< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilonya -- 18 Eylül 2017; 10:52:50 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilonya -- 18 Eylül 2017; 10:52:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilonya -- 28 Ekim 2014; 23:16:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Yaklaşık 7 aydır araçta geç çalışma problemim oluşmuştu. Ne zamanı ne de hava şartlarına bağlı olmadan marş süresi uzadıkça uzamıştı. Araç 2001 scenic benzinli otomatik vites. İlk sahibiyiz. Geç çalışma sorununa götürdüğüm servis çözüm bulamadı ama ısrarım sonucu krank sensörünü değiştirdi. Sonuç araç tık demeden çalışıyor. İnternet ortamında paylaşılan bu tecrübe ve bilgiler çok değerli oluyor aslında. Ben bilgiler için çok teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodoras -- 18 Ekim 2020; 8:18:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 28 Ekim 2021; 11:25:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende sorun tekrar etti. Sanırım bir kablo kopmuş. En azından yapan usta öyle söyledi. Çalıştırırken zorlanma bazen me yaparsam yapayım çalışmama, çalıştıktan sonra da hemen araç kalkmiyordu yerinden. Şu anda hemen çalışıyor ve biraz gaz verip devri yükseltirsem harekete geçince tekleme yapmıyor. Usta önce krank sensörü , buji kabloları ve pompayı kontrol etti. Bunlarda sorun bulamayınca epey bir uğraştı ki aracı görmeye gittiğimde sökülen parçaları görünce moralim çökmüştü. Sonuçta kopmuş bir kablo çıkınca arıza açıkçası epey sevindim. Kablo işi de aklınızda olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam acaba hangi kablodan bahsediyorsunuz gitmediğim usta kalmadı birçok parça değişti şuan araç sabahları ilk marşta yine çalışmıyor gaz vermezsem stop ediyor ama gürültülü vuruntulu çalışma sorunu gitti marşa basarken 5 sn kadar da gaz veriyorum daha sorun kalmıyor ama normalde hiç gaz vermeden çalışması gerekiyor ben gaz vermezsem marş alıyor ama çalışmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|