Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (997. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.696.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size g3 rom un 1.1 güncellemesinde neler düzelmeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Haklısınız gözümden kaçmış. Yanlız bu romda batarya biraz yavaş doluyor gibime geldi. Dorimanx 4.9 var telefonda CloudyPro 2.2 ile uyumu nasıldır acaba?

Dorimanx yükleyin hocam, hızlı şarj özelliği aktif oluyor o zaman.
  • furkanku42 F kullanıcısına yanıt
    Onu bende düşünmedim değil hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Az önce CloudyPro yu yukledim ama tema siyah değil üstad. Aroma da mı gözümden kaçtı acaba?

Siyah tema sevmediğim için tercihim CloudyPro oldu demiş hocam Gözünüzden kaçtı sanırım Flex siyah arayüze sahip olan

siyah tema bende sevemedim. şimdi cloudypro'ya geçmeyi düşünüyorum. cloudyflexle aynılar değil mi? pardus nasıl biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

Onu bende düşünmedim değil hocam ya
    Hocam hangi romu kullanıyorsun bilmiyorum; ama şuan Optimus Pro v 4.4 kurdum bunda Quick Window'da saat, çağrı geçmişi, hava durumu, müzik, çağrı ve mesaj kayıtlarını okuma var... Tek sıkıntı saatlerin bazıları büyük yani Quick Window ekranına
  • quote:

Orijinalden alıntı: phaselis86

quote:

quote:

Az önce CloudyPro yu yukledim ama tema siyah değil üstad. Aroma da mı gözümden kaçtı acaba?

Siyah tema sevmediğim için tercihim CloudyPro oldu demiş hocam Gözünüzden kaçtı sanırım Flex siyah arayüze sahip olan

siyah tema bende sevemedim. şimdi cloudypro'ya geçmeyi düşünüyorum. cloudyflexle aynılar değil mi? pardus nasıl biliyor musunuz?

CloudyFlex ile tabi ki aynı değiller. Biri G Pro 2 portu diğeri G Flex portu. Pardus özetle "iyi"dir Pardusu inceleyin hoşunuza tercih edebilirsiniz arayüzü güzel çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMCNR

Teşekkür ederim :)
    G3 kamera karşılaştırması.. Flaşlı ve Flaşsız çekimleri.. Hepsi 10 mp ve Auto ayarlarla çekildi

- Google Camera -

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM--LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    **
    - Lenovo Super Camera

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM--
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    **
    - Stock Camera

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM--LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 18 Haziran 2014; 16:03:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

G3 kamera karşılaştırması.. Flaşlı ve Flaşsız çekimleri.. Hepsi 10 mp ve Auto ayarlarla çekildi

- Google Camera -

**
    - Lenovo Super Camera

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM--
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    **
    - Stock Camera

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu sanal tuşları nasıl küçültebiliyoruz

bana göre Optimus 4.4 ideal boyutlarda idi pardusa geçince biraz kaba gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Size g3 rom un 1.1 güncellemesinde neler düzelmeli?

1-) smart notice bende çalışmyor Ayarlar kısmındaki fc duzeltilirse iyi olur
    2-)Nadiren de olsa Arada takılmalar oluyor . Ayarlra gireyim diyiroum bi iki saniye bekliyor oyle giriyor o olaya çok taktım :=)

3) sarj daha stabil olmalı bazen iyi bazen kotu gidiyor.
    4) Kamera da bazen sıkıntı veriyor
    kIlıf ve radyo bende yok onlarda duzeltilsin tabi :)
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    ayarların fc olmasını duzelttıgını dun yazmıstı tiwitirdan :p

daha cok yolu var gıbı romun ama bu hataları ıle bıle keyıfle kullanıyorum sahsen :)
  • quote:

quote:

Haklısınız gözümden kaçmış. Yanlız bu romda batarya biraz yavaş doluyor gibime geldi. Dorimanx 4.9 var telefonda CloudyPro 2.2 ile uyumu nasıldır acaba?

Dorimanx yükleyin hocam, hızlı şarj özelliği aktif oluyor o zaman.

Alıntıları Göster
    g3 romunu rardan çıkarıp dosyaları telefonun dahili hafızasına kopyaladım ful wipe yaptım ininstal şeçenegine gelip hangi dosyayı flaşlıycaz burada çaktım şimdi rardan çıkan dört tane dosya var hangisinin içinde bu room bi yardım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ager34 -- 18 Haziran 2014; 16:17:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

daha cok yolu var gıbı romun ama bu hataları ıle bıle keyıfle kullanıyorum sahsen :)
    Art modunun canını yiyim

• quote:

xda yetmedi follow ediyorum diyorsun :) :) .Bende bu haliyle memunum birde eksiklikler giderilirse kerneller ve g2 tweaks box roma uyumlu hale getirilirse dehşet olur, kolay kolay degiştirmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Art modunun canını yiyim

art olayını dun deneyeyim dedim . bizim yiğen konuşan kedi tom oynuyor , Art de acmadı hata verip durdu çocugu kırmayayım diye dalvike dondum mecburen :)

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    hangısı g3 hangısı dıger kamera?
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    herhangıbır uygulamaya tıkla sonra kedı canını yesın

bende art modundayım zaten
  • quote:

hangısı g3 hangısı dıger kamera?
    Resimlerin hemen üzerinde belirtmişim hocam :)
  • by_ager34 kullanıcısına yanıt
    hocam sıze kım rardan cıkartın dıdı kı :)

rar halınde hafızaya atıcaksınız zaten rarsız olan dosyayı gormez trwpde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Art modunun canını yiyim

whatsapp sorunsuz çalışıyor mu art modunda

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    edit : jeton dustu tamam :)

flaslı ve flassız ı gormemısım yanyana karsılastırma sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 18 Haziran 2014; 16:26:54 >
  • 
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.