Şimdi Ara

format atıldı apple kimligi gitti YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage]http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vgrn5.jpg[/simage]

Evet arkadaslar telefona format attim , telefon bu hale geldi nasil halledebiliriz nasil açarım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

e harfi ile baslıyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 13 Aralık 2013; 15:32:41 >

Orijinalden alıntı: druen

apple sifreni yaz.

e harfi ile baslıyormuş :)

bilmiyorum işte sorun orda , bi şekilde baska hesap yaratip açma imkanım varmı? veya hard format hesabı falan nasıl olursa

• yeni bir apple id acın. onu girin madem. bilgisayarda eski bir yedekleme yoksa bu yeni acacagınızla id ile devam edebilirsiniz. ama satın aldıgınız ürünlerde sıkıntı cıkabilir. sifremi unuttum seceneklerinden apple sitesinden belki bir sekilde eskiyi ögrenebilirsiniz.

yeni bir apple id acın. onu girin madem. bilgisayarda eski bir yedekleme yoksa bu yeni acacagınızla id ile devam edebilirsiniz. ama satın aldıgınız ürünlerde sıkıntı cıkabilir. sifremi unuttum seceneklerinden apple sitesinden belki bir sekilde eskiyi ögrenebilirsiniz.

Bir sekilde sifir alinmis haline getirebilirmiyiz , temiz bir şekilde kurulum

yanlış biliyorsam diğer arkadaşlar düzeltirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

yeni bir apple id acın. onu girin madem. bilgisayarda eski bir yedekleme yoksa bu yeni acacagınızla id ile devam edebilirsiniz. ama satın aldıgınız ürünlerde sıkıntı cıkabilir. sifremi unuttum seceneklerinden apple sitesinden belki bir sekilde eskiyi ögrenebilirsiniz.

naptın telefonu caldın da satacan mı

telefonun neresinden bilmiyorum da bir yerinden apple kimligini silebiliyordun sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

naptın telefonu caldın da satacan mı

telefonun neresinden bilmiyorum da bir yerinden apple kimligini silebiliyordun sanki.

Telefon arkadaşın kardeşinin. Çocuk format atmış .format atinca tabi girişte apple kimliği isteyeceğini akıl edememiş. arkadaşta benim telefondan anladigimida biliyor. ben ios tan anlamam bana verme dedim ama dinlemedi sende kalsın uğraşırsın dedi.
    bende yapmaya ugrasiyorum işte şuan yardım ederseniz

• O apple kimliğini bulmadan hiçbir şekilde açılamaz.
    Yeni id açın diyen arkadaş malesef yanlış söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 13 Aralık 2013; 17:33:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 14 Aralık 2013; 1:39:52 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.