Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (187. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Yapımcının twitter adresini paylaşırsanız sevinirim ;) -
Hocam classicSwitcher ne zaman eklersin repo'ya?Ucretsiz olarak tabi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 12 Ocak 2014; 21:54:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahhah :) kotu olmus bu ya :)) can sikildikca cydia ya gireriz artik abi :)) ozlemisim o eski barlari. noktari akil edenin aklina sasiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uygarozdemir
ahhah :) kotu olmus bu ya :)) can sikildikca cydia ya gireriz artik abi :)) ozlemisim o eski barlari. noktari akil edenin aklina sasiyorum.
Ben yükledim güncelleme gelince düzelir umarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: •BuuReN•
Hocam classicSwitcher ne zaman eklersin repo'ya?Ucretsiz olarak tabi .
Belirli bir zaman söyleyemem ama bugün bitmeden olur belki veya yarın elime geçip denemem gerek çalışmayan dosyayı eklemiyorum -
Winterboard için tema nereden bulabiliriz acaba?
Arkadaşlar biraz önce cydia daki güncellemeleri yaptım, duvar kağıdı falan gitti gri renk oldu, tweakler de gitti . substrate ve mobile substrate i tekrar kurdum ama düzelmedi nasıl halledebilirim ?quote:
Orijinalden alıntı: erolalper
Winterboard için tema nereden bulabiliriz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyantosuner -- 12 Ocak 2014; 22:35:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sLenDr.21
Yapımcının twitter adresini paylaşırsanız sevinirim ;)
@fr0st
Ismi: guillermo moran
App sync hangi repoda var acaba?
teşekkür ederim -
Bu tweak'in önceki versiyonunda son şarjdan sonra geçen süre yazıyordu. Bu versiyonda yok sanırım. Bu özellik için kullanıyordum respringten sonra ne kadar zaman geçtiğini göstermiyor malum. -
beyler bu track import i0s7 yi yükledim musicboxdan indirdiğim müziklerin yerini bulamadım nerde onlar ??quote:
Orijinalden alıntı: uguraycicek
Bu tweak'in önceki versiyonunda son şarjdan sonra geçen süre yazıyordu. Bu versiyonda yok sanırım. Bu özellik için kullanıyordum respringten sonra ne kadar zaman geçtiğini göstermiyor malum. -
Bu assivetouch home tuşu sorunu var lanet şey siriyi açıyor onu kapatıyorum voice control açıyor. 7.1 beta 3 kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
quote:
Orijinalden alıntı: ozican0148
Beyler sipringboarda ayar yapayım derken menuyu bozdum sipring boardda burda çıokıyodu ınternal settıngs dıye oda kayboldu ve ayarları sıfırlayamıyorum restoresiz nasılo hallederız yedek falan ugrasmak ıstemıyorum yardım lutfen
ayarlar genel sifirla tum ayarlari sifirla yap
duzeliyor basina geldi benim
Hoca çok sağol valla :)))
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
quote:
Beyler sipringboarda ayar yapayım derken menuyu bozdum sipring boardda burda çıokıyodu ınternal settıngs dıye oda kayboldu ve ayarları sıfırlayamıyorum restoresiz nasılo hallederız yedek falan ugrasmak ıstemıyorum yardım lutfen
ayarlar genel sifirla tum ayarlari sifirla yap
duzeliyor basina geldi benim
Hoca çok sağol valla :)))
sende saol kardesim aynisi benimde basima geldiydi bu sekilde deneyip cozmustum sende cozdunse ne mutlu hayirli geceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn
beyler bu track import i0s7 yi yükledim musicboxdan indirdiğim müziklerin yerini bulamadım nerde onlar ??
var/mobile/library de musicbox dan indirdiklerin kardes
Arkadaşlar uygulma içi satın almaya yardımcı olan tweakler güncellendi mi acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: serif61quote:
Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn
beyler bu track import i0s7 yi yükledim musicboxdan indirdiğim müziklerin yerini bulamadım nerde onlar ??
var/mobile/library de musicbox dan indirdiklerin kardes
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Ohan
Bu assivetouch home tuşu sorunu var lanet şey siriyi açıyor onu kapatıyorum voice control açıyor. 7.1 beta 3 kullanıyorum.
beta 2 de de vardi bu, duzeltmemisler :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X