

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

quote:

quote:

quote:

Apple güncelleme vererek cihazlarını bitiriyor android vermeyerek bitiriyor!

Acaba android 4.0 kullanan telefonla şu anda ne yapılamıyor ve 4.0 ile hangi telefon ios 7 yüklü bir iphone 4 kadar kasıyor.Güncelleme almasa dahi android telefonlarda sorun olmuyor ama apple güncelleme veriyor telefon mahvoluyor.Keşke güncelleme vermesede uygulamalar ios 6 da çalışsa android de nerdeyse her uygulama 4.0 larda çalışıyor.

Hocam olaya o açıdan bakmamak lazım. Bugün destekliyorsa yarın desteklemez hiç belli olmaz her geçen gün güncelleme geliyor uygulamalara. Hem her android sürümünde cihaza yeni özellikler geliyor ve bu özellikleri kullanmak için çareyi romda veya yeni cihazda buluyoruz. Yani eskimese de bizim gözümüzde eskimiş oluyor.

Hocam dediğiniz gibi en azından rom atıyorsunuz yine telefon ölmüyor sürüm yükselmiş oluyor iosda böyle bir şansta yok eğer telefonunuz gereken güncellemeyi almazsa uygulama yüklenemiyor ios stabil stabil dendi ios7 den itibaren durum ortada herkes 6 6s alamıyorda

Her rom da iyi çalışmıyor ki hocam. Bazısında kamera hata veriyor , bazısında gps , bazısında wifi kullanılmıyor. Cm romlar güzel ama onlarda da hata çıkıyor. Saf android yüklü olduğu için de kasma olmuyor bu romlarda. Dediğim gibi hem hata çok hemde root attığımız için garanti dışı kalıyor. Hiç ios kullanmadım nasıldır bilmiyorum. Ancak arkadaşlarımda 5s var kastığını görmedim pek. 4s-5 kasabilir bilemem. Ios 7 den sonra kasıyorsa neden rami 1gb da tuttular acaba? Tek 6s ve 6s plusta 2 gb ram var diye biliyorum.

İşlemci farkıda ios için büyük bir etmen ama siz siz olun androidden vazgeçmeyin

Android iyi güzel de iosun ayrı bir havası var. Bir masaya lg g4 ve iphone 5-5s koyulsa coğu kullanıcı g4ü değilde iphonu seçecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba android 4.0 kullanan telefonla şu anda ne yapılamıyor ve 4.0 ile hangi telefon ios 7 yüklü bir iphone 4 kadar kasıyor.Güncelleme almasa dahi android telefonlarda sorun olmuyor ama apple güncelleme veriyor telefon mahvoluyor.Keşke güncelleme vermesede uygulamalar ios 6 da çalışsa android de nerdeyse her uygulama 4.0 larda çalışıyor.

Hocam olaya o açıdan bakmamak lazım. Bugün destekliyorsa yarın desteklemez hiç belli olmaz her geçen gün güncelleme geliyor uygulamalara. Hem her android sürümünde cihaza yeni özellikler geliyor ve bu özellikleri kullanmak için çareyi romda veya yeni cihazda buluyoruz. Yani eskimese de bizim gözümüzde eskimiş oluyor.

Hocam dediğiniz gibi en azından rom atıyorsunuz yine telefon ölmüyor sürüm yükselmiş oluyor iosda böyle bir şansta yok eğer telefonunuz gereken güncellemeyi almazsa uygulama yüklenemiyor ios stabil stabil dendi ios7 den itibaren durum ortada herkes 6 6s alamıyorda

Her rom da iyi çalışmıyor ki hocam. Bazısında kamera hata veriyor , bazısında gps , bazısında wifi kullanılmıyor. Cm romlar güzel ama onlarda da hata çıkıyor. Saf android yüklü olduğu için de kasma olmuyor bu romlarda. Dediğim gibi hem hata çok hemde root attığımız için garanti dışı kalıyor. Hiç ios kullanmadım nasıldır bilmiyorum. Ancak arkadaşlarımda 5s var kastığını görmedim pek. 4s-5 kasabilir bilemem. Ios 7 den sonra kasıyorsa neden rami 1gb da tuttular acaba? Tek 6s ve 6s plusta 2 gb ram var diye biliyorum.

Bugün elime 9.1 yüklü iPhone 5 aldım. 9.2'ye güncelledim. Bende de iPhone 6 var. İki telefon da 9.2 sürümündeyken Uygulama açılış hızları haricinde bir fark görmedim desem yeridir. Kaç yıllık cihaz takır takır çalışıyor. Üstelik Spotlight haricinde fps düşüşü bile yok. Android'te durum vahim değil aslında. Fakat yine de orta seviye Android bir cihaz 5 / 5s kullanıcı deneyimini veremez diye düşünüyorum. Nexus'tan geçen birisi olarak bunu söylüyorum. (Rom / Root ve çok uğraşmıştım zamanında)

Tabikide hocam. Orta seviye androidle 2 sene önceki ios bir değil. Android de jb olduğu dönemlerde kasardı ama kitkat ile birlikte baya bir önlediler kasmayı. Zaten sağlam android alıp 3-4 sene kullanılacaksa en düşük 1000-1200 tl arasındaki yeni cihazlar alınmalı. Apple da ise en düşük ip5s tercih edilmeli.

• Gün geçtikçe memnuniyetim arttı 9.2'de. İlk birkaç saat pek farkı anlamamıştım ama kullandıkça çok daha stabilleştiğini gördüm cihazın(6-16gb). Bataryadan zaten memnundum, herhangi bir düşüş söz konusu değil bataryada. Cihaz genel olarak çok daha akıcı çalışıyor.

• 4 yıllık apple hayatımda gördüğüm en kotu surum iOS 9.1'dir arkadaşlar. Şehir dışında okuduğun icin iOS 9.2'ye güncelleme fırsatım olmadı. Tamamen berbat, birisini ararken birşeyler oluyor telefona arama gözükmüyor ya da konuşuyorsun ses gitmiyor. Çoklu görevi acıyorum baska bir uygulamaya geçeceğim tıklıyorum önceki uygulamayı gösteriyor sonra digerine geçiyor saçma sapan isler aman diyorum aman uzak durun. iPhone 5s.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşlemci farkıda ios için büyük bir etmen ama siz siz olun androidden vazgeçmeyin

Android iyi güzel de iosun ayrı bir havası var. Bir masaya lg g4 ve iphone 5-5s koyulsa coğu kullanıcı g4ü değilde iphonu seçecektir.

Evet orası öyle ama ben android de ios da wp da kullanmış birisi olarak android de ki rahat kullanımı hiç birinde göremedim ama Apple ın malzeme kalitesi gibi başka yönleri çok daha önde.

• Ekran parlaklığı yarıda 3 saat 3g geri kalanı wifi ile kullanıldı. Güç tasarruf modu açık. Oyun oynamadı. Bu arada cihaz iPhone 5. Pili 20 gün önce değiştirilmişti gayet memnunum şuan pilden. ios 9.2 beta4 var
    iOS 9 [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Fw dosyası bozuk diye bir uyarı mı aldın yoksa uyumlu değil mi dedi? Bende de benzer uyarı çıkmıştı tekrar indirdim ipsw'yi

Redmondpie deki ipsw'yi indirdim sorun olmadı.

uyumlu değil diye almıştım, bir de gsm olanı indirdim onu denicem birazdan

• baktım dosya düzgün inmemiş galiba, 600 küsur mb gösteriyordu, ben de red... sitesinden yeniden indiriyorum aynı dosyayı bu defa olur sanırım.

• Arkadaşlar 9.2 de ekranin titreyerek uyanmasi sorunu giderildi mi acaba?

• 9.2 güncellemeden sonra hiç şarj etmedim. Ben memnunum hem cihazdan, hem güncellemeden. İlk defa bir akıllı telefonu 3 gün şarja takmadan dilediğim gibi kullandım, kullanıyorum. İlk 3310 umdan sonra telefon kullandığımı hissediyorum.
    Ekran parlaklığı yüzde 40 , 10 saat civarı 3g geri kalan wifi hiç kapatılmadı, handoff açık, hey siri açık, konum bazı uygulamalarda, arka plan yenileme kapalı.
    İp 6s plus 64 gb samsung.

iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

Düşük güç modu yüzde 20 de açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 11 Aralık 2015; 21:36:23 >
    Cooler master mb511 rgb, AMD ryzen 3600, Asus b450 TUF gaming pro, xpg spectrix d41 TUF gaming edition 2x8gb 16gb ddr4 3200mhz, Sapphire radeon rx5700xt Nitro special edition, Toshiba OCZ TR200 480gb ssd, Xpg spectrix s40g 512gb m2 nvme rgb, Xpg core reactor 80 gold full modular 750watt psu, Cooler Master Masterfan 120 halo x6, Cooler Master Masterliquid ml240r,Samsung lc27hg70 qhd 2k 144hz hdr600, Asus TUF gaming K5, Asus TUF gaming M5, Logitech Z200 10w rms, Trust gxt313 nero, xmax rio çift mekanizma, ps4 1 tb, ds4 controller

• sam112 S kullanıcısına yanıt
    dfu mode ile güncelleme yaptım sorun devam edıyor hocam ekranı uyandırırken titriyor (iphone 5)

• 4S: iOS 5.1.1
    5: iOS 6.1.3
    5S: iOS 7.1.2
    6: iOS 8.4.1

Bu telefonların bu sürümleri efsanedir ve kullanıcısına stabilitenin ne olduğunu öğretmiştir.

Şimdi 6S ile gelen iOS 9 pahalılık/stabilite oranı olarak en kötü iPhone'dur.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.