Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3062. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30603061306230633064
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egeboys0

Sagolasın. Miu romda calişır mi? (:

Miui rom yapımcılarından birisinin yaptığında custom kernel çalışıyordu ama bu çalışır mı inanın bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulkrvl

quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulkrvl

Merhaba önerebileceğiniz arayuzu kaliteli performans pek önemli degil stabil ve sarji iyi giden rom onerirmisiniz suan cloudy 3.3 kullaniyorum sarj cok berbat onun disinda sikintisi yok ama

Yokmu yardimci olabilicek

Lutfen onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Tamamdir riske girmeyelim sagol dostum (:

• quote:

Tamamdir riske girmeyelim sagol dostum (:
    Arkadaşlar LG G2m baya yavaşladı. Bana çok hızlı ve sarjı uzun bir ROM tavsiye edebilir misiniz? Geri kalan özellikleri çok iyi olmasna gerek yok.
    TEşekkürler.
  • quote:

Sagolasın. Miu romda calişır mi? (:

Bildigim kadarıyla kin912 geliştiricinin romlarında kernel flashlamaya izin veriyordu.Ama gtbluesky geliştiricinin romlarında flashlamaya izin vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin teşekkur ederim ama ben hangisini kullaniyorum bilmiyorum. Miu nun sitesinden indirdim.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Arkadaslar Bi 15 dk önce baktım da Power romun geliştiricisinin sayfasında prime rom diye bi romun linkini vermis fakat link ölüydü. Simdi baktim linki silmiş romun adi yine mi degisti ?

• Bu arada zamanında 5 büyük takımın temalarını yapmıştım belki görmeyen olmuştur bu linkten bakip indirebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110422357

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Arkadaslar Bi 15 dk önce baktım da Power romun geliştiricisinin sayfasında prime rom diye bi romun linkini vermis fakat link ölüydü. Simdi baktim linki silmiş romun adi yine mi degisti ?

Evet bende baktım yarım saat once eski power romları vardı. Geliştirici bizle dalgamı geciyor anlamadım gitti. :)
    Bugun akşama yayınlanması lazım. Oyle söylemişti. Bekleyip görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Arkadaslar Bi 15 dk önce baktım da Power romun geliştiricisinin sayfasında prime rom diye bi romun linkini vermis fakat link ölüydü. Simdi baktim linki silmiş romun adi yine mi degisti ?

Evet bende baktım yarım saat once eski power romları vardı. Geliştirici bizle dalgamı geciyor anlamadım gitti. :)
    Bugun akşama yayınlanması lazım. Oyle söylemişti. Bekleyip görelim

Alıntıları Göster
    lg g2 de en yüksek antutu yu benmi elde ettim acaba 41332 , sizlerinki kaç

• Arkadaşlar flyme osun knock on çalışan versiyonunu çıkarmışlar. Ama gezinti tuşları yokmuş gmd gesture yüklüyormuşuz. Öyle bi muhabbet dönmüş. Ben linki vereyim denemek isteyen olabilir

http://lgviet.com/forum/threads/flyme-os-for-g2.49243/

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Arkadaşlar flyme osun knock on çalışan versiyonunu çıkarmışlar. Ama gezinti tuşları yokmuş gmd gesture yüklüyormuşuz. Öyle bi muhabbet dönmüş. Ben linki vereyim denemek isteyen olabilir

http://lgviet.com/forum/threads/flyme-os-for-g2.49243/
    şu power rom linki ne zaman gelicek ??

• quote:

Orijinalden alıntı: eko.ekrem

şu power rom linki ne zaman gelicek ??

Bende bekliyorum ama herhangi bir bilgi yok

• Geliştirici Irondroid 1.0 romun linkini paylaşmış.https://plus.google.com/wm/trollface-meme_www.trollize.com_viral-videos-funny-lol/app/basic/112068707328327008686/posts?cbp=9p7m699y9xj0&sview=27&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 3 Kasım 2015; 19:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

Geliştirici Irondroid 1.0 romun linkini paylaşmış.https://plus.google.com/wm/trollface-meme_www.trollize.com_viral-videos-funny-lol/app/basic/112068707328327008686/posts?cbp=9p7m699y9xj0&sview=27&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1

Evet bende şimdi gördüm power rom 2.1 in devamı irondroid link yayınlanmış.
    Kuran arkadaşlar 2.1 2 göre ne yenilik var yazarlarsa takip edenler faydalanır.
    Bende gece indirim yarın yüklemeyi düşünüyorum :)

• Arkadaşlar bu yeni paylaşılan irondroid romu sadece d805 yazıyor. D802 ile ilgili bir bilgi yok. Anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi

• quote:

quote:

Geliştirici Irondroid 1.0 romun linkini paylaşmış.https://plus.google.com/wm/trollface-meme_www.trollize.com_viral-videos-funny-lol/app/basic/112068707328327008686/posts?cbp=9p7m699y9xj0&sview=27&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1

Evet bende şimdi gördüm power rom 2.1 in devamı irondroid link yayınlanmış.
    Kuran arkadaşlar 2.1 2 göre ne yenilik var yazarlarsa takip edenler faydalanır.
    Bende gece indirim yarın yüklemeyi düşünüyorum :)

dersim bitsin eve gider gitmez indiricem . tesekkurler . kuran varsa yorumları bekliyorum

• quote:

Eyvallah üstad bende bunu bekliyordum kac gündür rom atamiyordum kriz başlamıştılink tıklayınca yine power 2.1 görünüyor direk link yok mu romun????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 3 Kasım 2015; 20:02:02 >

• Arkadaşlar aicp Romunda ota dan gelen güncellemeyi şimdi yükle dersek şuanki programlar hepsi silinir mi?

• quote:

Arkadaşlar bu yeni paylaşılan irondroid romu sadece d805 yazıyor. D802 ile ilgili bir bilgi yok. Anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi

Sadece D805 için değil bütün varyantlar için diyor.D805 için ayrıca ek birşeyler yapmış.
  • 
Sayfa: önceki 30603061306230633064
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.