Şimdi Ara

Android Rootsuz Ekran Videosu Çekme Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
22.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİNECRAFT CI

Ben onu biliyorum denemiştim olmamisti sen de oldumu

Ben battery doctor da cpu control için yapmıştım olmuştu

• Rootsuz olmuyor bildiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: burak01_

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Handler ile sinirsiz internetin olur ama sadece tarayicida. Misal uygulama ici google play vs de o internet calismiyor. Yani cihazin degil sadece o tarayicinin interneti oluyor. Ben 1 yila yakindir kullaniyorum sorun yok:)

Hocam nasıl oluyor faturalıyım sorun olur mu turkcelim

Hocam rootla calisan uygulama varmi sizde s3 mini var bende rootlu kasmadan ekran goruntusu alirken clasha girecek bidde faturali tuekcellim kacak inteernet nasil olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905Discovery

Arkadaşlar konuyu hortlatmissiniz ben bulmuştum yazayim
    bunu deneyin:https://play.google.com...sibility.recordablefree

bunu indir sonra telefonu pcye bağla, sonra programda yazan siteye git uygulamayı indir ve uygulamayı kur tamamdır.

Sağolasın birader.bilmeyenler ararken bu konuya denkgelirlerse öğrenirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Handler ile sinirsiz internetin olur ama sadece tarayicida. Misal uygulama ici google play vs de o internet calismiyor. Yani cihazin degil sadece o tarayicinin interneti oluyor. Ben 1 yila yakindir kullaniyorum sorun yok:)

Pm attim

Hani bize PM

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_meraklısı

quote:

quote:

quote:

Pm attim

Hani bize PM

Bir pm de bana atarmisin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Peçeteden üreyen adam

quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_meraklısı

quote:

quote:

quote:

Pm attim

Hani bize PM

Bir pm de bana atarmisin hocam

Alıntıları Göster
    İyi günler arkadaşlar sorunlarınızı çözebilecek program Mobizen-Your Android, Anywhere. Programı kurun arkadaşlar daha sonra cihazınız her ne ise (Samsung,LG, vs.) onun için küçük bir plugin(eklenti) yüklemesi istiyor ve daha sonra rahatlıkla video kaydı, ekran görüntüsü alma ve ekran görüntüsünü bilgisayar ile paylaşma işlemleri yapabiliyorsunuz.
    Temiz güzel bir programa benziyor. LG G2 de sorunsuz bir şekilde video kayıt ve ekran görüntüsünü kaydetme özellikleri çalışmıştır.
    Ekran paylaşım özelliği test edilmemiştir.
    Root istemiyor, bilgisayara bağlanma zorunluluğu yoktur.
    Cihazınızın sürümü 4.2 ve üzeri olması gerekmektedir. Programı indirip biraz kurcalayın arkadaşlar, benim işimi gördü umarım sizinde işinize yarar.

Link:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rsupport.mvagent

Paylaşmak güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1039 -- 31 Ekim 2014; 9:28:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan1039

İyi günler arkadaşlar sorunlarınızı çözebilecek program Mobizen-Your Android, Anywhere. Programı kurun arkadaşlar daha sonra cihazınız her ne ise (Samsung,LG, vs.) onun için küçük bir plugin(eklenti) yüklemesi istiyor ve daha sonra rahatlıkla video kaydı, ekran görüntüsü alma ve ekran görüntüsünü bilgisayar ile paylaşma işlemleri yapabiliyorsunuz.
    Temiz güzel bir programa benziyor. LG G2 de sorunsuz bir şekilde video kayıt ve ekran görüntüsünü kaydetme özellikleri çalışmıştır.
    Cihazınızın sürümü 4.2 ve üzeri olması gerekmektedir. Programı indirip biraz kurcalayın arkadaşlar, benim işimi gördü umarım sizinde işinize yarar.

Link:

Paylaşmak güzeldir.

evet denedim uygulamayı çek4im ekran görüntüsü galaxy s5 telefonum rootsuz teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: kaan1039

Link:

Paylaşmak güzeldir.

evet denedim uygulamayı çek4im ekran görüntüsü galaxy s5 telefonum rootsuz teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    ben telefondan rootsuz video çekebiliyorum

buda kanıtı

http://www.youtube.com/watch?v=tcEw_YZWzOg&list=PLUvfRD11T_Eib5-NcBMiYX8Skjp7H3Rlw

Programmer TR kanalımızda rootsuz video çekebiliyoruz

youtube.com/turkprogramcilar

• quote:

Orijinalden alıntı: darbe51

ben telefondan rootsuz video çekebiliyorum

buda kanıtı

http://www.youtube.com/watch?v=tcEw_YZWzOg&list=PLUvfRD11T_Eib5-NcBMiYX8Skjp7H3Rlw

Programmer TR kanalımızda rootsuz video çekebiliyoruz

youtube.com/turkprogramcilar

Alıntıları Göster
    Merhaba, rootsuz bir şekilde ekran görüntüsü çekebilmek için yeni bir uygulama yayınlandı.

Ancak uygulama sadece Android 5.0 (lollipop) sürümünde çalışıyor.

Kısa süre sonra herkese bu güncelleme gelecektir. Buyrun uygulama ve türkçe açıklaması;

http://tr.fobito.com/android/ilos

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    banada dm ataabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canapari

banada dm ataabilirmisiniz

Tamam twitter ver
  • 1905Discovery kullanıcısına yanıt
    rootsuz çalışan uygulamalar var ama pek takip etmiyorum o yuzden uygulama söyleyemem sayfadakiler biraz cahıl, telefonlar hakkında pek bilgilere sahip olmadıklarını düşünüyorum sen eyisi super su yada frammarot la rootla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtoreyen

rootsuz çalışan uygulamalar var ama pek takip etmiyorum o yuzden uygulama söyleyemem sayfadakiler biraz cahıl, telefonlar hakkında pek bilgilere sahip olmadıklarını düşünüyorum sen eyisi super su yada frammarot la rootla
    Çok araştırmıştım rootsuz yoktu
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    @canaparii
  • Arkadaslar root yapmaktan üşendim ve pcye team wiew yükledim

Öyle çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fytmaster55 -- 30 Kasım 2014; 20:10:01 >
  • Mobizen - Rootsuz ekran videosu alma

• arkadaşlar rootsuz android 5.0 hariç diğer sürümler desteklemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mtoreyen

Root gerektirmeyen bir program var

Ekran videosu cek Root'suz Mobizen V2.11.0.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulus40 -- 19 Ocak 2015; 0:36:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.