Şimdi Ara

The Compendium (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
20.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Beyler arkadaşım compendiumda 500 point aldı steam cüzdan eklemiş sonra oradan satın almış ama puanlar compendium eklenmedi diyor.
    Size bir sorayım dedim. Steam ticket mi atması lazım yoksa şuan herkes de bir problem var ondan dolayı mı cevap verirseniz sevinirim.
    İyi günler.

Alıntıları Göster
    Şaka mı bu itemlar ya?

Orijinalden alıntı: Kemal*

Şaka mı bu itemlar ya?

Alıntıları Göster
    Immortal kutular mı 1 dolar olucak pazarda ? O kadar puan kastım bide... Son olarak gelecek eşyalar bunlar ise 1 dolarda fazlada neyse...
    direk mi eklemiş toolstan mı satın almış eğer compendium içinden aldıysa direk ekleniyor yok toolstan aldıysa bu sefer ayrı item olarak veriyor. ha ikisinden birini yaptı da ne eklendi nede invventorye koymadıysa ticket atsın hızlı dönüş yapıyorlar
    1 dolar neden dedim çünkü 100 leevel adama 13 tane düşecek büyük ihtimalle de elinden çıkaracak çoğu insan bu sebeple beklentim 1-1.5$ ama insanlar hızlıca alırsa belki çıktıktan sonra biraz yükselebilir.

Orijinalden alıntı: SirCourage

direk mi eklemiş toolstan mı satın almış eğer compendium içinden aldıysa direk ekleniyor yok toolstan aldıysa bu sefer ayrı item olarak veriyor. ha ikisinden birini yaptı da ne eklendi nede invventorye koymadıysa ticket atsın hızlı dönüş yapıyorlar

Şimdi tam olarak sordum.
    Dota içindeyken compendium açmış içinden point satın al demiş ordan steam para aktardıktan sonra oyun içinden ekle olarak çıkmış ama hiçbir değişiklik olmamış.
    Alışverişi yaptıktan 30 dk sonra civarı dota 2 hero koleksiyon kartı gelmiş envantere o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

quote:

Şimdi tam olarak sordum.
    Dota içindeyken compendium açmış içinden point satın al demiş ordan steam para aktardıktan sonra oyun içinden ekle olarak çıkmış ama hiçbir değişiklik olmamış.
    Alışverişi yaptıktan 30 dk sonra civarı dota 2 hero koleksiyon kartı gelmiş envantere o kadar.

Alıntıları Göster
    Dergideki 10 hero meselesiyle ilgili bir şey sorucaktım. Ben oyunu kazandığım halde heronun resminin üstüne tik atmadı sorun nedir sizce?

• Hiç bir bilgim olmadan an itibariyle almış bulunuyorum artık ne gelir ne gider görücez...

Dergideki 10 hero meselesiyle ilgili bir şey sorucaktım. Ben oyunu kazandığım halde heronun resminin üstüne tik atmadı sorun nedir sizce?

Bu gün son herom ile kazanınca banada gelmedi nedense

Orijinalden alıntı: Guest-197DACAA4

quote:

Bu gün son herom ile kazanınca banada gelmedi nedense

Alıntıları Göster
    Görevlerde 10 maç izle diye bir şey var.

Maçı açık bırakıp dotayı alt sekmeye alsam izlemiş oluyormuyum?

• maça girip çıksan bile izlemiş oluyosun galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mares626 -- 14 Mayıs 2014; 23:02:46 >

ben 50 puana 1 rare 3 uncommon veriyorum gençler satmak isteyen olursa :)

Ben de satıyorum 250 point alan yok... Carry(void preferred) itemleri tercihtir.

Orijinalden alıntı: Guest-42B93504E

quote:

ben 50 puana 1 rare 3 uncommon veriyorum gençler satmak isteyen olursa :)

Ben de satıyorum 250 point alan yok... Carry(void preferred) itemleri tercihtir.

Alıntıları Göster
    son hero earth spirit kaldı 9/10 um.kazanana kadar millete işkence edecem şimdi

ilk maçta least played oynuyorum nooblar gelir de kazanırım belki diye sonuç 0/6/4 mağlubiyet :( ikincide beni taşıyacak bi takım gelse bari
    ikinci maç 3/7/14 yine mağlubiyet,yine taşıyamadılar beniyalnız herkes least played oynuyormuş compendium için onu fark ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willy Willie -- 14 Mayıs 2014; 22:46:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Görevlerde 10 maç izle diye bir şey var.

Maçı açık bırakıp dotayı alt sekmeye alsam izlemiş oluyormuyum?

Maçı aç, 10 saniye sonra kapat. O bile yeterli.

• Compendium pointlerinize ben de talip olabilirim. Oyun içi Fake Messiah, Rıza Baba profil fotosu ile. 45-50 adet setim var bir şeyler ayarlayabilirim veya marketten de toparlayabilirim. Maksat işiniz görülsün.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • 10 $ verip direk 24 level olmaya değer mi

Orijinalden alıntı: Willy Willie

beyler almaya karar verdim de direkt steamden almayı beceremedim(sanal kartla alacam alırsam ve sanırım içinde tl olduğu için çevirip alamıyor) durmaplayden 22,30 tl ye 10$ steam wallet kodu almayı düşündüm ben de.sıkıntı olmaz herhalde,biri beni bi aydınlatırsa sevinirim.
    Arkadaşlar ben bu compendiumu başlarda almadım şimdi alacam, en başta alsaydım daha iyi mi olacaktı benim için ? Yoksa bir şey fark etmiyor mu ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.