Şimdi Ara

ASP.NET refresh yapmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belki cok cok basit bir hatadır ama ilk defa böyle bir şey yazmaya başladım..
    Asp.nette gride listelettiğim verilerimi timer koyarak 10 saniyede bir databind ile yeniletmek istiyorum fakat timer koyup kodları düzelttiğimde hata olarak resimdekini aldım bu konuda yardımcı olursanız çok çok sevinirim.. Teşekkür ederim
     ASP.NET refresh yapmak..

• Aspx kismina form taglari arasina ki tercigen form taginin a ildigi yere toolbox=>ajax=>scriptmanager
    Surukleyip birakman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Aspx kismina form taglari arasina ki tercigen form taginin a ildigi yere toolbox=>ajax=>scriptmanager

Çok teşekkür ederim sorunum bu şekilde çözüldü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hkan_34

quote:

Aspx kismina form taglari arasina ki tercigen form taginin a ildigi yere toolbox=>ajax=>scriptmanager

Yazmayi becerememisim. Gene de anladiysan helal olsun:)

• Web Forms'da her şey bu kadar kolay mı cidden :)
    MVC de kendi kendini tekrar çağıracak diye javascriptle boğuş dur :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: wqlky

Web Forms'da her şey bu kadar kolay mı cidden :)
    MVC de kendi kendini tekrar çağıracak diye javascriptle boğuş dur :P

Tarihcesinden bahsedersek mvc dedigimiz sey 1978 yilina ait bir teknolojidir. Web forms ise 2000 li yillardan sonra kullanima girmistir.

Webforms ile uygulama gelistirmek cok daha hizlidir. Lakin mvc daha maintanabledir ve kod karmasasini onler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hkan_34

quote:

Yazmayi becerememisim. Gene de anladiysan helal olsun:)

Programlama dili bu aynı dili konustuğun zaman sorun olmuyor hocam tekrar çok teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asp.net sql randevu sistemi
    11 yıl önce açıldı
    PHP ile CSS yolu problem
    15 yıl önce açıldı
    Asp ile link yönlendirmesi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunu çözdük fakat projeme template yapıştırdım. Normal localde çalıştırırken sıkıntı yok template falan düzgün çıkıyor. Fakat programı publish edip server tarafına atıp çalıştırdığım zaman template yokmuş gibi izlenim veriyor. Bu konuda bana bir yardımcı olabilecek var mıdır acaba ?
  • Template ile gelen css ve scriptlerin sayfada yuklendiginden emin olun. Imaj vs gibi yollar degismis olabilir

• quote:

Template ile gelen css ve scriptlerin sayfada yuklendiginden emin olun. Imaj vs gibi yollar degismis olabilir

Hocam programdan publish ettiğin zaman sanırım tümünü yollayamama gibi bir sorunu var. Manuel olarak FileZilladan kendim attım bu sefer sorun düzeldi. Bu konularda ciddi yardımın dokunuyor o yüzden çağırmıştım senide teşekkür ederim ilgilendiğin için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.