Şimdi Ara

lg la 660s kanal düzenleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanal ayarlama yaptığım sırada tüm kanallar silindir daha sonra otomatik arama yaptım kanaları geri buldum ancak kanalların sıralamasını yapamıyorum. macig kumandası var tv nin.
    1- kanalı düzenlemek için seçtiğim sırada program numarasını düzenle ve kaydır tuşları aktif olmuyor.
    2- kanal seçmediğim zaman her ikiside aktif durumda ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz

LG TV'lerde Kanal Düzenleme Sorunları ve Çözümleri

LG televizyon kullanıcıları bazen kanal düzenleme konusunda sorunlarla karşılaşabilirler. Bu sorunlar, yeni bir kanalın eklenmesi veya mevcut bir kanalın taşınması gibi basit işlemlerden kaynaklanabileceği gibi, daha karmaşık teknik sorunlar da olabilir.

En yaygın kanal düzenleme sorunlarından biri, kanal taşıma özelliğinin aktif olmamasıdır. Bu sorun oluştuğunda, kullanıcılar kanalları sürükleyip bırakarak taşımaya çalıştıklarında başarısız olurlar. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• TV'nin uzaktan kumandasındaki "Ayarlar" düğmesine basın.
    • "Tüm Ayarlar" seçeneğini seçin.
    • "Kanallar" sekmesine gidin.
    • "Kanal Düzenleme" seçeneğini seçin.
    • "Kanal Taşıma" özelliğini etkinleştirin.

Bir diğer yaygın sorun ise kanal listesi düzenleme seçeneğinin aktif olmamasıdır. Bu sorun genellikle, TV'nin yazılımının güncel olmamasından kaynaklanır. TV'nin yazılımını güncellemek için şu adımları izleyebilirsin:

• TV'nin uzaktan kumandasındaki "Ayarlar" düğmesine basın.
    • "Tüm Ayarlar" seçeneğini seçin.
    • "Genel" sekmesine gidin.
    • "Yazılım Güncelleme" seçeneğini seçin.
    • "Yazılım Güncellemelerini Al" seçeneğini seçin.

Yukarıdaki adımları izledikten sonra kanal taşıma ve düzenleme seçenekleri aktif hale gelmelidir. Sorun devam ediyorsa, TV'nin fabrika ayarlarına sıfırlanması gerekebilir. Ancak, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi tüm ayarları ve kayıtlı kanalları sileceğini unutmamalısın.

Bu sorunları çözmek için başka yöntemler de mevcuttur. Örneğin, bazı LG TV'lerde kanal düzenlemeyi uzaktan kumanda yerine TV'nin kendisindeki düğmeleri kullanarak yapmak mümkündür. Ayrıca, LG'nin resmi web sitesinden kanal düzenlemeyle ilgili ek bilgi ve destek alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • malesef kanal listesini bilgisayar üzerinden düzenleyebiliyorsunuz. bi araştırın internette.
  • Senin sorununu bende yaşadım. Kanalları düzenleyebilmek için dahili uyduyu kurarken , uydu kısmında 3 seçenek geliyor. Orda 'uydu yok' kısmını seçerek kanalları kurmanız gerekli. Sonrasında duzenleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TODAY TOMORROW TOYOTA

2009 D-4D Elegant Metalik gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu*memo

Senin sorununu bende yaşadım. Kanalları düzenleyebilmek için dahili uyduyu kurarken , uydu kısmında 3 seçenek geliyor. Orda 'uydu yok' kısmını seçerek kanalları kurmanız gerekli. Sonrasında duzenleyebilirsiniz.

teşekkür ederim dediğin gibiymiş digiturkturksat değilmiş yok seçmek gerekmiş

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.