Şimdi Ara

192 yim ölmek istiyorum.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
8.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boy 1.70 kiz topuklu giyince cuce gibi kaliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kafayla zaten oksijen israfısın
  • Abi benim anlayamadığım bişey var . Bir dişinin boyu 1.75 olunca '' uzun '' , bir erkeğin 1.75 olunca '' kısa '' denmesinin mantığını açıklayacak biri var mı ?

1.75 cm = 1.75 cm değil mi ya ? Ben mi mantıksız düşünüyorum ? Bence ikisi de aynı boydadır. Birine uzun diğerine kısa demek yanlıştır.
    Bana katılan var mı ?
  • boy bir artıdır ama sadece boy yetmez tarzın olması gerekir bakımlı olman gerekir ve Birde Allah vergisi bir tipin olması gerekir.Uzun boylu insan body yapamaz diye bir olayda yok sadece kısa boylulara oranla biraz da uzun sürer gelişmesi çünkü geliştirdikleri kas grupları daha büyüktür tipin yoksada dert etme kendi bir tarzın olsun ağzın iki üç laf yapsın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Pierro -- 19 Ocak 2014; 11:42:31 >
  • bnden 2 cm uzunsun sadece :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıvanç tatlitug çağatay ulusoy?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShnStyL

Uzun boyda body de olmaz diyorlar :S

halter kaldır kısalt
  • Uzun boyla doğru body building yapılır ancak,o resimdeki adamların beraber çalıştıkları özel hocaların parasını bu forumda kaç kişi cebinden verebilir orası tartışılır.Elemanları çok iyi tanımıyorum,ama basketbol oyuncusu ise onlar ki biliyoruz NBA sporcularının vücutları sağlam,20-25 dakikalık bir basket oyunu 1 saatlik standart kas geliştirme antrenmanının yararını 0 a çeker,yani hocam düşün kü bu adamlar ne kadar pahalı besinli,ek besinli ve özel program ve hocalarla çalışıyorlar.Uzun boyla vücut yapan ünlü birisi değil standart birisi bulmak zordur.Lise/üni basket takımlarında kaç kişinin vücudu dolgun kaslı görünüşe sahip ki
  • yat kalk Allaha dua et, 1,92 çok uzun sayılmaz ama bizim milletimiz biraz kısa olduğu için farklı hissettiriyor. ben de 1,87 boydayım memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Abi benim anlayamadığım bişey var . Bir dişinin boyu 1.75 olunca '' uzun '' , bir erkeğin 1.75 olunca '' kısa '' denmesinin mantığını açıklayacak biri var mı ?

1.75 cm = 1.75 cm değil mi ya ? Ben mi mantıksız düşünüyorum ? Bence ikisi de aynı boydadır. Birine uzun diğerine kısa demek yanlıştır.
    Bana katılan var mı ?

Ben de 175 boyundayim ama ortalamaya vurunca erkege gore kisa, bayana gore uzun kaliyor.

180-185 arasi olmak isterdim acikcasi.

• 1-70im insafsız herifler sizi.
  •  192 yim ölmek istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

1,72 yim

+1
  • bence sorun boyunda degil. agzın laf yapiyorsa kızlar gelir.
  • 181 cm, 75 kiloyum soruları alayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

1,72 yim

aynen benimde

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Kim diyorsa onu arkadaşlığını, sohbetini, iletişimini vs kes görüşme bir daha.Git bir spor salonuna, adam gibi başla.80 kilo civarına inersin, vücudun da biçimli olur.Kendine de bakarsın yani bir stil oluşturursun.Bir saç stili, giyim stili bu kadar.

Asıl senle kessin. Spor cikar yol ama adam niye insin 80e arkadasim

Kilo ile ilgili de takıntısı var görüldüğü kadarıyla.O sebeple söyledim.Spor salonunda hocası ne diyorsa o zaten, benim bu konu hakkında öneri verecek bilgim yok.

• Hocam evimin çok yakınında bir spor salonu açıldı gitmeye cesaret edemiyorum dış görünüşümden dolayı
    Ama bu davranış yanlış biliyorum. Ne kadar erken başlarsam o kadar iyi olacak sanırım.Faydasını bilemiyorum :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

quote:

quote:

Kim diyorsa onu arkadaşlığını, sohbetini, iletişimini vs kes görüşme bir daha.Git bir spor salonuna, adam gibi başla.80 kilo civarına inersin, vücudun da biçimli olur.Kendine de bakarsın yani bir stil oluşturursun.Bir saç stili, giyim stili bu kadar.

Asıl senle kessin. Spor cikar yol ama adam niye insin 80e arkadasim

Kilo ile ilgili de takıntısı var görüldüğü kadarıyla.O sebeple söyledim.Spor salonunda hocası ne diyorsa o zaten, benim bu konu hakkında öneri verecek bilgim yok.

Madem bilgin yok niye o kadar net konusuyorsun iliskini kes 80 in diye.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.