Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OTG görmüyor diyor arkadaş ama otg den TWRP yükledi ben burayı anlayamadım.

Acaba romları mı görmüyor

@altunok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

OTG görmüyor diyor arkadaş ama otg den TWRP yükledi ben burayı anlayamadım.

Acaba romları mı görmüyor

@altunok

Dün install bölümünde yanlış arkmeye girdiğim için org kabloyu görmüyor dedim. Biraz kurcalayinca doğru yeri buldum.
    Full wipe yapıp parfüm romu kurdum ama acmadı.
    Sonrada 2.6.3.3 twrp yukledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Şunu pc nize kurarmısınız . Driver için

http://dosya.co/mygoyc1aq4jq/LGUnitedMobileDrivers_S4981MAN38AP22_ML_WHQL_Ver_3.8.1.rar.html

indirdim, kurdum. telefonu bağlıyorum. usb driver yükle penceresii aktif oluyor.
    dosyanın yolunu gösteriyorum ama tık yok.. :)

Windows xp kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

quote:

Orijinalden alıntı: aslanenver

bu ekranda kaldım. nasıl rom yüklerim..

lg pc suite yükledim. yine de pc driverı görmüyor. anlamış değilim..

önceden 6.0.4.4 recovery vardı. twrp otg kabloyla yükledim. şuan team recovery mode açılıyor..
    otg kagloyu görmüyr. yada ben mi aktif edemedim. çözemedim.

6.0.4.4 teyken 16gblık flash belleğin için custom rom pardus vardı. onu yüklediği halde açmadı.
    şuan resmin olduğu ekran da kaldım ve çözüm önerisi bekliyorum.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

hocam mount diyeceksin herşeyden önce ordan en alttaki otg yi işaretleyeceksin sonra da legend hocanın dediği gibi full wipe ve installden yükleyeceksin otgyi önce mount etmen aktif etmen gerekiyor yani ;)

mount bölümünde usb otg gözükmüyor.

• aslanenver kullanıcısına yanıt
    http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=ST109878036432180364321 Bu dosya Xp de de çalışması lazım bir de bunu deneyin.
    XP den kaynaklanıyor büyük ihtimal görmemesi. LG pc Suit kurdunuz mu?

• @nighteyes , indirdim. yükledim. driverı yine görmüyor..
    @legend. , pc suite kurulu.
    İlginç gerçekten. Başka pc de deneme imkanın varmı ? İş yerinde arkadaşında veya evde. Başka bir windows kurulı bir pc ?

@aslanenver
    Ben yükledim görüyor hocam , xp yüklü cihazda da denedim , eski programı kaldırıp deneyin bir daha görmesi lazım denedim şuan problem yok son verdiğim linkteki setup la xp de görüyor.
  • @legend. öle yapacam artık. bildiğimi bile unutur hale geldim. Yaptığım her adım doğru ama aynı yerde saplanım kaldım.

@nighteyes, sanırım xp ile farklı bir dosya çakışıyor ki böyle bir problem var. Aklıma başka birşey gelmiyor.
    Vermiş olduğum son link ile xp de bağlandım cihaza driver sorunu yok suitten de bağladım şuan , herhangi bir problem yok driver ile ilgili xp de . daha önce driver programlari kurdu iseniz silin pc resetleyin daha sonra son verdiğim linkitekini kurun .
  • Size zahmet USB driveri gösterdiğiniz klasoru yazar misiniz

Dosya göstermiceksin hocam , o pencereyi kapayın , setuptan dan kurun dosyayı tamamdır.
  • Yok abi, driveri otomatik tanımıyor.

Hocam sen teamviewer indir istersen , bağlanalım bir bakayım ben strese girdim burda .
  • Dostum şuan ki TWRP OTG görüyormu.

Görmüyorsa görmesi lazım .

- USB formatına bak FAT32 olsun.
    - PC de fat32 olarak biçimlendir.
    - Daha sonra rom at içerisine parfüm rom falan yazmışsın anlamadım adam akıllı bir rom indir. CM falan düşük megabyte lı deneme amaçlı. Açılsın bir telefon. Ana sayfada linkleri var oku ve indir.

Mutlaka bunları dene OTG den bağlanman lazım çünkü mutlaka yani madem pc görmüyor şuna odaklan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 11 Ocak 2014; 18:54:51 >

• Simdı eve doğru geciyorum. En kötü evdeyken yardım isterim. Atladigim birşey mı var. Artık hersey birbirine girdi. Arkadasın Pc de deneyecem. En azından yeniden kurulum yaparım.

Son durum telefon yukarıda paylaşmış oldugum resimdeki gibi. Öle kaldı.

• Pardus rom indirdim. Klavyenin otomatik yazmasından dolayı parfüm yazmış.

USB belleği biçimlendirdim ama yine yapacam.

Tamamdır mutlaka yaz halledelim şu problemi ..

@aslanenver

• aynen hocam cwm de otg gösterip twrp yüklemiş.. ama şunu belirteyim twrp 2.6.3.4 otg destekliyor ben kullanıyorum hiç bir sıkıntıda yaşamadım mount bölümüne şimdi yine baktım otg takılı olmamasına rağmen görünüyor onun yanındaki kutuğu işaretlediğimde hemen otg içerisine girebiliyorum..USB belleğin Fat32 olması lazım..şaşırtıcı..
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.