Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35693570357135723573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam ilginiz için. Deneyeyim bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Kendinden root lu mu bu rom?

O mesajımda yazdığım root dosyasını flashlarsan rootlu olur. Root özelliğini kullanmak için geliştirici seçeneklerine gireceksin bu romda.

Ayarlar

Telefon Hakkında ya gir.

Derleme numarasına en az 5 kere dokun.

Geliştirici menüsü açılır.

• CM 13 attım hocam atacağım zaman söylediğiniz şekilde atarım teşekkür ederim

• Bu RR roma ne olmuş yahu günlük güncellemeye geçmişler. Önceden 15 20 günde bir çıkıyordu ne güzel.
  • Nightly surumlerde iyidir. Daha cok feedback alirlar. Official yada snapshot çıktığında yukleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

Aynı sorunla bende karşılaştım. Yeniden flashladım düzeldi. İşin zor tarafı telefonda root olmayınca twrp ye zor girdim denemediğim tuş kombinasyonu kalmadı:)

Bu sürümlerde "Magisk Manager" diye bir programla gerçekleştirmişler ayarlar kısmında gözükmüyor. Aslında aratınca çıkıyor ama herhangi bir işlevi yok. Uygulamaya girince resimdeki root aktif olmuş ise sorun yok demektir bu arada officall sürümünü kullanıyorum.

EDİT: Şarj sırasında yanan bildirim ledini nasıl kapatıyoruz? Bir türlü bulamadım ayarlardan.

merhabalar
    root olayını ben beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim.

ben 5.0.2 orijinal rom kullanırken bu aşağıda verdiğim sürüme geçmeye çalıştım dünden beri 10 defa kurulum yaptım 8inde de boot da kaldım sürekli dönüyor ekran.

ilk önce twrp de wipe yaparken sadece internal storage seçmeden diğer hepsine yapıyorum.
    sonra install dan sırasıyla:

1-bootstack-d802-CAF-signed
    2-RR-N-v5.8.2-20170410-d802-Nightly
    3-open_gapps-arm-7.1-aroma-20170411

bunları flashlıyorum ve 10 da 2 ihtimal telefon açılınca root kontrol ettiğimde yok diyor.

tavsiyeniz neler teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 12 Nisan 2017; 9:30:8 >

• ilktefa degiştirecem sizce eniyi stabil çalışan rom hangisi birde nasıl yapacagımı resim yada videoile nasıl yapacagımı gösterirseniz
  • colezium kullanıcısına yanıt
    Cm13 neden attiniz hocam Android 7 varken ?

Memnun musunuz peki ?

• bastaklı18 kullanıcısına yanıt
    Stock tabanli romlarda CloudyG2 3.3 ama o da bir sureden sonra şişme yapıyor o yuzden CM13 veya RR Nougat romlarini deneyebilirsiniz

• kosist K kullanıcısına yanıt
    Bundan önce CM 14.1 unoffical kullanıyordum hocam yani 7.1.1 . Offical kullanmak istedim biraz da ama lineage açılmadığı için o sürümü attım
    Memnunum hocam lakin 7.1.1 daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colezium -- 12 Nisan 2017; 14:15:7 >
  • rr 5.8.2 rom'dayım, nightly sürüme sadece wipe cache/dalvik cache yaparak geçilebilir mi?
  • colezium kullanıcısına yanıt
    Hocam peki CM13'un en son Snapshot sürümü linki mevcut mudur sizde acaba ?

• ahbap kullanıcısına yanıt
    Bence Full Wipe yapın daha sağlıklı bir geçiş olur

• Lg g2 rr roma viber4androidi nasıl yuklerim yardımcı olurmusunuz

Maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Aynı sorunla bende karşılaştım. Yeniden flashladım düzeldi. İşin zor tarafı telefonda root olmayınca twrp ye zor girdim denemediğim tuş kombinasyonu kalmadı:)

Bu sürümlerde "Magisk Manager" diye bir programla gerçekleştirmişler ayarlar kısmında gözükmüyor. Aslında aratınca çıkıyor ama herhangi bir işlevi yok. Uygulamaya girince resimdeki root aktif olmuş ise sorun yok demektir bu arada officall sürümünü kullanıyorum.

EDİT: Şarj sırasında yanan bildirim ledini nasıl kapatıyoruz? Bir türlü bulamadım ayarlardan.

merhabalar

ben 5.0.2 orijinal rom kullanırken bu aşağıda verdiğim sürüme geçmeye çalıştım dünden beri 10 defa kurulum yaptım 8inde de boot da kaldım sürekli dönüyor ekran.

ilk önce twrp de wipe yaparken sadece internal storage seçmeden diğer hepsine yapıyorum.

bunları flashlıyorum ve 10 da 2 ihtimal telefon açılınca root kontrol ettiğimde yok diyor.

Ben nightly sürümünü kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum da. Officall sürümünü kullanıyorum mart ayında çıkan.

RR bu root olayını niye değiştirdi anlayamadım. Bende ilk kurduğumda rootu açamadım ama ikinci kuruşumda magisk programına girdiğimde rootlanmış olduğunu gördüm ama hala ayarlarda root ile ilgili bir erişimim yok. O işi magisk programı hallediyor.

Hrbirdy bootstack lar var onlar ile flaslamanı öneririm.

Twrp güncel olsun boot sorunu o yüzden olabilir bilemiyorum.

Herhalde Magisk Manager ın reklamını yapmak için bu yönteme geçtiklerini tahmin ediyorum.

• Arkadaşlar şimdi bu rr sürümünü root nasıl yapacağız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

merhabalar

Ben nightly sürümünü kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum da. Officall sürümünü kullanıyorum mart ayında çıkan.

RR bu root olayını niye değiştirdi anlayamadım. Bende ilk kurduğumda rootu açamadım ama ikinci kuruşumda magisk programına girdiğimde rootlanmış olduğunu gördüm ama hala ayarlarda root ile ilgili bir erişimim yok. O işi magisk programı hallediyor.

Hrbirdy bootstack lar var onlar ile flaslamanı öneririm.

Twrp güncel olsun boot sorunu o yüzden olabilir bilemiyorum.

Herhalde Magisk Manager ın reklamını yapmak için bu yönteme geçtiklerini tahmin ediyorum.

Tesekkurler ilginiz icin.

Sizden bir ricam var suan kullandiginiz yuklememi tavsiye ettiginiz rom gapps boot dosyalarini ismen veya link olarak verebilirsen sevinirim. Isi gucu biraktim 3 gundur bunla ugrasiyorum 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Şuraya bakın isterseniz:

http://cyanogenmod.altervista.org/
  • LG G2 D802TR LOLLİPOP 5.0.2 SÜRÜMÜ İÇİN TWRP KURULUM DOSYASI VAR MI ACABA
  • 
Sayfa: önceki 35693570357135723573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.