core2 duo nun fiyatları konusunda yorum yapabilecek olanınız varmı? core duo ve centrinoya oranla ne miktarda artacak? Mümkünse pc cilerin cevap vermesini istiyorum mesela monster satışını yapan fokus bilgisayarın müdürü ilhan bey..
Merhaba Arkadaşlar;
Intel® Core™2 Duo işlemcili ilk notebook modelimizi Türkiye' deki tüm markalardan önce satışa sunduk. İstediğiniz zaman DEMO ürünümüzü Kadıköy' deki mağazamızda inceleyebilir ve her tür program yada Oyunla test edebilirsiniz. Ürünlerimiz şu an yolda ve Ekim ayının ilk günlerinde stoklarımızda olmasını bekliyoruz. Daha fazla detayı ve güncel bilgileri Web sitemizden takip edebilirsiniz. Yakın zamanda Donanım sitelerinde ve dergilerde de test sonuçlarını bulabilirsiniz. Bizde istediğiniz testleri yapıp yakın zamanda web sitemize koyacağız.
core2 duo nun fiyatları konusunda yorum yapabilecek olanınız varmı? core duo ve centrinoya oranla ne miktarda artacak? Mümkünse pc cilerin cevap vermesini istiyorum mesela monster satışını yapan fokus bilgisayarın müdürü ilhan bey..
fiyat beklediğimden ucuz geldi bana alacaklara hayırlı olsun
eet fiyatı süperde birde kasa kalitesini merak ediyorum vede niçin 6 cell pill koyuyorsunuz bu canavara yakışan 9 cell batarya eğer stokta varsa aradaki fiyat farkı nedir?
evet fiyat ı uygunmuş daha düşük konfigürasyonlar daha da ucuz olur sanırım ehh hadi hayırlısı yeni makina almak isteyenler bi ay daha beklesinler