Bildirim
Ses değiştirme programı içeriii
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
audacity sadece ses dosyalarını kalınlaıştırıp, inceltip daha bir çok efekt verebilirsiniz. -
yanlız ben bunu canlı olarak yapmam lazm yanı konusur konusmaz sesın oyle cıkması lazım bir dosya üzerinde degıl -
quote:
Orijinalden alıntı: enesozhan14
yanlız ben bunu canlı olarak yapmam lazm yanı konusur konusmaz sesın oyle cıkması lazım bir dosya üzerinde degıl
Yaşını büyük gösterme nedenini anlamadım ama neyse ben pek anlamam ama bi arkadaşım bunu kulaklığıyla ve onun özel programıyla yapabiliyodu ama kulaklığın fiyatı 300 küsürdü alırım diyosan sorabişirim modelini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevinirim lütfen
Sevinirim
Mesaj attım geri dönünce yazarım
Sanırım oyunda kendini diğerlerine büyük gösterdin ve seni skypeye felan çağırdılar sesin ince olduğu için kalın gösterip kendini büyük göstertmek istiyorsun :D canlı yapabilecek bir program yok.kulaklıkla olur o da pahalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.gameekstra.com/Creative-Sound-Blaster-Tactic-3D-Rage-Wireless-Gaming-Kulaklik,PR-3410.html
Şuan indirime girmiş kulaklık bu ama sırf beni bğyük sansınlar diye 300 lira vermek ne kadar akıllıca?
yok ben kulaklık alacagım zaten ama bu özelliği varken ondan alayım dedım yanı -
http://www.lyqus.com.tr/kablosuz-mini-ses-degistirici_B12197#.U0qBYah_uK9
arkadaşlar bnun gıbı veya kulaklık olarak daha uygun bırsey yok mu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X