Şimdi Ara

USA'dan Inspration E1405,Pavilion dv1000t, Satellite U200 hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihaz amerika dan alınacak. baslikta yazdigim modellere biraz baktim... toshiba 12 inch o yuzden tam karar veremedim... hp ye hiç bir zaman tam ısınamadım... dell de fena durmuyor..yeni macbook lar için bi süre daha bekleyin diyorlar ... msi, acer gibi markaların usa daki bulunabilme durumlarını bilmiyorum... acer var ama onun da 14 inc i var mı bilmiyorum, sony de olabilir ama pil ömürleri daha düşük gibi...

min özellikler şunlar:
    max 1000 dolar -1100 verebilirim(amerika için fena sayılmaz), max 14 inc ekran, max 2 hadi hadi 2,2kg, dvd yazıcı şart, pil 6 saat den aşağı olmamalı...

umarım sürekli bu tarz sorulşar gelmiyordur çünkü çok da inceleyemedim forumu...

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 24 Ağustos 2006; 13:20:06 >

• abim, binbasim; amerikadan getiriosan ne dusunuon annamadim bile. apple alacan bitecek. macbook beklenmez, macbook pro alcaksan o baska. o zaman bekle, pro degiscek. amerikadan getirmeye degmez toshiba. dell deger ama dedimya macbook varken bunlar toz yutar.

• dv100ot ler fena degil bence..gayet şık..
    uygun fiyatlı bir makina..
    apple denecek söz yok ama hp daha sıcak duruyor bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite L500-202
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.