Şimdi Ara

hp pavilion sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar su anda hp pavilion ea4289 kullaniyorum bilgisayarimda bi kac sorun var yardim ederseniz cok sevinirim

ilk olarak birazdan resimde de gosterecegim gibi ondeki hoperlorler in ordaki boya gitmis durumda bu konuda ne yapabilirm

hp pavilion sorunum

diger sorun ise ekranın ustundeki ve bilgisayarin altindaki lastiklerin dusmus olmasi bu lastikleri temin edebilirmiyim ozellikle koydugum masalari cizmesi ve surekli kaymasi cok kotu bir durum

hp pavilion sorunum

hp pavilion sorunum

son olarak ekranin kitlemek icin olan yeri oynama yapiyor ve ekrani acmasi cok zor bazen acamiyorum

hp pavilion sorunum

simdiden cok tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 23 Ağustos 2006; 15:42:10 >

• walla senın phavilon bayaa nazara gelmiş.
    hoaprlor işini belki sprey siyah boya ile halledebilirsin,dier 2 sorunun için servisi yolu gozuktu galiba
  • evt bu sorunlar baskasinda yok galiba cunku daha ilk laptopumdu ve gozum gibi bakiyordum

sprey boya yapmak icin orayi sokmem mi gerekir arkasina boya kacmamasi icin ve sokersem garanti kapsami disi mi kalir

diger sorunlarida garantiden servis ucretsiz yapar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 24 Ağustos 2006; 10:44:46 >
  • walla sokersen sanirim garanti kapsami disnda yer alir vede iyy olmaz.
    mesela benimde orea kucuk bir cziim var.sol tarafra,saati,m den dolayi oldu ama ben bayaa bir surtmüştüm.minik tabii benimki,nazarlik olsun dedim:)))
    dier işlemler için servisin ucret almamasi gerekir,belki boyayi kabul etmezler ancak ekran plastikleri ve kapanma yeri, kullanim hatasina girmemeli.
    en iisi servise once telefon acip konusman kardeşş.
    fazla uzerine dume makinanin,sakinan goze çöp batar misali.
    tekrar gecmiş olsun
  • lastik işi de olmuyo ben sormuştum adamlara.. ama allahtan sonra evin içinde buldum
  • hay o sorun bende de var her gördüğmde sayıyorum hP ye
     hp pavilion sorunum
  • sagolun arkadaslar o zaman servise bi danisiyim

boya sorunun tek bende olmamasina sevindim

umarim hallolur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.