Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3060. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30583059306030613062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delidolu44

quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

Hocam dolphin tarayıcıdan kaynaklanmış sorun chrome dan girince kullanıcı sayfası açıldı.
    Bu arada geliştirici Iron Droid olarak değiştirmiş romun ismini bu hafta içi yayınlayacağını belirtmiş linki

Tşk ederim
    Acaba yeni rom ismi Powerg2 rom 2.1 in devamımı. İsim sorun değil önemli olan 2.1 in devamı olması. Görüntü ve stabillik olarak suan ki rom çok iyi. Sadece bir kaç eklenti ve şarjın biraz daha stabil hale gelmesi

Alıntıları Göster
    Gençler birkaç gündür feci şekilde şarj kaybına maruz kalıyorum. Ekran kapalı-açık fark etmiyor. Cloudy 3.3 + DorimanX 6.7 vardı, kerneli 6.4'e getirdim sonuç değişmedi. Ne önerirsiniz? Ona göre acilen işleme başlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Gençler birkaç gündür feci şekilde şarj kaybına maruz kalıyorum. Ekran kapalı-açık fark etmiyor. Cloudy 3.3 + DorimanX 6.7 vardı, kerneli 6.4'e getirdim sonuç değişmedi. Ne önerirsiniz? Ona göre acilen işleme başlayacağım.

Evet cloudy 3.3 gercekten iyi bir rom ama malesef sarj az gidiyor ve uzun kullanımda performans düşüyor.
    Suan powerg2rom rom 2.1 kulanıyorum stabillik iyi sarj 3.3 le aynı.
    Powerrom rom un yeni versiyonu çıkacak onu bekleyn derim bakalım nasıl olacak. Üstteki gönderilerde geliştiricinin google sayfası var ordan takip edebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde yeni rom çıkacağı yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Xceed wpr 8 yükle kardeşim daha stabil şarj daha iyi cloudy 3.3 ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

Hocam ben 10 kullanmıştım sarj da bir değişiklik olmamıştı.
    Xceeed wpr 8 denemedim link atarmısınız ben bulamadım.

• quote:

Cevaplar için teşekkürler fakat bu birden baş gösteren bir sorun arkadaşlar. Şarjından falan memnundum ben telefonun. Başka bir kernel ve ROM'a geçebilirim fakat en azından 3.3 için bilindik bir problem mi bu? Bilgisi olan var mı?

RAM sızması olduğundan haberdardım ama birden bu seviyede ortaya çıktığını ve 15 dakikada yüzde 2-3 şarj yediğini okumamıştım.
  • delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Şuradan telefon modeline göre indir kardeşim ben 10da kullandım restart sorunu vardı 8 stabil ve şarj açısından daha iyi 1 defa resetlemedi 2 haftadır kullanıyorum

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=41225

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Cevaplar için teşekkürler fakat bu birden baş gösteren bir sorun arkadaşlar. Şarjından falan memnundum ben telefonun. Başka bir kernel ve ROM'a geçebilirim fakat en azından 3.3 için bilindik bir problem mi bu? Bilgisi olan var mı?

RAM sızması olduğundan haberdardım ama birden bu seviyede ortaya çıktığını ve 15 dakikada yüzde 2-3 şarj yediğini okumamıştım.

Alıntıları Göster
    twrp 2.8.7.2 ye geçenler selinuxla oynamasın yoksa verilerini kaybediyorlar recoverye girince dorinn kendi başına gelmiş

• quote:

Şuradan telefon modeline göre indir kardeşim ben 10da kullandım restart sorunu vardı 8 stabil ve şarj açısından daha iyi 1 defa resetlemedi 2 haftadır kullanıyorum

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=41225

Tşk ederim şuan powerromdaym bunda bir deneyeym olmadı onerinizi dikkate alır cloudy 3.3 denerim..

Edit: Ayarlar hazır kurulu oluyor demi bunda aynı 10 da oldugu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidolu44 -- 1 Kasım 2015; 20:47:18 >
  • delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Evet aynı
    Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

quote:

Hocam dolphin tarayıcıdan kaynaklanmış sorun chrome dan girince kullanıcı sayfası açıldı.
    Bu arada geliştirici Iron Droid olarak değiştirmiş romun ismini bu hafta içi yayınlayacağını belirtmiş linki

Tşk ederim
    Acaba yeni rom ismi Powerg2 rom 2.1 in devamımı. İsim sorun değil önemli olan 2.1 in devamı olması. Görüntü ve stabillik olarak suan ki rom çok iyi. Sadece bir kaç eklenti ve şarjın biraz daha stabil hale gelmesi

Devamı hocam hatta changelog kaydı da vermiş ama onu eklemeyi unuttum

• Kesin bilgidir power 2.1, 2.2 sürümüne yeni ismi Iron Droid 1.0 olarak devam edecek. Geliştirici çalışmasının bittiğini hafta içi linki yayınlayacağını belirtmiş

• quote:

Kesin bilgidir power 2.1, 2.2 sürümüne yeni ismi Iron Droid 1.0 olarak devam edecek. Geliştirici çalışmasının bittiğini hafta içi linki yayınlayacağını belirtmiş

Tşk ederim.
    Bu çok iyi oldu şimdi dört gözle romun yayınlanmasını bekleyelim. :)

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    Hocam rr yi yüklenelim daha birkaç gün oldu. Ama aicp ten daha rahat geldi kullanımı nedendir bilmem Ayrıca kameraya ihtiyac duymuyorum pek. Aicp te snapdragon kamerasını kullanıyordum. Rr ye geçeli birkaç gün oldu. Kerneldende memnunum hocam. Zaten kernelin hızlı şarj ve ses için yüklemiştim. Rr nin stock kernelini hiç kullanmadığımdan bir karşılaştırma da yapamayacağım hocam. Ama genel olarak memnunum yetiyor bana

• Oh ben 4.2 ye devam ediyorum şarj performans gıcır gıcır

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

Oh ben 4.2 ye devam ediyorum şarj performans gıcır gıcır

O arayüze nasıl katlanıyorsunuz çok merak ediyorum

• Ben de 4.4.2 e geçtim. Arayüzü eski ama ne batarya problemi var ne de başka bir şey. Şişme felan hiç yok. Gayet güzel böyle ya :)
  • quote:

Hocam xceedin kitkat versiyonu var mi? Cloudy 2.2 de kullanacagmda

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Yok diye biliyorum
    Kk için dorimanx 4.8 yükleyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

Oh ben 4.2 ye devam ediyorum şarj performans gıcır gıcır

O arayüze nasıl katlanıyorsunuz çok merak ediyorum

O kadar da kötü değil yani
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_6195 -- 2 Kasım 2015; 11:49:59 >

• GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Kitkat icin öyle bi version bulamadim. Sanirim lolipop icin 4.8

• 
Sayfa: önceki 30583059306030613062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.