Şimdi Ara

ios 7 cihazlarda icloud isteyn & kilitli cihazları ipod gibi kullanmak isteyenler..güncel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
12.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilk olarak bize lazım olacak programları paylaşıyorum
    yeni LİNK TÜM PROGRAMLAR İÇİNDE :

ARKADAŞLAR BU YÖNTEMİN GEÇERLİLİĞİ HAKKINDA BİLGİM YOK UZUN ZAMANDIR UZAK DURUMDAYIM PROGRAMLARI BULDUM TEKRAR LİNKE TIKLAYIN CTRL+S YAPIN İNDİRMEYE BAŞLAR BİRDE VİDEO ANLATIM VAR ODA BURDA:

KOLAY GELSİN AÇIK HALEN KAPATILMADIYSA BU YÖNTEM DEVAM EDİYORDUR YAPANLAR OLURSA PAYLAŞSIN..

arkadaşlar adım adım anlatyrm..

1-önce cihazımızı DFU moda alıyorz ve bağlıyorz pc ye..

2-ssh java tabanlı programı açıyorz ve bekliyorz açılan en alt pencerede "Success! connect yazısını gördükten sonra kapatmıyorz programı

3-winSCP Kuruyorz inglizce olarak kurun lütfen,kurduktan sonra programı açın ;

hostname yazan yere :localhost yada (127.0.0.1 yazınız )

portnumber yazan yere :2022

username yazan yere :root

password yazan yere :alpine yazın ve login yazan yere tıklayın...cihazın sistem klasörlererine erişmiş durumdayız..

4-program açılacak sağ taraf telefon dosyaları sol taraf pc deki dosyalarımz: şimdi burda yukarda terminal düğmesine basıyorz ekrana bir terminal paneli açılacak
    ctrl+T ile de açabilrsnz terminali bu arada önünüze gelen uyarılara OK VEYA YES DİYEREK ONAYLAYIN..

5-terminal açıldıktan sonra arkadaşlar ENTER COMMAND YAZAN yere mount.sh Yazın ve executeye tıklayın aşada bir kaç yazı sıralanacak, yazıları gördükten sonra terminali CLOSE diyerek kapatınız

6-şimdi arkadaşlar cihazımın dosyalarının barındığını gösteren pencerinin üstünde root yazan bi seçenek çubuğu var ona tıklıyorz ve / root> Yazanı seçiyorz

7-telefonumzda bulunan dosyalar sıralandı aşağıda arkadaşlar orda mnt1 yazan klasöre giriyoruz

8-açılan yerde applications dosyasına giriyoruz..bir sürü klasör göreceksiniz

9- içlerinden setup.app dosyasını bulup delete ile siliyoruz..

10-şimdi programları kapatmadan cihazımızı power+home tuşuna basarak dfu moddan çıkaryoruz cihazımınz itunes modunda açılacak

11-şimdi tinyumrellayı açıyoruz cihazımız numara olarak görünüyor sol tarafta seçip cihazı EXİT RECOVERY tıklıyoruz ve cihazımınz elma ekranı geliyor

12-cihazın açılmasını beklyn arkadaşlar biraz süreck ve cihaz direk açıkacak ve ipod hoşgeldin

olmayan arkadaşlar cihazınızı restore edin deneyin defalarca deneyip %100 sonuç aldım icloud yüzünden açılmayan ve kilitli olduğu için açamadığınz cihazlar en azındn ipod olarak kullabilceksnz.. arkdaşlar yapanlar yorumlarını paylaşssın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knoll -- 23 Ocak 2015; 22:30:02 >

• açılmadı kardeş anlat bakalım özemli bir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yanlışlık vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: knoll

ne gibi hocam ?

Apple ın öyle bişe yapıcaüını zannetmiyorum bi yaz bakıyım

Orijinalden alıntı: CDDH

quote:

ne gibi hocam ?

Apple ın öyle bişe yapıcaüını zannetmiyorum bi yaz bakıyım

Alıntıları Göster
    anlat bakalım
    yazdım hocam okuyun uygulayın

anlatıldı..
    konuya lütfen uygulayanlar paylaşssın...

konuya lütfen uygulayanlar paylaşssın...

Alıntıları Göster
    mantıklı tutar

Mağdur olanlar faydalansın yeterki

gaza geldim ios6 ve 7 nin kodlamalarıyla oynuyorum olmıycakta bi şans belki tekrar ios6

Kurcalayın bakalm hocam çıkar belki bişeyler

hocam iş zor denedim de olmadı ios 6 dosyalarını 7 üzerine yazdım, aktive kodlamaları hala sağlam duruyodu ama işte 7nin üstündeki kodlamayı ios 6 nın dosyalarına göre kodlamak lazımdı o da aşar bizi. ssh mantığıda öyle çalışıyo güncel kodlamayı eski dosyaya tekrar kuruyo sonra geçebiliyosunuz
  • quote:

onun önlemini almışlardır hocam
    beyler bu java tabanlı program 32bitmi bnde bir sıkıntı oluyo acaba bnm bilgisayarım 64bit olduğundanmı olmıyo?

Orijinalden alıntı: sancaktr

beyler bu java tabanlı program 32bitmi bnde bir sıkıntı oluyo acaba bnm bilgisayarım 64bit olduğundanmı olmıyo?

Alıntıları Göster
    bu hatayı alıyorum ssh programından javalı olandan (((((Cannot load native libraries; make sure you're using 32-bit JRE if on Windows!))))))))
  • quote:

aynen hocam onla alakalı fkat bende 64 bit pc sorun çıkartmadı yönetici olarak çalıştır ile açmayı deneyn olmassa başka pc de deneyn
    kesin oluyomu bu yöntemle acaba ipod olarak kullanıcam bu kadar uğraşmak sıktı biraz:D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.