Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
406.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: konsey

Arkadaşlar birinizde maumau oyunu ve extrası varmı?

Edit: gerek kalmadı buldum.

Bu oyunu bir türlü kurmadı benim telefon. Sebebi nedir anlamadım?
  • ilk temam gençler buyrun bakalım... http://www.dosyaupload.net/download.php?file=753662

• ersel kardeş bu " IM+ " msn linki ölmüş sanırım... onu yenilermisin... ( sayfa 66 ) ayrıca agiledeki gibi tarih falan geri atılıyo mu ne yapmak gerekiyo sadece kurmak yeterlimi o konuyuda bi aydınlatırsan sewinirim... teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkiii -- 24 Eylül 2007; 11:37:45 >
  • ersel Bul Telefonda MMS nie Gonderemiyorum Ben
    MMS ayarlarımı Dün operatorumden Aldım yanlız mms'e giriyorum Numarayı yazıyorum foto.'ı ekliyorum Gondere basıyorum bisüre gondermeye calısıyor sonra gondermiyor..Bunun bi Ayarı falanmı war?weya ben mi beceremedim..
  • W-Lan sorunu.
    Şifresiz ağa çok kolay girdim.Ancak şifreli 2 aga girme denemem başarısız oldu.
    Her ikisinde de şifreler dogru ve baglanıyor.Sorunsuz.Ancak internete asla giremiyorum.

Wpa-Psk ayarlı modem için aynı ayarı seciyorum.Şifreyi yazıyorum.Baglanıyoru mancak ne agile messenger ne default web tarayıcısı nede mini opera nete giremiyor.Firewall da yok.Wpa-Psk da tek secenkli ayar var ya tkıp yada aes her ikisi ilede denedim olmuyor yine.Hatta sanırım Aes den hiç baglanmıyor modeme.Diğer durumda ise modeme baglanıyor veri alıyor ancak gonderemiyor.Nete giremiyorum kısaca :( Acil yardım
  • Bunlarda benim değiştirdiğim iconlar. Dosyayı alın ve hafıza kartı:\resource\apps\ içine koyun
    http://rapid - share.com/files/57878386/ALaunchIcon.mbm.html

Bunlarda benim eklediğim fontlar. Bunuda alın ve hafıza kartı:\resource\ içine fonts klasörü ile koyun.
    http://rapid - share.com/files/57878487/Fonts.zip.html

Şimdi kapatın ve açın telefonunuzu yeni icon ve yazı stiliniz kullanıma hazır.

Nasıl yaptın derseniz mbm tool diye bir program ile mbm dosyasını açıyor ve uygun iconları yerleştiriyorum.

Fontları ise Windowsdan aldım denedim ve sorunsuz çalıştı.
    Telefonunu ingilizce kullananlar bu font olayında çok daha güzel şeyler yapabilirler. Ne yazıkki Türkçe karakterlerden dolayı binlerce güzel font uyumsuz çalışıyor.

MBM TOOL programı için ziyaret edin.
    http://rapid - share.com/files/57878711/MBMTool.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariertan -- 24 Eylül 2007; 12:33:33 >

• benim telefonda sevmediğim özellikler şunlar:

cihazın kulaklık ve hoparlör ses çıkışı çok düşük, yükseltmek mümkün değil mi?
    telefonun duvar kağıdı hareketli görüntülerden seçilemiyor, seçildiğinde normal resim şeklinde duruyor...
    edge yok...
    kumanda programı benim için çok önemli ama yazılım yok...
    cihazın boyutu büyük ve ağırlığı fazla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

W-Lan sorunu.
    Şifresiz ağa çok kolay girdim.Ancak şifreli 2 aga girme denemem başarısız oldu.
    Her ikisinde de şifreler dogru ve baglanıyor.Sorunsuz.Ancak internete asla giremiyorum.

Wpa-Psk ayarlı modem için aynı ayarı seciyorum.Şifreyi yazıyorum.Baglanıyoru mancak ne agile messenger ne default web tarayıcısı nede mini opera nete giremiyor.Firewall da yok.Wpa-Psk da tek secenkli ayar var ya tkıp yada aes her ikisi ilede denedim olmuyor yine.Hatta sanırım Aes den hiç baglanmıyor modeme.Diğer durumda ise modeme baglanıyor veri alıyor ancak gonderemiyor.Nete giremiyorum kısaca :( Acil yardım

Arkadaşlar sony teknik serviside cozum bulamadı fikri olan varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurnuc

Web sayfalarını açamayanlar için Web tarayıcı ayarları şu şekilde olmalıdır :
    (Opera değil, cihazın kendi ana tarayıcısı)

Web tarayıcısını aç , daha sonra yukarıdaki Web'i tıkla, ayarlara gel, yapılandırmayı tıkla ,

Resim yükle ; işaretli
    Javascript'e izi ver ; işaretli
    eklentilere izin ver ; işaretli
    Açılan pencereler ; istenmeyenleri bloke et !

Özelliklere geç orada ;

parola yönetimi işaretli ,

Gelişmiş seçeneğine geç orada ;

Önbellek boyutunu Büyük olarak seç !

Çerezlere her zaman izin ver seçeneğini işaretle ,

Ve kaydet çık !

Bu ayarlardan sonra , eğer bağlantı ayarlarınız da düzgünse bağlanması gerekiyor

Şöyle diyim Divan pastanesinde şifresiz ağda takır takır opera mini ile bile giridm hiç ayar yapmadan.Frink in bana atıgı sms deki linki tıkladım ordan indirdim kurdum.Ayrıca agile messneger a girdim.
    Ayarlarda değişiklik yapmadıgım halde neden baglandıgı halde nete giremiyor sifrelide deliricem.Ayrıca wpa-psk da tkip ayarları zaten default secenek onad adokunmuyorum ve sifremi giriyorum baglanıyor ama nafile.alınan veri de var fakat gonderemiyor.
    Bird ebenim elefon usb kablosunu sokunce hem pc ye hem kendine reset atıyor.
    Acaba tel mi bozuk ama iç gudum hayır diyor 9 yıllık bilgisayarcı olarak.
    Asya telekoma goturucem belki yine girmezsem ama simdi mc donals veya starbox gibi şifresiz bir agda daha deniycem bakalım ne olacak.

• p990 da bilgi servisi ni açmayı bulamadım.. Futbol bilgisi servisini aktif etmek istiyorm Kullandığım hat avea futbol kodu 011 di sanırım Bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: seckinsemiz

p990 da bilgi servisi ni açmayı bulamadım.. Futbol bilgisi servisini aktif etmek istiyorm Kullandığım hat avea futbol kodu 011 di sanırım Bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum

ANA MENÜ
    ARAÇLAR
    DENETİM MASASI

Sanırım istediğin ayarı burdan yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariertan -- 24 Eylül 2007; 14:51:48 >
  • quote:

CemHakan, yazdıklarımı dikkatlice okursan ve sabırla uygularsan büyük ihtimalle sorunsuz bağlanırsın ve çoğu sorunu da halletmiş olursun...

Arkadaşlar verilen bilgileri dikkatlice okuyun, uygulamaya çalışın.
    Bir de forumun diğer sayfalarını mutlaka inceleyin boş vakitlerde, çok sayıda sayfalar dolusu yararlı bilgi var.

Dün akşam bir ara arkadaşıma verdim telefonu kurcaladı sanırım bir şey yaptı.Şimdi kablosuz da olsa baglanıyor ancak nete giremiyor.Gerci yine şirket içi acesspoint de denedim ama ne biliyim.Şimdi dışarı cıkıp deniycem.
    Bİrde varsayılan wifi baglantısı var.Onu değiştirmeye kalktıgımd abu salt okunur değiştiremezsin diyor.Şifresiz baglandıgımda da sadece bunu gosteriyor.Yani airties modemi goruyorum baglan diyoru mbaglnaıyor ama internet hesaplarında sadece varsayılan wifi gorunuyor bu durumda.Ancak şifrlei girdigimde Airties olarak gorunuyor.
    Of kafayı yiycem sanırım fabrika ayarlarına geri dondurmem lazım.Pilim biityor sbaahtan beri ugrastıgım icin.Eve gittigimde bir deniyim sarj edip mc donalds ın yakınına giderim.of ya of.baskaısna vermiycem telimi artık.
    Ne yapmış olabilirki acaba.

• arkadaslar bendede WLAN Sorunu war..Ben yanlız şifreyi giremiyorum nedendir anlayamadım bazı tuşlar calısıo bazıları calısmıyor..kendi evimdeki baglantının şifresi 5 harf ona baglanabiliyorum..ama bulundugum yerdeki şifre 9 harf ve bazı harfleri bastıgım halde şifre bolumunde gostermiyor..yani klavyede bi bozukluk yok cunku msj'larda kullanabiliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sariertan

quote:

Orjinalden alıntı: seckinsemiz

p990 da bilgi servisi ni açmayı bulamadım.. Futbol bilgisi servisini aktif etmek istiyorm Kullandığım hat avea futbol kodu 011 di sanırım Bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum

ANA MENÜ
    ARAÇLAR
    DENETİM MASASI

Sanırım istediğin ayarı burdan yapabilirsin

Çok sağol.. Sanırım oldu
  • ayarlarda yanlış bir şe ysecmişsin.Mesela wep ayarında 5 haneli yazamıyorsun sanırım.Wpa dır şifren sanırım.Kimlik kontrolunde wpa-psk yı sec.5 haneli şifreni girebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 24 Eylül 2007; 15:03:06 >
  • quote:

Anladım, ama ben gerek görmüyorum yani çok sert kullanmadıkça ve sert silinmedikçe kolay çizilmiyor.
    Fabrika çıkışlı olan parçadan kastım o zaten, yani extra filme gerek yok bence, bu benim fikrim...
    Yine de kaliteli bir film alınıp yapıştırılabilir tabii , daha güvenilir olur...

P990i nin kapaklı kullanılması bence en mantıklı şey.
    Çünkü kapak takılı olduğunda ekran koruma görevi görüyor az da olsa.
    Bende bu yüzden kapaklı kullanıyorum ve daha en fazla 2-3 çizik var belirgin oda dikkatli bakınca belli oluyor.

• ARKADAŞLAR bu sonyericsson için 3.5 mm kulaklık adaptör dönüştürücüsünden olan var mı
    internetten sipariş verebilir miyim (gittigidiyor.com dışında)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

ARKADAŞLAR bu sonyericsson için 3.5 mm kulaklık adaptör dönüştürücüsünden olan var mı
    internetten sipariş verebilir miyim (gittigidiyor.com dışında)

geçenlerde bi ark. bahsediyodu... son 10-15 sayfada falan yazmıştı sanırım... benimde ilgimi çekmişti... TAHTAKALE'de bir yerde bu aparatı 5 ytl gibi komik bi rakama almış... 5 ytlye gümbür gümbür müzik zewki... ist.da olsam araştırır alırım ama 1000 km. uzaktan böyle bi şansım yok...
  • arkadaşlar istanbuldan alma şansı olanar varsa haber etsinler kargo ücretini ben öderim
    ona göre bi haberleşelim yoksa bu şekilde müzik dinlemek pek zevkli olmuyor
    bu arada ben k.maraştayım
  • o adaptorden tahtakalede var çin malı ve 5 ytl ben aldım kullanıyorum
    sorun yok utkiii dostum acelen yoksa bekle ben sana
    bir haftaya kadar yollıyım kargosunu karsıla yeter
    madem o kadar uzaktasın adresını pm at ok
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.