Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.700.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle bilgisayar sanırım telefonu tanımamakta ilk önce pc e tanıtmak lazım telefonu.

Bunun en basiti ise LG Suit indirmek ve kurmak. http://www.lg.com/tr/destek/pc-suite

Daha sonra yüksek ihtimal download mod a alarak flashtool ile yazılım yükleyebilirsiniz.

Ayrıca eğer otg kablonuz ve flash bellek var ise içerisine rom atıpta telefona yükleyerek açabilirsiniz.

@aslanenver
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

PM atmıştım dün ama sanırım görmediniz;

LG G Flex rom hakkında artıları/eksileri v.1.4 (12. sıradaki)
    12 numaralı lg flex rom v1.4.2 update i cikti bence rayglobe flexten cok iyi bos ram miktari 700-900 araliginda ve sarj konusu da guzel optimize edilmis..gereksiz google uygulamalari kaldirilmis saf olarak geliyor rayglobe da modlar gomulu mesela benim gibi kendiniz yuklemek istiyorsaniz istediginizi bu rom tavsiye olunur hele birde 380dpi yapinca tadina doyum olmuyor.. alt sanal tuslari gizleme ozelligi tabiki de mevcut ve ekrani ikiye bolme ozelligi..tek calismayan qses yani voice mate onun disinda hata aldigim bir durum yok..

Kardeşim dediğin roma baktım ama ingilizce herhalde türkçe desteği var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle bilgisayar sanırım telefonu tanımamakta ilk önce pc e tanıtmak lazım telefonu.

Bunun en basiti ise LG Suit indirmek ve kurmak. http://www.lg.com/tr/destek/pc-suite

Daha sonra yüksek ihtimal download mod a alarak flashtool ile yazılım yükleyebilirsiniz.

Ayrıca eğer otg kablonuz ve flash bellek var ise içerisine rom atıpta telefona yükleyerek açabilirsiniz.

@aslanenver

çok tşk ederim. Dediklerini yapıp sonucu yazarım.

otg kablom var. şimdi aklıma geldi. usb atıp görecek mi bakayım. olursa pardus rom indirdim. muhtemelen onu yüklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanenver -- 10 Ocak 2014; 18:41:45 >

• aslanenver kullanıcısına yanıt
    Haber bekliyoruz
  • gokhan4481 kullanıcısına yanıt
    Evet yüklendiğinde ingilizce olarak geliyora ma ayarlardan türkçe yapabilirsiniz.. Kurulum ekranını atladıkları için ingilizce ye ayarlı geliyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 10 Ocak 2014; 19:41:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben cwm nin sizin dediğiniz sürümünü yani 6.0.4.4 sürümünü kullandım otg desteği yok.. Ama twrp ta var 2.6.3 4 sürümünde ayrıca daha hızlı cwm ye göre bence..

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Sorun değil hocam ne demek hatırlatayım belki kullanmak isteyen bi arkadaş çıkar okurdedim ;)

• 6.0.4.4 ün otg desteği yok sanırım. recovery modedayken twrp yi nasıl yüklerim ?
    otg den bunu kur

http://techerrata.com/file/twrp2/g2d802/openrecovery-twrp-2.6.3.3-g2d802.zip
    Hocam otg desteklemiyor ki nasıl yüklesin arkadaş bence full wipe yapıp cihazı kapatsın sonra ses açma tuşu ve power tuşuna basıp download mode a geçsin.. Yada wipe tan sonra restart butonu vardı sanırım onunla yeniden başlatıp hemen ses açma tuşuna basarsa açılır downloadmode

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanenver

6.0.4.4 ün otg desteği yok sanırım. recovery modedayken twrp yi nasıl yüklerim ?

Pc nizde lg driverlarınızın yüklü olduğunu var sayıyorum

cihazınızı pc ye bağlayın windows tan cmd yi çalıştırın komutları sırasıyla girin

cd..
    cd..

ana hdd konumuna gelicektir ( c: )

cd windows

cd system32

adb shell

cihazı arayacak bağlımı diye bulunca

dd if=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota of=/sdcard/fota-backup.img

sonra

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

cihaza restart atın

Orjinal rom hasar görmediyse cihaz açılır lg logosunda kalıyor ise download moda alabilirsiniz orjinal yazılımı kurarsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 10 Ocak 2014; 22:32:27 >

• Bilgiler için sglun arkadaslar yarın deneyip yazacam.

• Arkadaşın sorduğu soru recovery üzerinden nasıl TWRP yüklerim idi.

Arkadaş zaten tuş kombinasyonları ile download a giremediğini yazmış.

Ve zaten arkadaşa telefonu pc bağlayıp nasıl açılacağı ile bilgi vermiştim.

Şimdi, siz bunu neye istinaden bunu yazdınız anlamadım ben ? @altunok

Dostum probleminiz devam eder ise yazın. @aslanenver
  • Merhaba.Benim sorunum wifi hotspot kullanarak internete giremiyorum.Bağlantı yapılıyor ama ünlem işareti çıkıyor ve nete girmiyor.Telefondan internete girebiliyorum.Rayglobe 3.2 ve rayglobe flex romları denedim ikisinde de aynı sorun var.Telefona rom atmadan önce böyle bir problem yoktu.
    Hocam yanlış anlamışım sanırım ootg den bunu kur diye bir link vermişsiniz ya ben direk ondan öyle yazdım..
    Saygılar..

• Şuan CM11 den bağlanmayı dedim ve sorunsuz bağlandım. İsterseniz flash işlemlerini tekrarlayın tekrar olmaz ise flashtool ile stok rom a dönüş yapabilirsiniz sizin için çok önemli ise. @teacher1977

Problem yok dostum
    Saygılar @altunok

• Arkadaslar bende herturlu en son driverlar olmasina ragmen guncelleme sonrasi pc hicbir sekilde telefonu gormuyordu(aygit guncellemesinde de denedim ama guncellemedi) bu sorunu biraz arastirma sonrasi cwm nin yani clockworkmod un da kendine ait driverlari oldugunu ogrendim ve yukledim sonra pc telefonu buldu ve daha once burda verilmis olan kodlari komut penceresinden yazarak cozume ulastim bilmeyen arkadaslari bilgilendirmek istedim cwm nin de driverlarini kesinlikle yukleyin.

Not: cwm 6.0.4.4 otg yi gormemisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 10 Ocak 2014; 23:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Şuan CM11 den bağlanmayı dedim ve sorunsuz bağlandım. İsterseniz flash işlemlerini tekrarlayın tekrar olmaz ise flashtool ile stok rom a dönüş yapabilirsiniz sizin için çok önemli ise. @teacher1977

Problem yok dostum
    Saygılar @altunok

Rayglobe 3.2 den çok memnunum.Ama hotspotta çok önemli benim için.CM11 i önerirmisin daha önce rayglobe kullanmış biri olarak.
  • teacher1977 T kullanıcısına yanıt
    CM mod lar ile inanılmaz keyifli bir hale geliyor saf hali ile beğenmeyebilirsiniz. Ana sayfada 2. mesajda 2. rom dan da ekran görüntüm mevcut bakabilirsiniz. Ama rayglobe da çalışması lazım ya direk stok base yani ilginç. Tekrar bir full wipe ile yükleme yaparsanız belki çözülür probleminiz üşenmez iseniz.
    Hocam ben genelde lg romları arasında gidip geliyorum ayarlardan yedekleme kısmından Full yedek alıp sonra tekrar dönüyorum.. Şimdi cm11 yüklemek istesem bunu yapamam siz nasıl yapıyorsunuz tüm uygulamaları rehberimmesajları vs Full yedek alıp farklı bir roma nasıl yüklüyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.