Şimdi Ara

Jungle Vi - Runes?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vi için özel rune sayfası oluşturmaya karar verdim. Sizce en iyi performansı hangi runelarla alırım?

Benim kafamda şu set var:

3x Greater Mark of Attack Damage
    6x Greater Mark of Attack Speed
    9x Greater Seal of Armor
    9x Greater Glyph of Scaling Magic Resist
    3x Greater Quintessence of Attack Damage

"Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."
    -Mustafa Kemal ATATÜRK
  • attack speed lazım bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stretier -- 8 Mart 2014; 18:40:30 >
    Büyükler ms

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tüm markları attack speed yapmayı düşündüm ama o zaman da damage düşük kalır diye sadece 6 tanesini attack speed yaptım. Hepsini mi attack speed yapmalıyım acaba?
    "Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."
    -Mustafa Kemal ATATÜRK
  • kırmızılar as sarılar armor maviler mres per level büyükler ad

2010 - 2011' in Temiz Şampiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Hocam 6 tane Greater Mark of Attack Speed var şu an. Yani %+10.2 ordan geliyor, masterieslerde de Fury'e 4 tane verdim %+5 de oradan geliyor.

Tüm markları attack speed yapmayı düşündüm ama o zaman da damage düşük kalır diye sadece 6 tanesini attack speed yaptım. Hepsini mi attack speed yapmalıyım acaba?

Kırmızılardan 6 tanesini attack speed yap birde masterieslerden gelen 4' Fury yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stretier -- 8 Mart 2014; 18:48:15 >

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1680766/a31c0255-74a7-46b6-a662-19d55b268d65.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magfelon -- 8 Mart 2014; 19:01:12 >
    Fizz solo guide
    12 yıl önce açıldı
    Kha'yı midde kim counterleyebilr?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kırmızıları AD veya A.Pen Olarak giriyorum ben. Tanky build gideceksem AD. Of tank gideceksem A.Pen ile girerim. Hiç AS rün kullanmadım eksikliğini duymadım. Mavilere 6x Cdr rün koyup %5 cdr de yapabilirsin. Güzel oluyor.

Büyükler AD

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Kırmızıları AD veya A.Pen Olarak giriyorum ben. Tanky build gideceksem AD. Of tank gideceksem A.Pen ile girerim. Hiç AS rün kullanmadım eksikliğini duymadım. Mavilere 6x Cdr rün koyup %5 cdr de yapabilirsin. Güzel oluyor.

As rünün varsa denemelisin. W çok hızlı oluyor.

Orijinalden alıntı: Yanlıç

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Kırmızıları AD veya A.Pen Olarak giriyorum ben. Tanky build gideceksem AD. Of tank gideceksem A.Pen ile girerim. Hiç AS rün kullanmadım eksikliğini duymadım. Mavilere 6x Cdr rün koyup %5 cdr de yapabilirsin. Güzel oluyor.

As rünün varsa denemelisin. W çok hızlı oluyor.

Var ama hiç kullanmadım hiçte eksikliğini görmedim. Ad ve a.pen i tercih ederim. Botlara karşı bir deniyim bakayım güzel hatrın icin :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.