Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (998. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.693.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunsuz hatta çok hızlı çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Sanal tuşlardaki menü tuşunun yerine son görevler tuşunu nasıl getirdiniz? Ben menü yü kaldıramıyorum oradan. Xposed var bu işin içinde sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Mukemmelmis ya çok sevdim önceden sorunluydu şimdi bildiğiniz varmı hangu uygulamalar sıkıntılı

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam g3 romda hep böyle zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

hocam sıze kım rardan cıkartın dıdı kı :)

rar halınde hafızaya atıcaksınız zaten rarsız olan dosyayı gormez trwpde

kardeş ilk room deneyimim olacak yani rarlı şekilde atıp ininsatal seçeneğinden direkt kuruyormuyuz yoksa seçmemiz gerek başka seçeneklerde varmı bi zahmet aydınlatırmısın bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

Hocam hangi romu kullanıyorsun bilmiyorum; ama şuan Optimus Pro v 4.4 kurdum bunda Quick Window'da saat, çağrı geçmişi, hava durumu, müzik, çağrı ve mesaj kayıtlarını okuma var... Tek sıkıntı saatlerin bazıları büyük yani Quick Window ekranına

Ben de aynı romu kullanıyorum hocam :) dediginiz gibi ufak bir boyut sorunu var ama bence daha farklı şeyler düşünülebilir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Art modunun canını yiyim
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

art olayını dun deneyeyim dedim . bizim yiğen konuşan kedi tom oynuyor , Art de acmadı hata verip durdu çocugu kırmayayım diye dalvike dondum mecburen :)

Hocam bana kıyak geçmişler heralde
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Radyo olmadığını daha önceden belirtmiştim hava durumu zaten herkeste ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: phaselis86

quote:

Art modunun canını yiyim

whatsapp sorunsuz çalışıyor mu art modunda

Alıntıları Göster
    Karşılaştırmalı Crop test

- yaklaşık mesafe 2.5 - 3 mt
    - Çekim zamanı 23:00

• Art moda bir türlü alamadım telefonu sürekli dalvike geçiyor ya anlamadım ki bu işi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Art modunun canını yiyim

art olayını dun deneyeyim dedim . bizim yiğen konuşan kedi tom oynuyor , Art de acmadı hata verip durdu çocugu kırmayayım diye dalvike dondum mecburen :)

Hocam bana kıyak geçmişler heralde

Alıntıları Göster
    bendeki bunun daha gelişmişi galiba .. :=)

• quote:

Art moda bir türlü alamadım telefonu sürekli dalvike geçiyor ya anlamadım ki bu işi

Xposed kullanıyorsan geçmez ART ye onu deaktif et olur
  • quote:

Art moda bir türlü alamadım telefonu sürekli dalvike geçiyor ya anlamadım ki bu işi

Bende de öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cellman406 C kullanıcısına yanıt
    OptimusRs LGClockWidget.apk'nın içindeki png dosyalarını editleyebilirsnz bu problemi gidermek için demiş; ama bn bilmiyorum nası yapılacağını akşam araştıracağım biraz bulursam bişeler haberdar ederim hocam sizide Zaten Optimus Flex kullanıyordum Pro'ya geçtim, şimdi OptimusRs yeni rom çıkarana kadar bundayım
  • Xposed vardı hepsini uygulamardan kaldırdım ama sonuç yine aynı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

ClodyPro mu ClodyFlex mi desem

Siyah temalı rom sevmediğim için tercihim cloudypro dan yana oldu

ses düşüklüğü ve konuşma sırasında echo gibi sorunlar varmış sanırım çözümü var mı?
  • Ben Xposed ile greenify, xprivacy gibi uygulamalar kullanıyorum. Xposed'i iptal edip de bu programları kullanamaz mıyım? Ne farkı olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

OptimusRs LGClockWidget.apk'nın içindeki png dosyalarını editleyebilirsnz bu problemi gidermek için demiş; ama bn bilmiyorum nası yapılacağını akşam araştıracağım biraz bulursam bişeler haberdar ederim hocam sizide Zaten Optimus Flex kullanıyordum Pro'ya geçtim, şimdi OptimusRs yeni rom çıkarana kadar bundayım

Eyvallah hocam

• CloudyPro II 2.2 de Dorimanx r.9 ile beraber sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım ART modu. Xposed yok.

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    bu g3 rom un diğerinden farkı ne peki? aynı rom değil mi? tarihi aynı da
  • 
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.