Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Umarım bu hakeme bir daha maç verilmez.Resmen maçı katletti.Maçın kaderini değiştirdi.Penaltı pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok,Fred kendini yere bıraktı.Oscar'ın golünden önce Luis Gustavo topu kaparken bariz bir şekilde faul yaptı,es geçti.Rezalet bir yönetim

üstüne neymarın dirsek görmemezlikten geldi kırmızı kartlık pozisyondu
  • yarın bir kupon yapmak lazım. 3 maç birden.
  • 2002 dünya kupası gibi olacak sanırım ....
  • Anti Brezilya grubu kuracam, ne gıcık takım. Hırvatistan oyunu rahat alabilirdi, ilk yarının ortasında Brezilya çok üstündü ama çok kısa bir dönem, Neymar'a Corlukanın yaptığı faul ve penaltı takımın motivasyonu salladı. Birde Kovac çok etkili değişiklikler yapmadı, özellikle Jelavic'e çok fazla süre tanıdı, Rebic için önemli bir maç olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Twitter'a, foruma bakmaktan maçı izleyemiyorum anasını satayım

aynen arkadas, cogu seyde boyle, ne illet aliskanlik bilirim

Maçtan çok, maç yorumlarını takip etmekten izleyemiyorum. Çok kötü bi alışkanlık

• Hakem berbat, Hırvatlara buda ders olur inş korkarak oynamasalar rahat yenecekleri maçı kaybettiler.
    Brezilya bu futbola ancak kağıt üzerinde favori olur.
    Benim favorim zaten Almanya bu maçla beraber dahada favori oldu gözümde. Ama gönül istersi Portekiz kazansın.
  • Yazık yahu Hırvatlara adamların hakkını gasp etti çapsız hakem. Hırvatların pozisyonu bile çok olası Hollanda eşleşmesinde elenir Brezilya.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reojuve -- 13 Haziran 2014; 1:06:45 >
  • Yarında zevkli maçlar olur umarım.

19.00 / Meksika - Kamerun
    22.00 / İspanya - Hollanda
    01.00 / Şili - Avustralya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Bora. -- 13 Haziran 2014; 1:06:24 >
  • Arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama uydu alıcısı var fakat TRT1 şifrelenmiş sanırım.
    Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Nasıl izleyebilirim maçları. İnternetten araştırdım biraz şifre mifre diyor. Uydudan da hiç anlamam. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Duacısı olurum vallahi. Netten izlemeye çalıştım orası çok daha beter. Bütün keyfim kaçtı.
  • iddaa yapalım dedik de maçlar çok sakat duruyo
  • Perisic'in ayağı biraz daha düzgün olsa işler daha farklı olurdu ikinci yarıda.Hakeme söyleyecek söz yok, bu grupta Hırvatistanlıyız artık.
  • Dani Alves (son adam) Neymar (rakibe dirsek) kırmızı kart, penaltı penaltı değil hatta hakemi aldatmaktan sarı kart... Eyyamı anlarımda ...

• bende beğenmedim brezilyayi oyun düzeni yok 3 goldede bariz hatalar vardı böyle oynarlarsa diğer takımlara karşı işleri zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bloklusun la ne yazdın? Gene saçma sapan bir şey değildir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

quote:

Orijinalden alıntı: sharger

Ulan ne taraflı heriflersiniz brezilya gayet iyi oynuyor bu turnuvada da iş yapar

ne ? Ciddi olamazsın herhalde. Eğer ciddiysen de gruplardan sonra bu mesajını tekrar alıntılarım

Yok valla gayet ciddiyim.Asıl ben alıntılıycam gruplardan sonra
  • Sizce Filipe Luis ve Moura'nın eksikliği hissedildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın adamı Oscar, gizli kahramanları Neymar ve David Luiz. Şu Brezilya'dan bu sene hiç haz almıyorum arkadaş ya, kendi sahalarında oldukları için hep kaybetsinler istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

yarın bir kupon yapmak lazım. 3 maç birden.

Meksika - Kamerun 1/2

İspanya - Hollanda 2/1

Şili - Avustralya 1/1

3 Liraya sistem 2 oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

beyler iddaaya göre ilk golü kim atarı kim kazandı şimdi marcelomu neymar mı:D

Diğer kazandı.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.