Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35673568356935703571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a3l4i

an itibari ile RR 5.8.0 yükledim alt tuslar once vardı suan yok lütfen yardım edin

Ayarlar>Kişileştirme>Tuşlar>Gezinti çubuğu>Gezinti çubuğunu etkinleştir
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    saol dostum ancak bu son sürümünün bugı varmıs
    restart atınca düzelio
  • 1 günlük kullanımım sonucu detaylar,

- sarj olurken telefonu acamıyorsunuz kabloyu cıkarıp led tamamen sonene kadar beklemeniz gerek
    - video cekim kalitesi kotu
    - magisk manager arada sırada cokuyor
    - 7.1.1 ile sanırım artık uygulamaları klasorler halınde gruplandıramıyorsunuz
    - takvim uygulaması hesap ekli olmasına ragmen devamlı hesap ekleyiniz diyor
    - genel olarak telefonun sesi bayagı az
    - veri baglantısı olmadıgı zaman sanki telefon cekmıyormus gibi gosteriyor
    - ilk yuklediğinizde alttaki tuslar gelmio tkr restart atmanız lazım

+ yeni ust bar hosuma gitti bayagı kullanıslı
    + kişisellestirme secenekleri cok hos
    + islemci hızı gibi performansı ayarlayabiliyorsunuz
    + fotograf kalitesi yuksek gece ve gunduz
    + Ram kullanımı ve hafıza kullanımı cok dusuk (7.49gb hafıza ve cogunlukla 1gb ram bos)
    + bataryayı bayagı verimli kullanıyor
    + telefonda istediğiniz datayı gorebılıyorsunuz teknik veriler cinsinden (mah,v,A,dpi v.s.)
    + akıcı ve hızlı donma v.s. yok

7.1.1 RR 5.8.2 Nightly

sahsi gorusum suana kadar 6.0.0 tabanlılar, CM, MUI haric denemediğim rom kalmadı bu en iyisi

• Hocam, rr 5.8.2 official surumunde bu hatalar var midir? Nightlyden bir onceki surumde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limones kullanıcısına yanıt
    ilk defa ben nighly i denedim eski surumlerı bılmıyorum.
    XDA sayfasında yazıyordur belki
  • yeni sürüm çıkmış

Name Modified Size Downloads / Week Status
    Parent folder
    RR-N-v5.8.2-20170406-d802-Nightly

https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix/files/d802/Nougat/RR-N-v5.8.2-20170406-d802-Nightly.zip/download
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    bendeki 4 nisan surumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

bendeki 4 nisan surumu

bu 6 nisan yüklüyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 6 Nisan 2017; 17:34:22 >
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    suan farkettim sarj %100 iken simgede sayı gostermıyor 99 olması lazım gostermesi icin.
    hayırlısı bakalım neleri duzeltmisler gorecegiz
  • rom atmadan önce bütün uygulamaları yedekleyip rom kurulumundan sonra tekrar getirebileciğim yedek alma proğramı hangisi
  • KayıpZaman kullanıcısına yanıt
    En iyisi Titanium Backup. Pro sürümü satın almaya değer bir uygulama.
  • G2 ile birlikte Gear S3 kullanan var mı?
  • Beyler miui v8 den rr 5.8.2 ye gecmek istiyorum herhangi bir bootloader falan yuklemem gerekiyormu

• Beyler ben rr 5.8.0 kullanıyorum bu son surumu twrpden direkt flashlayabilir miyim yoksa gene gaps bootloader falan kurmam gerekli mi

• Batarya ömrü olarak H-Rom mu daha iyi Cloudy G2 3.3 mü?NDM 5.5 yükledim ekran süresi 3 saati zor görüyor
  • Günlük kullanim için hangi rom onerirsiniz 7 androidli olmayan cunku android nougatlar bende wifi kopmasina neden oluyor

• Bu son 5.8.2 nightly i kurdum ama bunda da rom yok twrptan su yukelyince de acilmiyor telefon tekrar kurmam gerekiyor. Root olayini nasil halledecez ya

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanhardy

Günlük kullanim için hangi rom onerirsiniz 7 androidli olmayan cunku android nougatlar bende wifi kopmasina neden oluyor

NDM 5.5 + dorimanx kernel öneririm. En az 5 saat ekran süresi alıyorum kendi kullanımıma göre. Rom da gayet stabil.
  • Hocam gelistirici seceneklerde root izni ile ilgili ayar var mi ? Varsa Uygulama ve adb olarak secin o zaman oluyordu.

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Hocam cehaletime ver ama daha önce hiç kernel kullanmadim yani flashlaniyormu falan bilmiyorum kisaca anlatabilirsen cok sevinecegim birde rom ile kernelin linkini atarsan makbule geçer teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 35673568356935703571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.