Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
619.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Controllers for All Tweak'i yayınlandı. Bu tweak sayesinde PS3 (DualShock 3) gamepad'ini kullanarak iPhone veya iPad'inizdeki oyunları oynayabileceksiniz.

çok iyiymiş ama ps3'ü sattım.dualshock 4 çalışır mı hoş çalışsa bile telefonu tv'ye bağlamak için kablo yok
    en sonuncu araba yarışı hangi oyun

• Arkadaşlar, güzel bir HD tema söyleyebilecek olan var mı iPad için? Cıvıl cıvıl olmazsa sevinirim.
  • Şimdilik desteklenen oyunlar şu linkte yer alıyor.

http://www.pocketgamer.co.uk/r/iPad/iOS+controllers/news.asp?c=53994
  • Dead Trigger yeter :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim repodaki sinyal seviyesini yukseltme programini kurdum coktu en basta ikonu saydamlasti sonra respring yapinca safe moda gecti telefon ve sonrasinda programin ikonu kayboldu.. Telefonum 5s 7.0.4 kullaniyorum..

Bilgin olsun ustad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Yeni İki Tane Daha Var iWidget hava durumu Görüntüsü :)

Repo :http://iPHONiX.myrepospace.com/

Tweak : Five Day Forecast 1.0

Görüntüler Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam temanin adi neydi?
    Belki bin kere sormuslardir ama zahmet olmazsa söyler misin?

• arkadaşlar hesap makinesi açınca pat diye kapanıyor birşeyde yüklemedim 1 haftadır nası düzeltirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mp3 programındaki müzikleri nasıl import edebilirim normal müzik bölümüne ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu music box arada bi açılmıyo arkadaşlar eşimin ipadindede aynısı oluyo sebebi ne fikri olan varmı? reinstall yapınca düzeliyo sonra tekrar aynı oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

arkadaşlar hesap makinesi açınca pat diye kapanıyor birşeyde yüklemedim 1 haftadır nası düzeltirim

Kesin çözüm:

http://www.youtube.com/watch?v=RFFaq3Lz__E
  • 25pp ve Toungbu'dan indirdiğim uygulamalar sorunsuz çalışıyordu, şimdi açıyorum, açar açmaz kapanıyor, hemde hepsi

Bu durum neden kaynaklanıyor, nasıl düzeltebilirim?
  • Hocam Kusura Bakmayın Bende İlk Aradığımda Bulamamıştım Baya bir Sayfaya Bakmıştım Nerede Paylaştım Diye :)
    Buyurun..

Flat 7 iOs 7 İle uyumlu Tema :)

Repo : BigBoss

Tema : Flat7 Theme

Görseller Aşağıda ki Gibi :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

JellyLock iOS 7 İçin Güncelleniyor Bunlarda Sanırım Son Görüntüler Yayınlanmasına Az Bir şey Kaldı :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Siz bunu kullandınız mı? Ortadan mesaj'a doğru yada Twitter'a doğru sürükleyince kilit açılıp süreklediğimiz uygulamaya mı gidiyor?

• Hocam 6.1.2 'de Kullanmıştım Güzel Hızı Ve Pratik Aynı dediğiniz Gibi Hangi Uygulamaya Sürüklerseniz O Uygulamayı Açıyor :)
  • Slo-Mo-mod Güncellendi..

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 20 Ocak 2014; 10:52:23 >

• quote:

Hocam 6.1.2 'de Kullanmıştım Güzel Hızı Ve Pratik Aynı dediğiniz Gibi Hangi Uygulamaya Sürüklerseniz O Uygulamayı Açıyor :)

Şahane bi şeymiş

Peki oraya istediğimiz uygulamarı koyabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Hocam 6.1.2 'de Kullanmıştım Güzel Hızı Ve Pratik Aynı dediğiniz Gibi Hangi Uygulamaya Sürüklerseniz O Uygulamayı Açıyor :)

Şahane bi şeymiş

Peki oraya istediğimiz uygulamarı koyabiliyormuyuz?

Tabikide Seçenek Ekleniyor App Listesi var Oradan İstediğimiz Uygulamaları Seçip Ekleyebiliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

arkadaşlar hesap makinesi açınca pat diye kapanıyor birşeyde yüklemedim 1 haftadır nası düzeltirim

Kesin çözüm:

http://www.youtube.com/watch?v=RFFaq3Lz__E

Bunu daha onceleri milyon kez denedim ama nafile. Bu sadece mail ve safarinin acilip kapanmasini cozuyor. Hesap makinasi ve hava durumu uygulamari hala daha acilip hemen kapaniyor. Bu ikisini cozmuyor malesef. Yabanci forumlari da takip ettim, herkes ayni durumdan sikayetci. Su an icin cozumu yok.

• kernell kullanıcısına yanıt
    Yeni restore ile sorunu çözdüm ama büyük ihtimal Appsync ile alakalı onu yüklemeye korktum daha deneyemedim.
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.