Şimdi Ara

konu eksiği yok halen 30 30 30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yav canım cok sıkılıyor kaldı bir hafta.

30 30 30 halen mat türce fen.

sosyal de arada 20 30 arası gelirse 100-120 arasında dolasıp duruyorum.

konu eksiğim yok ama illa ki birşeylerden kaciyor. ne bileyim biyolojiden zaten konu dağılımına göre gelmiyor sorular, fizikten kimyadan ters kose sorularda kafa gidiyor, matta orjinal problemlerde zorlanıyorum ve yanlis yapiyorum vs.

hadi türkçeyi anlarım da bu fenle matı nasıl 35 sevıysıne çekebilirim.. temel ve konu anlamında hiçbir eksiğim yok ama ne yapayım şu son günlerde var mı önerısı olan

yahu bi de sorun şu ki deneme farketmiyor bile yahu. sanki yazılımı ayarlanmış robot gibi. girdi girer gibi net yapıyorum canım sıkılıyor. en ala güvenderi özdebiri töderi bilmemnesi geliyor, yine 30 30 30. en kolay zaman bilmem ne yine 30 30 30. kolay zor farketmiyor. karekok kolay diyorum onda bile 30 30 30.

biri 34 bile 26 biri 32 digeri 28

hayret birşey yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 15 Mart 2014; 17:20:42 >

• dıkkatıszlıkten mı kacırıyorsun ? mesela sınava kendını vermezsen soruları onemsemezsen 6-7 yanlıs bırden yaparsın matmatıkte bugun basıma geldı mesela mattan ful cekcekken 34 d 6 y geldı hıc bı soruyu kucumseme hepsını aynı dıkkatle coz hatta zamanın artınca artıyorsa bastan yenıden coz sınavı her soruya aynı sekıl aynı cıddıyetle yaklas
    Edit: şimdi bi deneme yaptım 36-4 geldi kilit ders biyo valla dikkat et biyoya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükleus -- 15 Mart 2014; 17:47:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ciddiye de alıyorum özellikle türkçe de. 30-35 dk da bitiyor gazas geliyorum zaten türkce hep 35 civarı oluyor da matta falan çattt tokezleyi veriyorum

Orijinalden alıntı: T_Ice

son deneme de bile öyle ya. 11 tane soru dikkat hatasından kaçar mı kardeşim.

ciddiye de alıyorum özellikle türkçe de. 30-35 dk da bitiyor gazas geliyorum zaten türkce hep 35 civarı oluyor da matta falan çattt tokezleyi veriyorum

kardesım aynı sorun bende de var mesela dun aksam 3 deneme cozduım ygs5 puanım bırınde 450 bırınde 440 bırınde 445 geldı bugunku dershane denememde 420 geldı allah yardımcımız olsun demekten baska carem yok full dıkkatslkten kacırıyorum bende puanlarım cok ucurum bılmedıgım soru tıpı yok ama dıkkatslkten ıslem hatasından kacrıyorum yada bazen dogru cozup yanlıs sıkkı ısaretledgm oluyor adamın sınırını cok bozuyor hadı bılmedıgım bı soru tıpını yanlıs yapsam ıcım yanmaz ama bıldıgım soruyu yanlıs yapmak sıanvdakı en zor soruları cozup basıt bı rasyonel sorusunu kacırmak adamı delı edıyor ama boyle dıkkatslk sorunu yasayanlar gercek sınav anında gercekten cok hur dıkkat olup hıc hata yapmayıp en yuksek puanlarını alıyorlarmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 15 Mart 2014; 17:38:02 >

• dlxattack D kullanıcısına yanıt
    Bu kafayla o kadar puan alabildiğine şaşırdım.Gerçi mezun olunca alıyor insan yani en gerizekalısı bile 430-440 yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Bu kafayla o kadar puan alabildiğine şaşırdım.Gerçi mezun olunca alıyor insan yani en gerizekalısı bile 430-440 yapıyor.

ne diyon la sen değişik?
  • quote:

Senin gibileri tokatliyasim geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: T_Ice

yav canım cok sıkılıyor kaldı bir hafta.

30 30 30 halen mat türce fen.

sosyal de arada 20 30 arası gelirse 100-120 arasında dolasıp duruyorum.

konu eksiğim yok ama illa ki birşeylerden kaciyor. ne bileyim biyolojiden zaten konu dağılımına göre gelmiyor sorular, fizikten kimyadan ters kose sorularda kafa gidiyor, matta orjinal problemlerde zorlanıyorum ve yanlis yapiyorum vs.

hadi türkçeyi anlarım da bu fenle matı nasıl 35 sevıysıne çekebilirim.. temel ve konu anlamında hiçbir eksiğim yok ama ne yapayım şu son günlerde var mı önerısı olan

yahu bi de sorun şu ki deneme farketmiyor bile yahu. sanki yazılımı ayarlanmış robot gibi. girdi girer gibi net yapıyorum canım sıkılıyor. en ala güvenderi özdebiri töderi bilmemnesi geliyor, yine 30 30 30. en kolay zaman bilmem ne yine 30 30 30. kolay zor farketmiyor. karekok kolay diyorum onda bile 30 30 30.

biri 34 bile 26 biri 32 digeri 28

hayret birşey yav

Bi güsul al derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: omer25

quote:

Senin gibileri tokatliyasim geliyor

Ortada istiare sezdim.
    (İpucu: onbaşının bir üst rütbesi)

konu eksiği yok halen 30 30 30

• kardeşim bende de öyleydi. Ama sen kendini kandırıyorsun dikkatsizlik derken senın pratik eksikliğin var bol bol test çöz. Ama dikkat 1 hafta kaldı o arada bi genel tekrar yap.

TEKRAR ÇÖZ
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.