Bildirim
Kutu açılışı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Frederique Constant? -
Jaeger-LeCoultre?
pek bilmiyorum fiyatlarını fakat şu saat merakı sardığından beri beğendiğim markalardan
şimdiden güle güle kullan abi, yeni saatler al ve Seiko veya Marvin'den sıkılıp satmak iste -
Roamer demek geçiyor içimden Hasan başkan gerçi roamer pek değil hiç yaygın değil forumda ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Navy -- 2 Aralık 2013; 10:42:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz bilen yok
ibolution Jaeger-LeCoultre orta sınıf değil üst sınıf bir markadır , inşallah bir gün onun da kutu açılışını yaparız ;) -
Merakla bekliyorum.
Gözümüz gönlümüz açılsın bu bulutlu/yağmurlu İstanbul gününde. -
o zaman oris aga bu sefer bildim demi
Ebel ?
Wenger ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bell & Ross marka vintage stil bi saat diyerek atış hakkımı kullanıyorum. -
Olmuyor beyler, az daha gayret ;) Henüz bilen yok ... -
maurice lacroix veya meistersinger olabilitesi nedir daha da tahminde bulunmuyorum bunlarda tutmas ise
Bu böyle olmayacak o zaman son ip ucunu verip, çekiliyorum açılışa kadar gelen tahminlere yorum yapmadan bekleyeceğim ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozburun -- 2 Aralık 2013; 11:30:58 > -
Zeno Watch Basel -
quote:
Orijinalden alıntı: frenze
Zeno Watch Basel
model de budur belki
-
Bence kahverengi deri kayışlı bir model
@hozburun ; Eh açıklansın artık , markayı bulduk işte -
Cushion ya da kare şeklindeki saatlere ayrı bir ilgim var ve bu saatin gerek kollarının dizaynı gerekse de güçlü luminovası da eklenince duramadım aldım :) Gayet konforlu bir saat , işçilik tatminkar, sadece orjinal deri kayışı pek yakıştıramadım ve mevcutlardan bir kayış taktım, 1-2 haftadır keyifle kullanıyorum , takvim ayarsız artık idare edin ...
Alıntı resim:
Resimler azzzzzzzzzzzzzzzzz sonra :D
Ref.: Zeno Offround 3554-A1
Mekanizma: ETA 2836
Kadran: Mat siyah, Superluminova
Kasa: Polished çelik
Cam&arka kapak: Sertleştirilmiş mineral cam
Ölçüler: 43mm X 51mm X 13mm
Lug aralığı: 22mm
Su geçirmezlik: 30 metre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozburun -- 2 Aralık 2013; 11:56:11 >
-
hayırlı olsun Reis kolunda paralansın inşallah
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun... Mekanizmanın finishing süper görünüyor bence tersinden tak saati. -
Tahminler ve beğeniler için teşekkür ederim Daha iyileri sizlerin olsun :)
CEO teşekkürler
tachyon teşekkür ederim -
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullan :)
Benzer içerikler
- kol saati pilleri standart mı
- kol saat takvim ayarlama
- fossil saat kaliteli mı
- nacar saat
- jacques philippe
- honor watch 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X