Şimdi Ara

Pkk ağzıyla konuşan ve imzasında pkk bayrağı olan üye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Willy Willie adlı bu üye neredeyse her siyasi konuda pkk ağzından konuşup hem provokasyon yapıyor, hem devleti kötülüyor, hem cumhuriyetin ilk zamanlarını ve kurucusunu aşağılıyor, hem iftira atıyor hem de imzasına renklerle kürdistan bayrağını oluşturuyor. Buyrun profili ;

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=268150

İmzasını şikayet etmeme rağmen hala daha bir işlem yapılmamış. İmzasını geçtim o kadar tarihimize iftira atan ve provoke şekilde mesajlar yazan bu üye acaba neden hala ceza almıyor? Bunu bana mantıklı bir şekilde açıklayın. Haftalardır aynı tavırla takılıyor, haftalardır ceza aldığına rastlamadım ve en sonunda buraya konu açma gereği duydum. Üstünüze düşeni yapmanızı istiyorum. Siz üstünüze düşeni yapana kadar da size defalarca hatırlatmaya devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 8 Mayıs 2014; 18:16:27 >

• Gerçek düşüncelerini bilemem ama, tamamiyle trollüğüne yapıyor bence. 2 zıt konuda, 2 zıt mesajını görmüşlüğüm var. Ortama göre davranıyor anlayacağın. Ama ortada kurallara uygun olmayan bir şey varsa, gereği yapılmalı elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Gerçek düşüncelerini bilemem ama, tamamiyle trollüğüne yapıyor bence. 2 zıt konuda, 2 zıt mesajını görmüşlüğüm var. Ortama göre davranıyor anlayacağın. Ama ortada kurallara uygun olmayan bir şey varsa, gereği yapılmalı elbet.

Gerçek düşünceleri apaçık belli. Bazen Türkiye'ye ve türklere laf atıyor, bazen faşistmiş gibi konuşup kürtlere hakaret ediyor ki tartışma çıksın diye. İroniye benzer bir şekilde provokasyon yapıyor. Şuan bile hala imzasında o paçavranın renkleri var hala bir işlem yapılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Mayıs 2014; 0:03:47 >
  • O üye bende bloklu gerçekten nasıl ceza almıyor.Anlamak mümkün değil daha öncede pkk'yı desteklediğini zaten dile getirmişti.Aslında bir yönetici o şahısın attığı yorumları özel olarak incelese anında ceza verir diye düşünüyorum.Ve şu ana kadar bir tane doğru dürüst yorumu yok zaten attığı yorumların tek amacı tahrik ve provoke etmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye şu an itibariyle tekrar provoke mesajlar atmaya ve ülkenin milli değerlerine hakaret etmeye başladı. Hiç mi buraya bakan bir yönetici yok? Şu adam ne zaman susturulacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Üye şu an itibariyle tekrar provoke mesajlar atmaya ve ülkenin milli değerlerine hakaret etmeye başladı. Hiç mi buraya bakan bir yönetici yok? Şu adam ne zaman susturulacak?

Forum da hele ki konu dışın da Milli ve Irki değerlerimiz ayaklar altın da adminlerin bu konuyla ilgilenmesi gerek.
  • Dogru, hic sevmedigim birisidir kendisi. Hemen geregi yapilmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dezenformasyon yaratmayalım arkadaşlar,lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

dezenformasyon yaratmayalım arkadaşlar,lütfen.

İmzayı haftalar sonra nihayet değiştirmişsin. Pkk ağzıyla konuşup imzanda pkk renkleri varken bir anda Türkçü kesilmişsin. Bir işlem yapıldı mı yoksa konuyu gördükten sonra mı sildin bilmiyorum ancak yaptığın yorumları unutacakta değilim. Sen bu millete hakaret edemezsin, geçmişimize iftira atıp hakaret edemezsin, ülkenin milli değerlerini aşağılayıp pkk'yı yücelten konuşmalar yapamazsın. Konu Dışı'nda ki bir çok kişi seni biliyor ve hatırladığım kadarıyla forumdaki en fazla bloklanan kişisin. Bu bile zaten yaptığın yorumların ne derece olduğunu gösteriyor.

Yöneticilere söylüyorum o kadar aşağılayıcı ve provoke cümleler yazıp, pkk bayrağının renkleriyle imza yapan bir üye ceza almadan ortalıkta dolanamaz. Ciddi bir ceza almadığı sürece de ben çabalamaya devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 10 Mayıs 2014; 15:23:09 >

• quote:

quote:

İmzayı haftalar sonra nihayet değiştirmişsin. Pkk ağzıyla konuşup imzanda pkk renkleri varken bir anda Türkçü kesilmişsin. Bir işlem yapıldı mı yoksa konuyu gördükten sonra mı sildin bilmiyorum ancak yaptığın yorumları unutacakta değilim. Sen bu millete hakaret edemezsin, geçmişimize iftira atıp hakaret edemezsin, ülkenin milli değerlerini aşağılayıp pkk'yı yücelten konuşmalar yapamazsın. Konu Dışı'nda ki bir çok kişi seni biliyor ve hatırladığım kadarıyla forumdaki en fazla bloklanan kişisin. Bu bile zaten yaptığın yorumların ne derece olduğunu gösteriyor.

Yöneticilere söylüyorum o kadar aşağılayıcı ve provoke cümleler yazıp, pkk bayrağının renkleriyle imza yapan bir üye ceza almadan ortalıkta dolanamaz. Ciddi bir ceza almadığı sürece de ben çabalamaya devam edicem.

bir takım yanlış anlaşılmalar var sanırım,neyse bring it on.

• quote:

quote:

quote:

bir takım yanlış anlaşılmalar var sanırım,neyse bring it on.

Herhangi bir yanlış anlaşılma falan yok. Şikayet edilen veya silinen mesajlarına bakmaları yeterli olacaktır.

• bence kemalist solcu türkçü olmayan herkesi sınırsız çizelim sonra demokrasi içinde yaşayalım.
  • Olumsuz mesajlarıyla hatırladığım bir üye..

Bir yönetici çağıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 10 Mayıs 2014; 20:29:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex gibi bunuda sınırsız çizseler süper olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

bence kemalist solcu türkçü olmayan herkesi sınırsız çizelim sonra demokrasi içinde yaşayalım.

Bir diğer provakatör de sensin her konuda bu tarz mesajların var.Atatürk düşmanı olduğunu zaten bilmeyen kalmadı.Umarım en yakın zamanda gereken cezayı alırsın.Boş yere milleti tahrik etmemeyi sana öğretmeleri lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

bence kemalist solcu türkçü olmayan herkesi sınırsız çizelim sonra demokrasi içinde yaşayalım.

Bir diğer provakatör de sensin her konuda bu tarz mesajların var.Atatürk düşmanı olduğunu zaten bilmeyen kalmadı.Umarım en yakın zamanda gereken cezayı alırsın.Boş yere milleti tahrik etmemeyi sana öğretmeleri lazım.

o zaman ateistleride sınırsız çizelim karşıt görüşe bu kadar mı tahammülsüzsün. pkk masumları katleden kanlı bir örgüttür ama birisi sadece lafla bunu destekliyor diye forumdan mı atacağız geçmişte bizde masumları katlettik zaten.

• quote:

Siyasi görüş ayrı bir şey, terörizmi savunmak ayrı bir şey. Tamam hükümet yanlısı olur diğerine saydırır veya muhalefet yanlısı olur hükümete saydırır bunlara bir şey dediğim yok ama kimse kalkıpta bana pkkyı savunamaz arkadaşım. Kimse imzasına renklerle pkk bayrağını koyamaz. Kimse ülkenin kurucusuna hakaret edipte apoyu barış elçisi gibi gösteremez. Pkknın şov alanı değil bu forum herkes haddini bilmeli. Belki siyasi tartışmalara göz yumuluyordur ancak bu kadarına da göz yumulamaz. Konularda pkk propogandası yapan kimse en ağır cezayı almalıdır bana göre.
  • Üye şikayetleri için forum destek lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/support.asp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.