Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burcink

Bana bi tweak lazım.

Youtube dan şarkı açıp çıkış yapınca çalmaya devamı ediyordu. Ismini hatırlayan var mı acaba

Saygılar

youtubed ?
  • quote:

Bana bi tweak lazım.

Youtube dan şarkı açıp çıkış yapınca çalmaya devamı ediyordu. Ismini hatırlayan var mı acaba

Saygılar

Youtube Essentials ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefon a1429 bende iphonedo nun siteden sadece gsm yazanı indirdim birde evasion 7.1 var o programla atabiliirmyim o olmazsa 7.1.2 nerden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: berksenayy

quote:

Iphone 5s a1457 icin gsm mi cdma mi indiricez ipsw yi lutfen acil tsk ederim

Ben Dün CMDA İndirdim Sorunsuz Restore Yaptım 5S 1457

Evet oyleymis arastirip indirmeye baslamistim ama cevabin icin cok tsk ederin saygilar

Evasion hangi programını indirmem lazım beyler 7.1.2 için birde benim tel ip5 a1429 sadece gsm olanı indirdim acil cevap verirseniz makbule geçer
  • Arkadaşlar iPad odaklı bir repo yok mu? 4. Nesil iPad cihazımda alalı 1 yıl oluyor, ilk defa jailbreak yaptım, ama forumdaki repolar iPhone odaklı. Var mı iPad odaklı bir repo?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bana bi tweak lazım.

Saygılar

Background manager ile arka planda normal çalışmaya devam etsin diyince çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Bir program var hocam satın al dediğimde jailbreakli olduğundan işlem gerçekleştiremiyor diyor.Bunu atlamamız için bir tweak var mı ?

xCon veya Flex 2 iş görecektir.
  • Ekranin ustundeki bildirim simgesinde veya kilit ekraninda hava durumu tweaki bilen var mi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

Ekranin ustundeki bildirim simgesinde veya kilit ekraninda hava durumu tweaki bilen var mi arkadaslar

Statusforecast… ama 7.1.1`de çalışır mı bilmiyorum…

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berksenayy

quote:

Iphone 5s a1457 icin gsm mi cdma mi indiricez ipsw yi lutfen acil tsk ederim

Ben Dün CMDA İndirdim Sorunsuz Restore Yaptım 5S 1457

Evet oyleymis arastirip indirmeye baslamistim ama cevabin icin cok tsk ederin saygilar

Evasion hangi programını indirmem lazım beyler 7.1.2 için birde benim tel ip5 a1429 sadece gsm olanı indirdim acil cevap verirseniz makbule geçer

7.1.2 icin henuz evasi0n gurubu jailbreak araci yayinlamadi pangu ile jailbreak yapabilirsiniz korkmayin henuz onemli bir sorun yasayan olmadi pangu ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Orijinalden alıntı: dedenet

hocam color keyboard çalışmıyor bende cihaz i5 yüklüyorum teme seçiyom respring yapıyom bir şey değişmior

Hocam deb Dosyası İle Kurulum Yapınız Olumlu Sonuç Alırsınz :)

http://www.mediafire.com/download/l1city11kfc6ky4/net.9eye.colorkeyboard.ios7_v1.4.0-1_iphoneos-arm.deb

Bende cydia'dan yükleyip uğraşıp uğraşıp silmiştim, Şimdi senin verdiğin dosyayı yükleyince süper çalıştı.. Çok Teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Kaloranın reposunda güncellenen icleaner pro çöküyor sürekli, açılmadan ana ekrana atıyor, az önce güncelleme yaptım, yapmaz olaydım

Hocam korktum güncellemeye söylediklerinizden sonra

aynen bende yanlışlıkla güncelledim çalışmaz durumda şuan :/
  • bulutkuntercuhadar B kullanıcısına yanıt
    Hemen ilgileniyorum dostlar
    Dostlar geri dönüş olmadığı için haberim olmadı suan mümkünse dener misiniz.
  • kalora kullanıcısına yanıt
    denedim fakat kurulum esnasında kırmızı renkte "size mismatch" hatası aldım. problem halen devam ediyor :/
  • İtransmission arkaplanda indirmeyi nasıl yapıyoruz insomnia olmadı arkaplanda uygulama yenile de olmadı?

teşekkürler şuan sorunsuz
    Kardeşim yeni deb dosyası eklediğim için değişiklikler yenile demen yeterli
    ipad için hotspot tweak ariyorum.
    mywi ve pdanet calişmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    zaten öyle yapmıştım hem ip4 var hem ip5 var elimde ikisinde de aynı şeyi uyguladım aynı hatayı aldım iki cihazda da. sonra sildim icleaner pro yu. şimdi tekrar baktım beta9 du beta 8 olmuş ilgin ve hızın için teşekkür ederim kardeşim (:
  • 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.