Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
165.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun cd'den çalışmıyor sadece doğrulama yapıyor, silip tekrar kurmayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Oyun cd'den çalışmıyor sadece doğrulama yapıyor, silip tekrar kurmayı denedin mi?

Silip tekrar kurmayı denemedim ama ben bugüne kadar hep cd'den oynadım. yani hep cd takılıydı. İlk kez böyle bir şey oluyor ve kesinlkle açmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucius

quote:

Silip tekrar kurmayı denemedim ama ben bugüne kadar hep cd'den oynadım. yani hep cd takılıydı. İlk kez böyle bir şey oluyor ve kesinlkle açmıyor.

Hocam aynısını bana oluyordu ben oyunu silip tekrar yukledim sorun cozuldu fakat ben digital kullanıyordum sizde ana menuden silin oyunu cd yi takın sorun buyuk ihtimal cozulur deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun online modu hala oynatıyor kendini yıllar gecsede oynatacak ama yeni modlar getirilmesini isteyen bir tek benmiyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

Oyunun online modu hala oynatıyor kendini yıllar gecsede oynatacak ama yeni modlar getirilmesini isteyen bir tek benmiyim :)

Naughty Dog tamamen Uncharted 4'e odaklanmış durumda. Uncharted 4 çıkmadan oyuna yeni bir mod veya güncelleme geleceğini sanmıyorum.
  • En uygun Endonezya olarak görünüyor..
    psn4.com
    The Last of Us | PSN4 PlayStation Store Game Price Comparison
    http://psn4.com/search/The+Last+of+Us
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

dijital olarak en uygun nerden alabilirim ? türkçe olması şart değil.

http://gamedealdaily.com/playstation-4/the-last-of-us-remastered-full-game-download/

Site güvenilir. Kodlar sadece US PSN'de çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

dijital olarak en uygun nerden alabilirim ? türkçe olması şart değil.

http://gamedealdaily.com/playstation-4/the-last-of-us-remastered-full-game-download/

Site güvenilir. Kodlar sadece US PSN'de çalışıyor.

Sağolun hocam.Saatlerdir bu siteyi arıyordum ama ismi aklıma gelmiyordu.

• quote:

quote:

quote:

Hocam aynısını bana oluyordu ben oyunu silip tekrar yukledim sorun cozuldu fakat ben digital kullanıyordum sizde ana menuden silin oyunu cd yi takın sorun buyuk ihtimal cozulur deneyin

Teşekkürler deneyeceğim. Online oynuyorum oyunu dilersen ekleyebilirsin. Lucius1453

• Hala açıp oynuyorum. Oynadığım en iyi oyun demiştim yine diyorum. Sony Naughty Dog gibi efsanevi yetenekte bir firmayı kaybederse çok küfür yer :)
  • Bu oyunu 2.el alabileceğim anakrada bir yer var mı acaba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler deneyeceğim. Online oynuyorum oyunu dilersen ekleyebilirsin. Lucius1453

Ekleyecegin hocam ne tesaduf benimkide yenicherry1453 :))

• Oyunu aslinda 1 sene once almistim konsolun yaninda gelmisti hangi kafayla sattiysam sevmem diye satmistim kutulu olarak sonra pisman oldum oynamadigima 2 gun once yeniden aldim oyunu gamedaliy den yok boyle oyun yav uncharted dan daha iyi geldi bana joel ve ellie ikilisi bayildim hayran biraktilar beni oyuna left behind e oynadim oda iyidi ellie ye ne oldugunu ve joel i nasil kurtartigini gorduk ellie biraz huysuz kiz ama sonlara dogru bayildim kiza the walking dead daki kucuk kahraman kiza benzettim ikiside cesur ve korkusuz o oyunda beni etkilemisti kisacasi oyun mukemmeldi iyiki ps4 alip oynamisim dedigim oyun oldu 2 si keske cabuk gelse diycemde imkansiz 2 sene surer ama o kor yaratiklar cok zorladi beni tokadi caktim mi bogaza sariliyor direk en zorda bitirene helal olsun normal de oynadim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 13 Kasım 2015; 0:35:10 >
  • Oyuna yeni baslayacak biri once ana oyunumu yoksa ek paketimi oynamali?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana oyunu tabiki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Oyuna yeni baslayacak biri once ana oyunumu yoksa ek paketimi oynamali?

Ana oyunu oynamalısınız

• Online da son 4 haftam. 4 hafta sonra platin alıyorum. Platin için çok uzun suredir uğraşıyorum. Serverler hala yeterince dolu. Kesinlikle uzun yıllar unutulmayacak oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Transkek

quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Oyuna yeni baslayacak biri once ana oyunumu yoksa ek paketimi oynamali?

Ana oyunu oynamalısınız

Hocam sordum ama uzunca bir sure oyunu oynamam diye dusunuyprum. Kiyamyrm oynamaya. Okdr ovgu duydumki aldm kenarda duruyor:) daha baslamadan bitecek diye korkuyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 13 Kasım 2015; 13:28:41 >
  • An itibariyle çıkışından 1 yıl geçmiş oyun Tr Psn 'de 149₺ olmuştur . Söylenicek kelime veya söz bulamıyorum .
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.