Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (1435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
412.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14331434143514361437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rindaman

Di maria sakat omasaydı Arjantin belki de kupayı almıştı. Arjantinli topçular maç içinde o kadar çok pozisyon kaçırdılar ki saç baş yolduran cinsten. Bizim yıllar önce ulusal turnuvalarda kaçan gollerimiz aklıma geldi.

Atamayana en sonunda atıyorlar arkadaş, çok da acı oluyor.

Maçın sonunda şvanştayger yerlerde 2.80 yatmasaydı da böyle çirkin son dakikalar izlemeseydik, hem rakibe kayıyorsun hem de 2 saat yerlerde ayılıp bayılıyorsun, terbiyesizlik yeminle, finale gölge düşüren hareketler...

Benim futbol sevdalısı genç arkadaşlara söyleyeceklerim şu;

Arkadaşlar çok şanslısınız, teknoloji geliştikçe kaç pas atılmış, istatistikler ne, kim kaç metre koşmuş vs bunarın hepsi fifa sitesinde tüm insanlığın erişimine sunuluyor, olmadı pdf atıyorlar, arşivlere atıyorlar...

Tabi bu yüzden maçları izlememezlik yapmayın, herşey yine de kendi zamanında izleyince güzel...

Ben çocuk gözüyle Amerika 94'ü pek hatırlamıyorum ama Euro 96'dan itibaren severek Avrupa ve Dünya kupalarını kaçırmadan izlerdim . Keşke o zamanlara ait doğru düzgün arşivler olsa da tekrar izleyebilsem.

Bu yaz futbola doydum diyebilirim, survivor rezaletini yarıda bıraktıktan sonra kupayı izlemek çok iyi oldu. Bu saatten sonra da denize gidip gelmek yazın tadını çıkarmak lazım.

Doğru söze ne denir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

bu da kafi bizden birine nasip oldu

https://twitter.com/dikmenismail/status/488454782492114944/photo/1

Alıntıları Göster
    Almanların bütün hatunlar çıtırken bir tek Mesut'unki "mature"dü, dikkat ettiniz mi beyler. Mesut olgunlardan hoşlanıyor galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Ekşi sözlükte başlık bile açmışlar Draxler'in sevgilisi için. Şu resim daha net.

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Link atar mısın dostum

https://eksisozluk.com/julian-draxlerin-sevgilisi--4468703

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Anca maci tarafli izleyenler senin gibi dusunur.geciniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

Sadece final maçına bakıcak olursak maç arjantinin hakkıydı.
    Messi de altın top ödülünü sonuna kadar haketti.herkes resmen şikayetçi messinin almasından. Ronaldo nun hiçbirşey yapamayıp finalde messinin takımının olmasını yediremeyen o kadar çok insan varki .attığı gollerle, takımını finale kadar taşımasıyla, final performansıyla haketti sonuna kadar.

Messi- performans-final ?

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Almanların bütün hatunlar çıtırken bir tek Mesut'unki "mature"dü, dikkat ettiniz mi beyler. Mesut olgunlardan hoşlanıyor galiba :)

bırak allasen bunların yerinde olmadığıma sükür

• quote:

quote:

Schweinsteiger'in sevgiliside sahaya indi, bu görüntünün sonrasını izlemedin herhalde şaka yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Bu mesaj silindi.
    konu futboldan çok kim kime dum duma olayına dönmüş
  • quote:

üzülmeyin Teselli adamı Bastian Schweinsteiger sizi teselli eder

Adamlığı meçhul ^^

• Hareketlere bak smiley'ler felan.... Maçı nerenle izledin? Benim de taraflı olduğum, arjantinci olduğum nereden çıktı? Almanya'nın kazanmasını istemiştim zaten.

neuer'in zuniga gibi higuain'e diz vurması, kedira yerine oynayan kramer'in suratına yediği omuz, keza Schweingsteiger'in suratına aldığı el,kol darbesi...

şimdi bunları bir bir yazmadım diye taraf mı oldum? sanki kupayı babam aldı.. Gece gece bir gözlemi aktarıyoruz ondan sonra da gelmiş burda senin gibi çıbanbaşı atarlı ergenlere laf anlatmaya çalışıyoruz.

biz ne diyoruz sen ne anlatmaya çalışıyorsun...

Schweingsteiger'in son uzatmada yaptığı tam bi kalitesizlik örneği. Hiçbir neden olmadan adam 2 dakika kirliye yattı, uzatmayı olabilecek en adi şekilde yedi.

Dünyanın her yerinde bu tip tiyatro'lar yapılır ama dünya kupasının finalinin son 2 dakikasında osurukta teyyare bir dramaya hiç gerek yoktu, benim iddiam budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

Al messiyi koy ispanya takımına futbol hayatının sonuna kadar kupalara ambargo koyar.Milli takımının düzeni bu adama göre değil.Kendiside açıkçası pek kendini zorlamıyor kabullenmiş gibi bu durumu.

Bu adam şuan dünyanın en iyisi bunu ayağına topu aldığında rakip oyuncuların düştükleri durumdan anlayabilirsiniz.Kupanın genelinde bence çok iyi oynamadı kendi seviyesini baz alırsak.Yanlız bu adam maradona ile pe ala kıyaslanır.Sırf dünya kupası almadı diye böyle bir yorumda bulunmak çok mantıksız.bugün palacio o golü atsa kupa arjantinin olsa bu unvanı hakkedecek miydi.Bakış açılarınızı değiştirmeniz lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

Ekşi sözlükte başlık bile açmışlar Draxler'in sevgilisi için. Şu resim daha net.

aslinda cok guzel degil bugun s.ahmet ve metallicada gordugum afetlerin haddihesabi yok

• Ban çıkar burdan devam beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar çok mütevazi. Neuer kupayı sadece biz değil Bender kardeşler ve Reus'da kazandı diyor. Bunu diyen adam diğer adamların takımları ile ezeli rakipler. Bizden olsa adamın aklına bile gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

aslinda cok guzel degil bugun s.ahmet ve metallicada gordugum afetlerin haddihesabi yok

Alıntıları Göster
    https://twitter.com/UzanCC_ bu ne içmiş la löw söförlüğünü yapmış götze bunun okulunda yetişmiş

• https://www.youtube.com/watch?v=cbbnwLBkw1g

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

quote:

Schweinsteiger'in sevgiliside sahaya indi, bu görüntünün sonrasını izlemedin herhalde şaka yaptılar.

Hatuna bak be ne karizma

• MESSI kupayı alamadığına mı üzülsek yoksa bu Alman oyuncuların güzel manken gibi sevgililerine mi üzülsek kararsız kaldık yani

• quote:

Orijinalden alıntı: radicaldeyyus

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

6-0 Almanya. Eger Arjantin Hollanda macinda ki gibi oynarsa ve tabi ki Messi de öyle kötü olursa bekledigim skor.

ne alaka arjantin hollanda maçında çok iyi defans yaptı abartmaya gerek yok

Ben gözüme hoş gelen, keyif veren takımları destekliyorum. Arjantin gibi bir tek adama odaklanmış, 8-9 kişi geride duran takımları değil. Tabi ki çok iyi defans yapmak demek iyi futbol oynamak demek değildir.İyi defans yaparsın ama aynı zamanda ileriye doğru da oynamak gerekir. Futbol gerici bi oyun değil, ilericidir. Messi ilerde bişeyler yaparsa yapar, yapmazsa Arjantin sıfır. Belli işte koskoca Arjantin defans yapacak bu gün, penaltılara gidelim de hallederiz diyecek. Kimse kimseye acımasın, futbol bu. Herkes görüşlerini belirtebilir. Ben Arjantin'in tek farklı skor ile galip geleceğini söyleyen arkadaşa acıyorum sana diyor muyum ? Çok tuhaf milletiz valla.

Umarim maçı izliyorsundur futbol dahisi :)

Hala izliyorum merak etme kompleksli kardesim. :)) Futbol mu oynadi simdi Arjantin ? :)))))

Alıntıları Göster
    andre schürrle'nin sevgilisihttp://instagram.com/montsxo?modal=true

öte yandan

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

https://www.youtube.com/watch?v=cbbnwLBkw1g

Her zamanki gibi TRT yayınlanmadı değil mi?

• 
Sayfa: önceki 14331434143514361437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.