Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.410
Cevap
506
Favori
950.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sozar35

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Apple iPad Air 2 9,7" 16GB 4G Tablet MGGX2TU/A Apple Türkiye garantili %10 wp ve %10 gg indirimiyle 1250 TL. Ben de wp de var, %10 gittigidiyorda var. Alsam mı diye düşünüyorum. Almak isteyen var mı?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-ipad-air-2-9-7-quot-16gb-4g-tablet-mggx2tu-a-154089170

çok ucuz
    Hatta yanan fırsat kaçırmayın.

Evde 2 laptop 1 masaüstü, bende de İphone 5s var. Alsam mı almasam mı diye düşünüyorum.

http://www.webdenal.com/apple-md787tu-a-space-grey_628660.html?ref=akakce&v=1.95.3

Ipad Air 64 GB Wi Fii modeli.. 1189 TL. World Card bu fiyata 9 Taksit.

ben salı günü sipariş verdim,çarşamba öğlen 12 de Yurtiçi kargo ile İzmir de elime geçti.Bu mesajı da hatta yeni cihazımdan yazıyorum.

16 Gb kapasiteli bir cihaza 1240 Tl verilmez bence...

dostum apple store'a baktımda sadece 16 ve 32gb var

64gb nasıl oluyor acaba ipad air ?

amerika sitesinde de yok ?

> > < <

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Birkaç saat içinde heves kaçıyor sonra evde yatıyor, 10-15 günde bir şarj ediyorsunuz. Ben satmaya uğraşıyorum mini retinayı.

kaça satıyorsunuz hocam

psn: Arduous91

Referanslar Watch Dogs: shineon25, Far Cry 4: neo_70, Call of duty AW: yusufgulcemal, The Last Of Us: Rocket Raccoon
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicSword

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Birkaç saat içinde heves kaçıyor sonra evde yatıyor, 10-15 günde bir şarj ediyorsunuz. Ben satmaya uğraşıyorum mini retinayı.

kaça satıyorsunuz hocam

Alıntıları Göster
    ipad mini retina 4g acil satılık 16 gb beyaz 5 aylık. sıfır kadar temiz çünkü pek kullanılmadı ve kutusunda muhafaza edildi.

fotoları içinhttps://www.facebook.com/mehmeterdem/posts/10152871159688049

ürün için 1000 TL düşünüyoruz sıfır satışı yurt dışında 520 dolar zaten.

• Ipad mini retina 64 gb Wifi vatanda 800 e satılmıştı sahibinden de hala sıfır ilanlar var kaç ay oldu fırsatçılar vazgeçmemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: foz54

Ipad mini retina 64 gb Wifi vatanda 800 e satılmıştı sahibinden de hala sıfır ilanlar var kaç ay oldu fırsatçılar vazgeçmemis

Dostum 2-3 mesaj yukarıda bir soru sordum acaba bilgin var mı ?

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Apple iPad Air 2 9,7" 16GB 4G Tablet MGGX2TU/A Apple Türkiye garantili %10 wp ve %10 gg indirimiyle 1250 TL. Ben de wp de var, %10 gittigidiyorda var. Alsam mı diye düşünüyorum. Almak isteyen var mı?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-ipad-air-2-9-7-quot-16gb-4g-tablet-mggx2tu-a-154089170

çok ucuz
    Hatta yanan fırsat kaçırmayın.

Evde 2 laptop 1 masaüstü, bende de İphone 5s var. Alsam mı almasam mı diye düşünüyorum.

http://www.webdenal.com/apple-md787tu-a-space-grey_628660.html?ref=akakce&v=1.95.3

Ipad Air 64 GB Wi Fii modeli.. 1189 TL. World Card bu fiyata 9 Taksit.

ben salı günü sipariş verdim,çarşamba öğlen 12 de Yurtiçi kargo ile İzmir de elime geçti.Bu mesajı da hatta yeni cihazımdan yazıyorum.

16 Gb kapasiteli bir cihaza 1240 Tl verilmez bence...

dostum apple store'a baktımda sadece 16 ve 32gb var

64gb nasıl oluyor acaba ipad air ?

amerika sitesinde de yok ?

ipad air 2 çıkınca air1 64 ve 128 satışı apple storeda durduruldu.
    önceden vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Ipad mini retina 64 gb Wifi vatanda 800 e satılmıştı sahibinden de hala sıfır ilanlar var kaç ay oldu fırsatçılar vazgeçmemis

Dostum 2-3 mesaj yukarıda bir soru sordum acaba bilgin var mı ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar fiyat bana uygun geldi ne dersiniz?

http://www.kliksa.com/urun/apple-ipad-air-97-32-gb-wifi-gumus-tablet-md789tua/901938351

• quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

Arkadaşlar fiyat bana uygun geldi ne dersiniz?

http://www.kliksa.com/urun/apple-ipad-air-97-32-gb-wifi-gumus-tablet-md789tua/901938351

fiyat çok iyi, ben sipariş verdim şuanda.

> > < <
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    64 gb soruna cevap vereyim :
    İpad air ve mini 2(retina) gayet yeterli iyi cihazlar. Bunların yeni versiyonları yani air 2 ve mini3 ile gelen pek yenilik yok. Bu yüzden millet yenilerini değil eskilerini alıyordu. Apple sırf yenileri satsın diye 64 gb opsiyonunu kaldırdı 64gb sadece yenilerde var. Eldeki 64lukleri de ucuz fiyata bitirdi vatanın 800 lira kampanyası da bu yüzdendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

64 gb soruna cevap vereyim :
    İpad air ve mini 2(retina) gayet yeterli iyi cihazlar. Bunların yeni versiyonları yani air 2 ve mini3 ile gelen pek yenilik yok. Bu yüzden millet yenilerini değil eskilerini alıyordu. Apple sırf yenileri satsın diye 64 gb opsiyonunu kaldırdı 64gb sadece yenilerde var. Eldeki 64lukleri de ucuz fiyata bitirdi vatanın 800 lira kampanyası da bu yüzdendi
    kliksa'daki 32 gb 1049 lira fiyatı iyiymiş. 200/25 kliksa çeki de alınırsa 1025 liraya gelir. ihtiyacı olana epey iyi gibi. kendimi tablete ihtiyacım olmadığına inandırmaya çalışıyorum ama elim gidiyor bir yandan da. şöyle 3-5 kullanıp hevesimi aldıktan sonra iade etsem çok iyi olurdu.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

kliksa'daki 32 gb 1049 lira fiyatı iyiymiş. 200/25 kliksa çeki de alınırsa 1025 liraya gelir. ihtiyacı olana epey iyi gibi. kendimi tablete ihtiyacım olmadığına inandırmaya çalışıyorum ama elim gidiyor bir yandan da. şöyle 3-5 kullanıp hevesimi aldıktan sonra iade etsem çok iyi olurdu.

Alıntıları Göster
    siyah 64gb isteyenlere fiyat iyi AMA daha önce siteyi denemedim, onun için birşey diyemem.

.
    .

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 18 Mart 2015; 14:43:28 >

> > < <

• 16 GB is görmez mi arkadaşlar ait 2 siparişi verdim dün gece n11 dem 1170 e geldi.

Orijinalden alıntı: gagi

16 GB is görmez mi arkadaşlar ait 2 siparişi verdim dün gece n11 dem 1170 e geldi.

ben de zor tuttum kendimi o fiyatllarda elim gitmedi bi türlü 16 gb modele. arkadaş kullanılabilecek alan 12 , 13 gb kalıyormuş ne yüklenebilir buna sonuçta bilgisayar kategorisinde bi cihaz. 16 litre depolu ferrari gibi. bence yetersiz
    SAPPHIRE hd7870XT(iade edildi) 960ti Takip *** Asus H81 Gamer *** İntel i5 4690k Noctua NH-D14 Soğutucu *** CORSAIR CARBIDE 300R 80PLUS 600W MidT, *** GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz *** SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 *** ASUS 23" MX239H AH-IPS LED MONİTÖR
  • veerzaara kullanıcısına yanıt
    Şahsen benim gibi sadece internet ve office programları için kullanacaklar için gayet yeterli. Şu an 1gb mc5 olmasına rağmen 6gb boş alanım var. Tabiki büyük depolama her zaman iyidir ama bahsettiğim şekilde kullanım için fazla para vermeye de gerek yok diye düşünüyorum.

Edit: Bu arada mini ve mini retinayı en uygun nerden bulabilirim, fiyatlar artmış gibi geldi bana 600den aşağı mini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 24 Mart 2015; 1:56:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Poison Well

Şahsen benim gibi sadece internet ve office programları için kullanacaklar için gayet yeterli. Şu an 1gb mc5 olmasına rağmen 6gb boş alanım var. Tabiki büyük depolama her zaman iyidir ama bahsettiğim şekilde kullanım için fazla para vermeye de gerek yok diye düşünüyorum.

Edit: Bu arada mini ve mini retinayı en uygun nerden bulabilirim, fiyatlar artmış gibi geldi bana 600den aşağı mini bulamadım.

Birazda sanal diskler ile sorunu çözebilirsiniz. Bende tablet alma peşindeyim ancak telin hafızası düşük iphone yandex de 2 tane hesabım var aktif kullanabiliryorsunuz aynı anda, icould vss.... de girince işin içine video ve fotolardan bayağı yer kazanılır. Müzikleride kendi hafızasında tutabilirsiniz böylelikle orj gibi olamasada alternatif olarak 20-30 GB veri tabanı cepte

• quote:

Orijinalden alıntı: trtuncay

quote:

Orijinalden alıntı: Poison Well

Birazda sanal diskler ile sorunu çözebilirsiniz. Bende tablet alma peşindeyim ancak telin hafızası düşük iphone yandex de 2 tane hesabım var aktif kullanabiliryorsunuz aynı anda, icould vss.... de girince işin içine video ve fotolardan bayağı yer kazanılır. Müzikleride kendi hafızasında tutabilirsiniz böylelikle orj gibi olamasada alternatif olarak 20-30 GB veri tabanı cepte

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar Air 2 64gb uygun mu:
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Apple iPad Air 2 64 GB Wi-Fi Silver Tablet Pc
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/apple-ipad-air-2-64-gb-wi-fi-silver-tablet-pc-fiyati,140829.html

Açıkçası uzun bir süredir fırsat kolluyorum, ürünü daha ucuz alabileceğim bir yer var mı acaba?

• Kerostas-i K kullanıcısına yanıt
    stokta yok denk gelirsek haberleşelim
    SAPPHIRE hd7870XT(iade edildi) 960ti Takip *** Asus H81 Gamer *** İntel i5 4690k Noctua NH-D14 Soğutucu *** CORSAIR CARBIDE 300R 80PLUS 600W MidT, *** GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz *** SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 *** ASUS 23" MX239H AH-IPS LED MONİTÖR
  • quote:

Orijinalden alıntı: veerzaara

stokta yok denk gelirsek haberleşelim
    3g'li ipadde varmı kampanaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 26 Mart 2015; 15:48:02 >

Orijinalden alıntı: Kerostas-i

Merhaba arkadaşlar Air 2 64gb uygun mu:http://www.istanbulbilisim.com.tr/apple-ipad-air-2-64-gb-wi-fi-silver-tablet-pc-fiyati,140829.html
    Açıkçası uzun bir süredir fırsat kolluyorum, ürünü daha ucuz alabileceğim bir yer var mı acaba?

stoklara girince fiyat değişebiliyor hemen ümitlenme derim.

> > < <
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.