Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26842685268626872688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

Vk romuna xcam ve dorimanx kernel kuran var mı ? Bu ikisi çalışıyorsa geçip uzun süre kullanmak istiyorum

Uzun süre kullanılacak lolipop romu icat edilmedi :)
    Herkes a bu çok güzel en iyisi bu öncekilere bin basar diyor bir rom için. Birkaç gün, bir hafta sonra. Kasmaya başladı res atıyor şöyle oluyor böyle oluyor. Yok ya yaramaz bu :)

Öyle olmasa şu an herkes lolipopta olurdu ve sürekli rom değiştirmezdi.
  • Beyler vk 4.1 gorsel acidan cok guzel.altyapi da tutarsa cloudy nin papucu damda demektir.denemeyenlere tavsiye ederim.umarim kisa surede sismez uzun zaman kullanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerose

Beyler vk 4.1 gorsel acidan cok guzel.altyapi da tutarsa cloudy nin papucu damda demektir.denemeyenlere tavsiye ederim.umarim kisa surede sismez uzun zaman kullanirim.

Hocam Vk nın yapımında cloudyfa nın da desteği var.

• Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    Bende deneyim o zaman...
    RR rom g3 klavye kurdunuz mu acaba...
    Ben kurdum ama dpi yi değiştirmezsem klavye üstündeki rakamlar çıkmıyor sizde de durum ayn mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil engineer -- 3 Haziran 2015; 8:53:58 >
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2387785

Hocam aynisi değil ama konu içerisinde google klavyenin ayni LG klavyesi temalı olanları mevcut. Dil güncellemesi de yapıyor kendi kendine. Ben kullanıyorum her zaman ve gayet memnunum. Asla şişme ya da tekleme yapmıyor. Tavsiye ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben xcam uygulamasini yukledim. Lollipop icin olanini. Cok guzel calisiyor. Stock kamera uygulamasindan cok daha iyi.

• civil engineer kullanıcısına yanıt
    Klavye olarak TouchPal kullanıyorum. Parmak sürükleyerek yazma özelliği, tema, yükseklik ayarı vs. bir sürü özellik barındırıyor. Kullanımına alıştıktan sonra diğer klavyeler çok boş ve yavaş geliyor.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emoji.keyboard.touchpal
  • Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum kullandıgım gunden berı on numara klavye. kendine ait emojılerı de var
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Hocam xcam için link var mı acaba ayrıca nasıl kuruyoruz bunu?

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    O zaman cloudy nin ellerinden operiz hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: powerose

O zaman cloudy nin ellerinden operiz hocam :)
    Lollipop tabanlı aosp olmayan rom var mı?

kitkatdayken cloudy'i çok kullanıyordum şimdi yapmadı mı d802'ye birşeyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    android mandroid hiç anlamam önemli olan işime yaraması

• xcam'i hali hazırda kullanıyorum hocam. dorimanx'ı da önceki versiyonda kullandım ama kernel henüz tam oturmuş değil. o yüzden ikisinide kullanırsınız herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Bilmeyenler icin soyleyeyim.vk 4.1 romunda ayarlar-ekran-custom settings baglantisindan durum cubuguna ayar verebiliyorsunuz.

• Vk 4.1 güncellenmiş sürümünü indirenler hızlı indirebileceğimiz siteye upload etme imkanı var mı?

Nasıl yapabilirim yardımcı olur musun

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Nasıl yapabilirim yardımcı olur musun

Hocam drive ya da mega hesabınız var mı?

megaya atıyorum şimdi 250 mb oldu ama çok yavaş atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

megaya atıyorum şimdi 250 mb oldu ama çok yavaş atıyor.

Eyvallah hocam

hocam 1gb de internet daha fazla dayanamadı ve intihar etti :)
    eve gidince tekrar deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 26842685268626872688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.