Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25692570257125722573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NexusElite

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-ultraalpha-g3-cloudys-legacy-t3098008

Düşündüğüm şey mi ?

Hocam şu anlık sadece D800 ve kore modeli için çıkacakmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir haber hocam bu. Çeşitlilik iyidir zaten 3 5 rom gelistiricimiz var bu telefonu güzel yapan onlar

Cloudy çıkarsın yeni sürümü bizde deneyelim hayırlısıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Çok güzel bir haber hocam bu. Çeşitlilik iyidir zaten 3 5 rom gelistiricimiz var bu telefonu güzel yapan onlar

Hocam şu anda sadece D800 ve F320 modelini için çıkmış.http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-ultraalpha-g3-cloudys-legacy-t3098008

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Hocam şu anda sadece D800 ve F320 modelini için çıkmış.http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-ultraalpha-g3-cloudys-legacy-t3098008

Alıntıları Göster
    arkadaşlar son çıkan miui rom'u yükledim ama şu aşağı yukarı kaydırmalardaki esneme efektini kapatamıyorum. bu efekt yüzünden dokunmatikte sorun yaşıyorum. dokunmak istediğim yere bir kaç kere dokunmak zorunda kalıyorum ki bu da çok sinir bozucu.
    geliştirici seçeneklerinden pencere animasyonlarını kaldırdım ama bu efekti kapatmanın bir yolunu bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

arkadaşlar son çıkan miui rom'u yükledim ama şu aşağı yukarı kaydırmalardaki esneme efektini kapatamıyorum. bu efekt yüzünden dokunmatikte sorun yaşıyorum. dokunmak istediğim yere bir kaç kere dokunmak zorunda kalıyorum ki bu da çok sinir bozucu.
    geliştirici seçeneklerinden pencere animasyonlarını kaldırdım ama bu efekti kapatmanın bir yolunu bulamadım.

Alıntıları Göster
    Cloudfy ı beklemekten sıkılıp Lolipop'a geçmeye karar verdim ve CloudyG3 2.1'den Acura ve QUETZAL romlarını denedim. Stock yüklemediğim için ve İspanyolca bilmediğim için farkını bilemiyorum ama çok fark yok gibi duruyor... Acaba stock'a dönme zamanı mı?

• sarac kullanıcısına yanıt
    Hocam rehberi nasıl yedekleyebilirim acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: baymenn

Google playden super backup programi ile mesaj ve kisilerinizi yedekleyebilirsiniz. Format aticaksaniz aldiginiz yedegi bilgisayara atmaniz gerekmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: baymenn

Bunun birsürü yolu var. En basitleri:

1. Yol: Rehberi açıp ayarlardan İçe/Dışa Aktar diyerek sdkarta (yani dahili hafızaya) yedekleyin. Bu vcf uzantılı yedeğinizi daha sonra pc'ye aktarın yada bulut hizmeti kullanıyorsanız (dirve, onedrive, box, dropbox v.s. v.s.) buluta aktarın.

2. Yol: Bir daha rehberle uğraşmak istemiyorsanız 1. yol ile aldığınız vcf uzantılı yedeğinizi, bilgisayardan Gmail uygulamasını açarak sol üst köşeden Contacs (Kişiler) bölümünü açıp içe aktar seçeneği ile Gmail Kişilere aktarın. Budan sonra telefonu her sıfırlamanızda yeniden hesabınızı tanımladığınız an rehberiniz önünüze gelir.

3. Yol: 3.parti uygulamalar kullanarak rehberinizi yedekleyin.
    Ben çok uygulama kullandım. İçlerinde en yetenekli olanı forumdan bir arkadaşımızın, bizim isteklerimizi de yerine getirerek yazdığı BackupAll adlı uygulama.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=95967408
    Bu uygulama ile kişilerin yedeğini almakla kalmaz, kişi resimlerinizin de yedeklerini alırsınız. Ayrıca Görüşme geçmişinizi, SMS'lerinizi de yedekleyebilirsiniz.

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevaplarınız için.Normalde rehberim sim hafızasında olur rom falan değiştirirken direk görüntülenecek kişiler sekmesi altindan sim i seçerim öyle kullanırım.Miui v6 romunu deneyeyim dedim lakin sim hafizasindaki kişileri okumuyormuş.Bu yüzden böyle bir soru sordum tekrardan teşekkürler :)

• miui 6 romundan ekran görüntüleri kimse paylaşmadı;bu kadar mı kötü ekran görüntüsü?

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

miui 6 romundan ekran görüntüleri kimse paylaşmadı;bu kadar mı kötü ekran görüntüsü?

Aynen ben bekliyorum birde knok kode çalışıyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

miui 6 romundan ekran görüntüleri kimse paylaşmadı;bu kadar mı kötü ekran görüntüsü?

buyrun hocam
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Hocam ben knock on/off u çalıştıramadım. Lg settingsten ekran aç kapayı aktif ettim ama ana menüye basıyorum birşey olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam ben knock on/off u çalıştıramadım. Lg settingsten ekran aç kapayı aktif ettim ama ana menüye basıyorum birşey olmuyor

Hocam stock tabanlı olmayan hiç bir romda knock off çalışmaz ama knock on'un çalışması gerekiyor. Ekranı çift tıklayarak uyandırabiliyorum ama kapanma olmuyor.

Teşekkür ederim hocam
    Romda herhangi bir sorun gördünüz mü? Görüşme kalitesi,hoparlör sesi ve kamera ne durumda?

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Yakındır hocam genel bir sürüm yayınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam stock tabanlı olmayan hiç bir romda knock off çalışmaz ama knock on'un çalışması gerekiyor. Ekranı çift tıklayarak uyandırabiliyorum ama kapanma olmuyor.

Alıntıları Göster

• quote:

Yakındır hocam genel bir sürüm yayınlar

İnşallah hocam
    Hocam peki şuan simi algılaamdı ne yapmam lazım

• Hocam Xda daki konuda şöyle bir rom paylaşmışlar.Cloudy g2 3.0 modify for D802 V1.1 Bu rom linkihttps://docs.google.com/uc?id=0BxADHj0aSysFVG5hTHVMTmpxVFE&export=download
    Bu da konu linkihttp://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-ultraalpha-g3-cloudys-legacy-t3098008/page2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 2 Mayıs 2015; 13:44:36 >

• 
Sayfa: önceki 25692570257125722573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.