Şimdi Ara

XPERİA Z eXistenZ v5.0.0 | Ultra Edition | 10.4.B.0.569 | JB 4.3 ROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
8.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • | eXistenZ v5.0.0 | Ultra Edition | 10.4.B.0.569 |

Kral Z1 Rom'dan sonra daha yeni 4.3 Tabanlı Favori Rom'umuz "eXistenZ v5 Rom"

ÖNCELİKLE EFENİM;

* Bootloader Kilidi filan açmaya gerek yok, z1 rom'da olduğu gibi dertsiz tasasız bir rom.
    * Beta dediğimiz sızdırılan 4.3 üstüne mi bu rom? derseniz; tahminimce evet ama bu geliştiricilerin işi belli olmuyor biliyorsunuz birebir z1 romunu bile daha z1 çıkmadan önce bulup kurcaladılar. Ben farketmedim ama PC companion'dan güncellediğiniz official 4.3'de olan sıkıntılar varsa bu romda da vardır, ama emin olduğum birşey var companion'dan gelen güncelleme ile bunun arasında bir fark yok, buda sony'den gelen bir rom zaten, kısacası bir eksiği yok 4.3 konusunda.
    * TimeShift vs. tüm kamera efektleri var.
    * En kötü ihtimal Orjinal stock roma 5 dakka'da geri dönebilirsiniz.
    * Yaklaşık 1 Hafta test ettim memnun kaldım.
    * C6602'ye yüklenebiliyormu bilmiyorum, xda'da yaklaşık 50 sayfa yorum okudum görmedim sonran eden olmamış.
    * 6602 için Merak eden olursa dener bir sorun yaratan birşey olacağını sanmıyorum.
    * Batarya süresi vs gayet iyi 4.3'de nasılsa bunda da öyle.
    * Root-Recovery nasıl yapılır, Flashtool kullanımı vs. z1 rom konumda detaylı bir şekilde anlattım.
    * Bir yerden napın edin .67 rom bulun arkadaşlar, 4.3 üstüne deneyip hiç yüklemedim. ve huyumdur yapmadığım hiçbirşeyi yapın demem
    * Hemen .67 (4.2) ne alaka demeyin, root için vs. gerekli.

Görsel ve daha fazla detay için girip incelemek isterseniz ; LİNK

_İndirilecekler_

1. v5 rom LİNK

2. SuperSu Fix LİNK

3. 4.3 kernel LİNK

1. İlk önce .67(4.2) stock rom flaşlayın flashtool'dan.
    2. Sonra root ve recovery yükle. (Bilmeyenler için z1 konusunun birinci sayfasında detaylı anlatmıştım)
    * Şuan elinde Root,Recovery yüklenmiş bir .67 sürümü stock rom yüklü olması gerek. Sonra;
    3. .zip formatındaki v5 romunu sd kartında bir yere at
    4. .zip formatındaki supersu fix'i sd kartına at
    5. Recovery'e gir WIPE--Advanced Wipe'a gir. Sadece "cache ve dalvik cache" yi wipe yap.
    6. sd kartına attığın v5 romunu ana menüden install kısmından flaşla, işlem tamamlanınca sonra supersu fix'i flaşla recovery'den.
    7. Telefonu kapat, recovery menüsünden veya 3 kere titreyene kadar ses açma ve güç düğmesine basarak.
    8. 4.3 kernel dosyasını flashtool'dan flaşla.
    9. Telefonu aç ve açıldıktan sonra fabrika ayarlarına al kalıntılar kalmasın ve saf 4.3 ile açılsın. (dahili depolamayı ve herşeyi sil'i seçerek)

Sorulacak Tahmini sorular

* Neden .67? Yoksa 4.2 Üstüne mi yüklüyoruz?

= Henüz 4.3'ün bildiğimiz normal bir root yöntemi çıkmadı, o yüzden 4.2'yi root'layıp üstüne 4.3 yüklüyoruz root silinmeden. 4.2 ile alakamız yok bir kalıntı vs. olmayacak. OTA'dan güncelleme gelince ve sürüm atlayınca root'un silinmemesi gibi düşün.

* Supersu fix ne ayak?

= .67'de root yaptığımız ve üstüne 4.3 yüklediğimiz için root erişiminde sıkıntı oluyor, onun için problem kalmasın diye bir fix yapıyoruz.

TEŞEKKÜR ETMEK İSTEYEN OLURSA TEŞEKKÜR AMAÇLI PAYPAL HESABIMA UFAKTA OLSA ŞAKA ŞAKA PAYPAL HESABIM YOK DUA EDİN YETER BE CANINIZ SAĞOLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.exx -- 4 Ocak 2014; 13:21:23 >

• helal hocam :D işte bu yarın bi ara yüklemeli :D
  • +1
    Takip bu akşam bi deneyelim bakalım yapabiliyoz mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta bu ne hız

emeğine bileğine paylaşımına sağlık inşallah daha iyi yerlerde görürüm seni

Not:bu aralar yoğun iş temposundan ilgilenemiyorum telefonla hiç...4.3 e geçtim rotsuz kalmak çok sinir bozucu oldu ah greenify ahhhh biraz vakit bulursam yüklemeyi düşünüyorum
  • Yüklemek isteyenlere bi uyarı yapayım. Her aşamayı yaptınız sadece kernel flashlama kaldıysa ve telefon açılmıyorsa korkmayın kerneli telefonu açmadan flashlıycaksınız. Not:Ben yaşadım

• Yüklersek bütün dosyalar silinecek mi?

Edit: Silinecekmiş yedekleme alayım denerim az sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 4 Ocak 2014; 10:50:10 >
  • 4 farklı custom rom denememe rağmen recoveryden flaşlamayla hiçbirinde başarılı olamadım..
    çalısma için teşekkür ederim,mutlaka çok beğenilecektir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu romu kurmayı denemiştim 4.3 gelmeden ama telefon açılmamıştı sonra 4.3 ü bekledim:(
  • 2 haftadır kullanıyorum bende, çok sıkıntısı yok. Ama supersu Fix yapmadım ben sonradan yapsam olur mu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

helal hocam :D işte bu yarın bi ara yüklemeli :D

Ne zaman istersen dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: aykt41

+1

Yaparsın dostum ben stock rom ne demek diye sorduğumu hatırlıyorum bu forumda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrgoxel

usta bu ne hız

emeğine bileğine paylaşımına sağlık inşallah daha iyi yerlerde görürüm seni

Not:bu aralar yoğun iş temposundan ilgilenemiyorum telefonla hiç...4.3 e geçtim rotsuz kalmak çok sinir bozucu oldu ah greenify ahhhh biraz vakit bulursam yüklemeyi düşünüyorum

Sağol kardeşim eyvallah :) elimden geldiği kadar uğraşıyoruz işte. Vakit bulursan dene derim

• Güzel çalışma ellerine sağlık.üç gün önce bütün dosyaları indirdim bir türlü deneme şansım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

4 farklı custom rom denememe rağmen recoveryden flaşlamayla hiçbirinde başarılı olamadım..
    çalısma için teşekkür ederim,mutlaka çok beğenilecektir..

Sağol dostum eyvallah, eksiksiz uygularsan sorunsuz halledersin diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TAGRNT

Ben bu romu kurmayı denemiştim 4.3 gelmeden ama telefon açılmamıştı sonra 4.3 ü bekledim:(

Büyük ihtimal yükleme sırasını şaşırdın veya kerneli flaşlamadın galiba dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: t.ayan

2 haftadır kullanıyorum bende, çok sıkıntısı yok. Ama supersu Fix yapmadım ben sonradan yapsam olur mu ki?

Normal kullanımda sorun olmaz ama root yetkisi isteyen programlarda sıkıntı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Güzel çalışma ellerine sağlık.üç gün önce bütün dosyaları indirdim bir türlü deneme şansım olmadı

Sağol hocam, dene derim mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

quote:

+1

Yaparsın dostum ben stock rom ne demek diye sorduğumu hatırlıyorum bu forumda :)

Hocam benimde Farkım yok Bilmiyorum hiç bişey ilk defa android kullanıyorum :D Ondan önce Smbyan klavyeli kullanıyordum bu cihazı alınca uzaya cıkmıs gibi oldum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t.ayan

2 haftadır kullanıyorum bende, çok sıkıntısı yok. Ama supersu Fix yapmadım ben sonradan yapsam olur mu ki?

Normal kullanımda sorun olmaz ama root yetkisi isteyen programlarda sıkıntı olur

Root kullanıyorum dostum. Daha çıkmadı sorun ne yapsam ki

• quote:

quote:

quote:

+1

Hocam benimde Farkım yok Bilmiyorum hiç bişey ilk defa android kullanıyorum :D Ondan önce Smbyan klavyeli kullanıyordum bu cihazı alınca uzaya cıkmıs gibi oldum

Ah symbian ah bende nokia 5800 olduğu dönem az uğraşmadım cfw'lerle :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.