Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim, CallShare tweaki, "kullanmak istiyorsan, satın al" diyor. Bilgin olsun. Ben hallettim de, sen de değiştir istersen repodan.

Kolay gelsin
  • Virtual home kullanan arkadaşlar güncellemeyle şarj sıkıntısı ve kullanış hakkında bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı uygulamalarda bildirimler çıkmıyor.

Mesela Gittigidiyor uygulaması bildirimlere fln geliyor ama simge üzerindeki badger çıkmıyor.

Nedir bunun sebebi acep?
  • arkadaşlar iphone da Fastpad 3 adlı uygulamayı kullanan varmı?kullananlara sorum uygulamada Türkçe harf desteği var mı Ona göre satın alacağım da

https://itunes.apple.com/tr/app/fastpad-3-t9-multi-tap/id710479920?l=tr&mt=8
  • "Aria 1.0.0-1"
    "BetterLS 1.0.0-1"
    "SafeHouse 1.0-1"
    "SafeHouse Pro 1.0-1"

Çıktı.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

arkadaşlar iphone da Fastpad 3 adlı uygulamayı kullanan varmı?kullananlara sorum uygulamada Türkçe harf desteği var mı Ona göre satın alacağım da

https://itunes.apple.com/tr/app/fastpad-3-t9-multi-tap/id710479920?l=tr&mt=8

Aciklamasinda turkce yazmiyor yani yok.

İphoneda varmi kelime tahmin eden veya t9 klavye programi veya tweaki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretli olanlar birazdan eklenecek

• İpadde idm tarzı dosyaları 8 parçaya bölüp daha hızlı indiren bir program önerebilirmisiniz arkadaşlar. Androidde FDDM vardı hattımın son hızında download yapıyordum. IOS a biraz yabancıyım JB den sonra İdownloader kullanıyorum oda son hızda indirme yapmıyor. birde bu tarz idownloader benzeri programıları ekran kapalıyken uyku modundaykende indirmeye devam etmesini istiyorum bunu sağlayacak bir tweak önerirseniz sevinirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

İpadde idm tarzı dosyaları 8 parçaya bölüp daha hızlı indiren bir program önerebilirmisiniz arkadaşlar. Androidde FDDM vardı hattımın son hızında download yapıyordum. IOS a biraz yabancıyım JB den sonra İdownloader kullanıyorum oda son hızda indirme yapmıyor. birde bu tarz idownloader benzeri programıları ekran kapalıyken uyku modundaykende indirmeye devam etmesini istiyorum bunu sağlayacak bir tweak önerirseniz sevinirm.

tipi indirme aracı var mıdır bilmiyorum ama ekran kapanınca indirmeye devam etsin istiyorsan "Insomnia" yükleyebilirsin.
  • "IntellixScreen7" Güncelleme İle Gelecek Olanlar :)

7.04.06 ISX is in beta repo - fixes Mail Enhancer Pro support and improves mail and twitter performance. Thanks!
  • cal0x ‏@cal0x Yeni Bir Video Gönderdi :)
    Ama A4 Cihazımı A5 Mi Bilmiyorum :)
    iOS 7.1 Untethered Jailbreak by @winocm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 20 Mart 2014; 21:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Ücretli olanlar birazdan eklenecek

Hocam valla helal olsun senin repo yürüdü gidiyor. Kendi adıma elimden birşey gelirse sana destek reponun gelişmesi icin maddi manevi seve seve yaparım aklında olsun...

Saygılar
  • Arkadaşlar yardımcı olun lütfen Ya yanlışlıkla birşey sildim elmada takılı kaldı kapanıp açılmalar falan oldu şimdi dfu mode alıp restore edicem ama 7.1 yüklesin istemiyorum 7.0.6 ya nasıl geri dönebilirim
  • Dur hocam restore etme.

Ses açma ya da kısma tuşuna basıldı tutup acın cıhazı ama ses tuşunda çekmeyin safe modda açılsın sonra bakarsınız ne sorun ıse onu yapın. Önce ses açma ile deneyin olmadı kısma ile denersiniz

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen Ya yanlışlıkla birşey sildim elmada takılı kaldı kapanıp açılmalar falan oldu şimdi dfu mode alıp restore edicem ama 7.1 yüklesin istemiyorum 7.0.6 ya nasıl geri dönebilirim

İos 7.0.4 veya 7.0.6 googledan link bulup indir.. Shift mod ile kur

• 7.1 dışında iTunes izin vermez kurulmasına hocam dedıgımı deneyın olmazsa şemi restoreyı deneyin ama cihaz kapalı ıken yapmaz dıye dusunuyorum

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

7.1 dışında iTunes izin vermez kurulmasına hocam dedıgımı deneyın olmazsa şemi restoreyı deneyin ama cihaz kapalı ıken yapmaz dıye dusunuyorum

Saygılar

safe mode olmuyor sistemi sildim sanırım salak gibi

Böyle kesin bir çözüm varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen Ya yanlışlıkla birşey sildim elmada takılı kaldı kapanıp açılmalar falan oldu şimdi dfu mode alıp restore edicem ama 7.1 yüklesin istemiyorum 7.0.6 ya nasıl geri dönebilirim

İos 7.0.4 veya 7.0.6 googledan link bulup indir.. Shift mod ile kur

Hocam bu işlemi nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

cal0x ‏@cal0x Yeni Bir Video Gönderdi :)
    Ama A4 Cihazımı A5 Mi Bilmiyorum :)
    iOS 7.1 Untethered Jailbreak by @winocm.

A4 hocam..

• beyler arkadasın 4s ini jailbreak yaptım

ifunbox - itools - iexplorer - ifilemanager - tongbu ile denemem rağmen

bu internette TomTom un ios yazılımı var ipk. diyorlar jailbreakli iphone a yüklenebiliyor ama ben yapamadım

Ornek Olarak :http://goo.gl/qpmcBw

Amaç : 3G internet paketi olmadan Ankara da navigasyon kullanmak ( ana caddeleri bile gösterse yeter ) ara sokaklara gerek yok

ben bu işlemi nasıl yaparım ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

illa tomtom olacak diye birşey yok 3g yada wireless istemesin internetsiz navigasyon olarak ne onerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.