Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.698.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorunsuz1

ndı rom unu bul pc ye indir flas tool aracılıgı ile yükle dowload moda giris ısın kapalı telefonun ses acma tusuna basılı tut ve kabloyu tak basılı tutmaya devam et dowload yazısı cıkınca esleme basla ayrıca ana konudada flas tool ile yükleme konusunu okursan daha yardımcı olur
    probamı kullanan varmı performansı nasıl çift tıklamada ekran açıp kapatması düzgün çalışıyor mu yakında ona geçebilirim ben slimkatı şu an kullanıyorum saf android olarak iyi geldi çok bariz kusuru yok hatta video da çektim
    http://www.youtube.com/watch?v=gdHjRfL2cQ0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 16 Ocak 2014; 15:19:42 >

• Kuvvet_Mira K kullanıcısına yanıt
    Önce cihazı download modda açabiliyor musunuz ona bakın , eğer açabiliyor iseniz , cihaza hard reset atın , download modda açamıyor iseniiz , cihazın driverlarını kurun daha sonra , flash tool ile hangi romu yüklemek istiyor iseniz onu indirin ve kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

TWRP de mount var menüde oraya gir. Oradan da OTG i işaretle
    benim özelleştirmeden kastım aslında daha çok uygulama ikonlarını değiştirme navbar sarj sinyal simgeleri vs renk, simge değişimi tarzı şeyler daha önce galaxy nexus kullanıyordum bilen varsa onda aokp rom vardı o tarz birşey arıyorum daha çok.

@ozidane

Daha önceki nexus deneyimimden yola çıkarak romlarda zaten dört dörtlük olayını ben daha görmedim :) şarjı ve boş ram miktarı iyi olanın özelleştirmesi kısıtlı oluyor, özelleştirmesi iyi olanında şarjı ve boş ram miktarı kısıtlı oluyor olay sizin hangi kısımdan taviz vereceğinize kalmış tamamen bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Önce cihazı download modda açabiliyor musunuz ona bakın , eğer açabiliyor iseniz , cihaza hard reset atın , download modda açamıyor iseniiz , cihazın driverlarını kurun daha sonra , flash tool ile hangi romu yüklemek istiyor iseniz onu indirin ve kurun.

Evet telefonu "download mode" da acabiliyorum fakat "factory hard reset" yapmak istedigimde "TWRP" basliyor ve maalesef "hard reset" atamiyorum.
    Telefon su anda aciliyor ve "RayGlobe ROM" yuklu. Bu TWRP'den kurtulmanin bir yolu var mi acaba? Yoksa "TWRP" ile "Factory Hard Reset" de yapabiliyor muyuz? Yapabiliyorsak nasil yapiyoruz?
    Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuvvet_Mira -- 15 Ocak 2014; 20:45:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: huseyintat

Freedom uygulaması harikaymış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hocam freedom yüzünden google play'e giremeyenler var dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim

teşekkürler, şuanlık sorun yok gibi

• Freedom programı yüzünden google Play'e giremeyen varsa Root browser vb Program ile System, etc klasörüne girip oradan host dosyasını silerler ise google playe sorunsuz girebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuvvet_Mira K kullanıcısına yanıt
    Download mod açılıyor ise direk TR 10 c veya başka bir rom kurabilirsiniz , o zaman recovery mod gider ve Cihaz normale döner .
  • IDEOS X5 çoğu kişinin ilk göz ağrısıdır.

IMEI sorununu hiç yaşamadım. Fakat 5irom'u her ihtimale karşı bulundururdum.

Zaten çok Rom denemedim. Ancak denediklerim içinde en iyisi Oxygen 2.3.1 versiyonuydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuvvet_Mira

quote:

Evet telefonu "download mode" da acabiliyorum fakat "factory hard reset" yapmak istedigimde "TWRP" basliyor ve maalesef "hard reset" atamiyorum.
    Telefon su anda aciliyor ve "RayGlobe ROM" yuklu. Bu TWRP'den kurtulmanin bir yolu var mi acaba? Yoksa "TWRP" ile "Factory Hard Reset" de yapabiliyor muyuz? Yapabiliyorsak nasil yapiyoruz?
    Tesekkurler...
    telefonun acılıyor ise cvm recoveriy yükle ana baslıktan ögren onunla atarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuvvet_Mira

quote:

Tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sorunsuz1

Alıntıları Göster
    TWRP den kurtulmak için FLASHTOOL ile yazılım atman gerekmekte. Yani telefonu fabrikadan çıkış haline getiriyorsun.

Flashtool ile yüklemeden sonra TWRP siliniyor.

@Kuvvet_Mira

Dostum Rayglobe öneririm. Güzel stok tabanlı rom. Öneri sıralamam şu şekilde.

ROM : Rayglobe
    DPI : 320
    MOD : Gravity ve xposed yükleyici.

Bunlar yeterli olacaktır, mutlaka dene. Hepsi ana sayfada mevcut

@canb95

Demek istediğinizi tam anlayamadım kusura bakmayın yardımcı olmak isterim ama biraz daha açarmısınız..

@Gökşen PASLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 15 Ocak 2014; 21:45:43 >

• Legend. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam finaller bitsin ilk fırsatta hepsini deniyeceğim ilk mesajı okumaya daha yeni vaktim oldu sanırım benim aradığım şeyler g2 de daha çok mod lar ile oluyor anladığım kadarıyla
  • canb95 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, sonunda oldu...
  • hocam ben bu olayı freedom resımdekı gıbı ıkıyor ne demek o
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • gokko3418 kullanıcısına yanıt
    hocam applock uygulaması size freedom uygulamasına şifre konulsun mu diye soruyor...
    Eğer başkalarının bu uygulamaya ulaşmasını istemiyorsanız şifre koyabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

hocam applock uygulaması size freedom uygulamasına şifre konulsun mu diye soruyor...
    Eğer başkalarının bu uygulamaya ulaşmasını istemiyorsanız şifre koyabilirsiniz...

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Energy ROM çıktı ve indirme linkleri eklendi . (21)

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    hocam o degıl altında ki yazıyı sordum ben
  • gokko3418 kullanıcısına yanıt
    ülkenizde bu uygulamayı kullanmak illegal olabilir diyor(yasadışı)...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    kaldırdım hocam ztn :) google play sıkıntı yarattı
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.