Şimdi Ara

Ses değiştirme programı içeriii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benım sesımın kalın olması lazım oynadıgım oyunda yasımı buyuk gosterıcegeım. o yuzden saglam bi program var mı? yardım edenler için sagol...

• audacity sadece ses dosyalarını kalınlaıştırıp, inceltip daha bir çok efekt verebilirsiniz.
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    yanlız ben bunu canlı olarak yapmam lazm yanı konusur konusmaz sesın oyle cıkması lazım bir dosya üzerinde degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesozhan14

yanlız ben bunu canlı olarak yapmam lazm yanı konusur konusmaz sesın oyle cıkması lazım bir dosya üzerinde degıl

Yaşını büyük gösterme nedenini anlamadım ama neyse ben pek anlamam ama bi arkadaşım bunu kulaklığıyla ve onun özel programıyla yapabiliyodu ama kulaklığın fiyatı 300 küsürdü alırım diyosan sorabişirim modelini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevinirim lütfen

• Enes__38 kullanıcısına yanıt
    Sevinirim

• Mesaj attım geri dönünce yazarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım oyunda kendini diğerlerine büyük gösterdin ve seni skypeye felan çağırdılar sesin ince olduğu için kalın gösterip kendini büyük göstertmek istiyorsun :D canlı yapabilecek bir program yok.kulaklıkla olur o da pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gameekstra.com/Creative-Sound-Blaster-Tactic-3D-Rage-Wireless-Gaming-Kulaklik,PR-3410.html
    Şuan indirime girmiş kulaklık bu ama sırf beni bğyük sansınlar diye 300 lira vermek ne kadar akıllıca?

• Enes__38 kullanıcısına yanıt
    yok ben kulaklık alacagım zaten ama bu özelliği varken ondan alayım dedım yanı
  • http://www.lyqus.com.tr/kablosuz-mini-ses-degistirici_B12197#.U0qBYah_uK9

arkadaşlar bnun gıbı veya kulaklık olarak daha uygun bırsey yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.